Melekler Korusun Show Tv

ya birisi bana lütfen söyleyebilirmi?????özgür ve barışa noldu????hani aşıktı barış???özgürde öyle???

ben açıklayayım ; barış erkek olduğundan ötürü kim yüz verirse ona giderim hesabı ; özgürün iki tribine ipeğin seni seviyorumuna göre yön değiştirdi...

özgür de hatun olunca az biraz akıllı davranabildi... olay bundan ibaret aklinialirimsmile

Ya şimdi diziye renk katmak için ıpek hamile kaldı.
Akabinde Melek hanım nişanı bozdu .
E e olan ıpek' e oldu.
Dizi 2 sene öncesinde Esin' in yaşadığı duruma döndü
Şimdi bebek aldırmaya çalışacaklar yada gizlice Barış' la nikah yapacaklar.
Her iki durumda da hem Esin' in ailesine söylediği lafları hemde o ikizleri olan kızın kapıcıyla evlendiğinde annesine söylediği laflar Melek hanımda patlayacak.
ıçimden bir his Erkan ve eski karısı arasında kötü bir şeyler yaşanacağını söylüyor.
Kadın sanki sütten çıkmış ak kaşık gibi sanki Esin' le Erkan' ı zamanında ayıran sevimsiz tip kendi değilmiş gibi Erkan' a yapmadığını bırakmayacak.
Allah bilir Esin yeni dükkan açınca Mert tekrar karşısına çıkar ve aralarında aşk başlar.
Deniz' de yakın zamanda ülkeye gelir ve Özgür' le kaldığı yerden aşlarına devam eder.
Ne kadar komplo teorisi varsa yazdım sanırımsempatiksalakcinni

Son düzenleme:

MANTIKLI TEORİLER AMA CNMMMM OLMAYACAK ŞEY DEĞİLLL delikafadulden

Dizinin canına okumuşlar vallahi bravo 100 bölüm uğraşsalar bu şekile gelmezdi bi bölümde nasıl yapalım milleti yumak yapalım demişler yapmışlar..soğudum ya diziden..

hepsi görünürde aklı başında okumuş kızlar hadi ilişkiye girdin niye herkes hamile kalıyo bu dizide Esin'den hiç mi ders almamış bu İpek? kafamçokkarıştı

O annesinin soyledigi sozden cikmayan kiz gitmis, yerine gizli gizli erkek arkadasiyla yatip sonra da annesinin yuzune bakan yuzsuz bi kiz gelmis yerine..
Madem onu yapiyorsun, elindeki basvuru formunu da goturme o zaman..! Hem Baris'i zorluyor hemde nisan alisverisinde surat asiyor, nazlaniyor.. Ne gicik bi tip oldu ya bu..
Hic mi Esin'den ibret almadi da hamile kaliyor bu salak...?
Hafif toplarladilar dedik simdi bu hamilelik cikti.. Neyse, en azindan bi heyecan sokuyolar diyip gecistirelim.. Alistik ne de olsa...

ilk önce şunu söylemek isterim barışın o pespaye hali gitmiş yerine eli yüzü açılmış güzel bir çocuk gelmiş o neydi öyle eski hali gerçekten çok yakışmış saçı başı.sonraki diyeceğim ise gençlik dizilerinde neden ısrarla erkek arkadaşlarıyla yatmazsa erkeğin kızdan ayrılan yada başkasına aşık olan genç profilleri sunuluyor gerçekten anlamadım geçen bölümlerde böyle bişey yaşamamıştı şimdi maşaallah hamile araları ise çok iyi böyle mi olmalı?ne kadar yanlış mesajlar ne kadar çirkin koskoca üniversite öğrencisi kızın hiçmi korunma yönteminden haberi yok hadi bu haltı yedi diyelim? gerçekten sapıtmışlar bence izleyince ipekle barışın o sahnesini görünce gerçekten çok sinirlendim ipek hanıma bak utanmadan bide hamile diziyi ilerletmek adına gerçekten çok ama çok saçmalıyolar

Söylediklerine ek olaraktan; bir de her dizi de erkeğin aldatma gerekçeleri sunuluyor habire. Erkeği baştan çıkaran kadın modeli mi dersin, içki içip ne yaptığını hatırlamadan bir kadınla yatan mı dersin... Hep haklı gerekçeleri varmış gibi yansıtılıyor. Sonra da kadınlar niye kolay affediyor. Siz bu kadar empoze ederseniz normal gelmeye başlıyor demek bazılarına...

