ya birisi bana lütfen söyleyebilirmi?????özgür ve barışa noldu????hani aşıktı barış???özgürde öyle???
Ya şimdi diziye renk katmak için İpek hamile kaldı.
Akabinde Melek hanım nişanı bozdu .
E e olan İpek' e oldu.
Dizi 2 sene öncesinde Esin' in yaşadığı duruma döndü
Şimdi bebek aldırmaya çalışacaklar yada gizlice Barış' la nikah yapacaklar.
Her iki durumda da hem Esin' in ailesine söylediği lafları hemde o ikizleri olan kızın kapıcıyla evlendiğinde annesine söylediği laflar Melek hanımda patlayacak.
İçimden bir his Erkan ve eski karısı arasında kötü bir şeyler yaşanacağını söylüyor.
Kadın sanki sütten çıkmış ak kaşık gibi sanki Esin' le Erkan' ı zamanında ayıran sevimsiz tip kendi değilmiş gibi Erkan' a yapmadığını bırakmayacak.
Allah bilir Esin yeni dükkan açınca Mert tekrar karşısına çıkar ve aralarında aşk başlar.
Deniz' de yakın zamanda ülkeye gelir ve Özgür' le kaldığı yerden aşlarına devam eder.
Ne kadar komplo teorisi varsa yazdım sanırımsempatiksalakcinni
ilk önce şunu söylemek isterim barışın o pespaye hali gitmiş yerine eli yüzü açılmış güzel bir çocuk gelmiş o neydi öyle eski hali gerçekten çok yakışmış saçı başı.sonraki diyeceğim ise gençlik dizilerinde neden ısrarla erkek arkadaşlarıyla yatmazsa erkeğin kızdan ayrılan yada başkasına aşık olan genç profilleri sunuluyor gerçekten anlamadım geçen bölümlerde böyle bişey yaşamamıştı şimdi maşaallah hamile araları ise çok iyi böyle mi olmalı?ne kadar yanlış mesajlar ne kadar çirkin koskoca üniversite öğrencisi kızın hiçmi korunma yönteminden haberi yok hadi bu haltı yedi diyelim? gerçekten sapıtmışlar bence izleyince ipekle barışın o sahnesini görünce gerçekten çok sinirlendim ipek hanıma bak utanmadan bide hamile diziyi ilerletmek adına gerçekten çok ama çok saçmalıyolar
ipeğin hamile olması gerçekten çok anlamsız... zaten evlenecek bu gençler ne gerek var böyle saçma bir atraksiyona... melek ve barış arasında zaten sorun var ; yeter di ipekle barışa bu sıkıntı... yok ama illa birileri evlilik öncesi ilişkiye girip hamile kalacak ; yoksa izlenmez bu diziler değil mi...
babam da izliyordu akşam ki bölümü ; dikkat etmemiş 2 yıl atlanmış olduğuna ki çocuk hangisinden diye sordu... eee alışmış tabii adamcağız kimin eli kimin cebinde belli olmayan dizi karakterlerine...
evet bu çocuk askerdeyken ne ara hamile kaldı acaba onu ben de anlamadım...kafamçokkarıştı
erkan olması gerektiği yerdeydi valla... ona o müstehak ; üzüldüm desem yalan olur...
bu arada sürekli de yıllaaaar oldu ; uzun yıllaaaar çalıştık ; yıllaaar önceydi diye 2 seneyi ne de çok abarttılar... süt nineyi bile bunatmışlar valla... sempatiksalakcinni
Barış Askerdeyken nasıl gebe kalmış bu kız yaff?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?