“Kararlar… Hayaller… Vazgeçişler…”
Barış, Melek’in tehdidine karşılık geri adım atmaz. Nişan tehlikeye girer… Serpil Hanım da işin içine girince olay büyür!
ıpek hamile olduğunu Melek’e söylemeye karar verir. Annesinden duydukları ıpek’i şoke eder… ıpek çareyi devlet tiyatrolarının sınavına girmekte bulur. Sınav sonucu bebeğinin de kaderini belirleyecektir!
Eylül ve ıpek, okulda Erkan’ın büyük bir sırrını öğrenirler. Eylül, Erkan’ı okuldan atmak için kurul toplar ve ıpek’in şahit olmasını ister. ıpek aksi takdirde mezun olamayacaktır!
Kehribar, Mualla ve Fevzi birbirlerinden habersiz en büyük rakiplerini ziyarete giderler. Bu ziyaretten sonra Fevzi, memleketi Kayseri’ye dönmeye karar verir! Kehribar ise aileyi ikiye bölecek başka bir çözüm bulur!
Özgür’ün en büyük hayali gerçek olmak üzeredir… Milli Takım aday listesi açıklanır. Özgür sonucu Birol’dan öğrenir!
Erkan, Esin’e alkol kullandığını itiraf eder... Bu itiraf, Esin ve Erkan ilişkisinde bir dönüm noktası olur!
Barış, sınav konusunda Melek’e bir oyun oynar. Melek ise Barış’a yeni bir rest çeker. Nişanı bozan Barış, ıpek’in hamile olduğunu öğrenir!

herşeye itiraz eden ipek neden devlet tiyatrolarına girme konusunda ürkek, annesine karşı çıkıyor her defasında ama nedense bunda bişey yapamıyor.
Birde nişan alışverişinde niye afra tafra yapıyor adet bu, alınsın ama sen giyme. Niye surat asıyorsun, kadın gelip iç çamaşırlarına bakacak değil ya.Orada çok kompleksli davrandı uyuz oldum.

birde meleğin inadını biliyorlar, tiyatroya girdim kazanamadım deyiversinler ne olcak sanki, yada gerçekten girsin ne kaybederki, yok ama illaki burnunun dikine gidecekler.

:roflol::roflol: ay tatlım babana çok güldüm yaa

özet benden ...
artık fragmanı bulan bi arkadaş yükler bizde izleriz
zira ben fargmanı yüklemeyi bilmiyorum...bilmiyorumkismilemafoldumben

["Kararlar... Hayaller... Vazgeçişler..."

Barış, Melek'in tehdidine karşılık geri adım atmaz. Nişan tehlikeye girer... Serpil Hanım da işin içine girince olay büyür!

ıpek hamile olduğunu Melek'e söylemeye karar verir. Annesinden duydukları ıpek'i şoke eder... ıpek çareyi devlet tiyatrolarının sınavına girmekte bulur. Sınav sonucu bebeğinin de kaderini belirleyecektir!

Eylül ve ıpek, okulda Erkan'ın büyük bir sırrını öğrenirler. Eylül, Erkan'ı okuldan atmak için kurul toplar ve ıpek'in şahit olmasını ister. ıpek aksi takdirde mezun olamayacaktır!

Kehribar, Mualla ve Fevzi birbirlerinden habersiz en büyük rakiplerini ziyarete giderler. Bu ziyaretten sonra Fevzi, memleketi Kayseri'ye dönmeye karar verir! Kehribar ise aileyi ikiye bölecek başka bir çözüm bulur!

Özgür'ün en büyük hayali gerçek olmak üzeredir... Milli Takım aday listesi açıklanır. Özgür sonucu Birol'dan öğrenir!

Erkan, Esin'e alkol kullandığını itiraf eder... Bu itiraf, Esin ve Erkan ilişkisinde bir dönüm noktası olur!

Barış, sınav konusunda Melek'e bir oyun oynar. Melek ise Barış'a yeni bir rest çeker. Nişanı bozan Barış, ıpek'in hamile olduğunu öğrenir!

/I]

ya bunlar neden korunmadan yapiyorlar anlamiyorum ki..kocaman insanlar yani illa giciklik olacak ya

izinde yapmışlardır :))
çünkü görmeye gittiğinde kusuyordu zaten..
vay ipek vay..ne diyim sana
melekte büyük konuştu çok..
o yüzden ben büyük konuşmaktan kınamaktan çok çekinirim

bu dizi saçmalıklarla doluydu ..aradan yıllar geçdi yeniden diziye renk gelir derken...
gene bebek geldiakannehir
başda dizide akıllanan biri olmalıydı ..ipek esinin neler yaşadığını gördü..
hiç mi akıllanmadı aksine oda iyi bişeymiş gibi evlenmeden çocuk sahibi olacak..
onlarda esinin durumuna düşerler..eğer dizi seneyede uzarsa kesin
ipekle barışı evlendirmez sorun çıkartır senaristler dizide uzar:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…