- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimde fark edemedim ağrımın doğum sancısı olduğunu. Allah kimseye evlat acısı vermesinHayır, sırlarla geçip gitti hayatımızdan Tüp bebek tedavisi ile olmuştu, en çok canımı acıtan da bu. Her şeyi çok normal gidiyordu. Cinsiyetini öğrenmek için gitmiştik 17.haftada, eşim ben ve kardeşim. Bebeğim 14. Haftaya kadar yaşayabilmiş Üç hafta olmuş gideli. Bunları doktor cihazı karnımda gezdirirken, eşim her şeyden habersiz ekrandan telefonuna video kaydı yaparken öğrendik.. Öyle acı ki. Acısı hiçbir şeye benzemiyor..
20+2 ydik biz.Hayır, sırlarla geçip gitti hayatımızdan Tüp bebek tedavisi ile olmuştu, en çok canımı acıtan da bu. Her şeyi çok normal gidiyordu. Cinsiyetini öğrenmek için gitmiştik 17.haftada, eşim ben ve kardeşim. Bebeğim 14. Haftaya kadar yaşayabilmiş Üç hafta olmuş gideli. Bunları doktor cihazı karnımda gezdirirken, eşim her şeyden habersiz ekrandan telefonuna video kaydı yaparken öğrendik.. Öyle acı ki. Acısı hiçbir şeye benzemiyor..
Allah razı olsun inşaallah nasip olur bir kardeş.Allah sabır versin . İnşallah en kısa sürede sağlıklı sıhhatli bir bebeğe sahip olursunuz
Daha fazla yazamayacağım
Amin Allah razı olsun inşaallah nasip olurBasiniz sagolsun
Allah tez zamanda tekrat hamile kalip bebegini kucagina almak nasip etsin
Allah sabir versin kocana ve sana
Amin Allah razı olsunBaşınız sağ olsun,rabbim sabir versin
Allah razı olsunBaşınız sağolsun.
Amin Allah razı olsun inşaallah nasip olurYutkunmadım desem
ALLAH SAbır versin offff , kendi derdimi unuttum ..
Bu acıyı elbette unutmayacaksınız ama dilerim Allah bugünlerinizi az da olsa unutturacak sağlıklı sıhhatli yavrular nasip etsin size
Allah razı olsun inşaallah nasip olur bir gün.Öyle üzüldüm ki anlatamam. Canım benım allah sabır versin sana insallah nasıl bir acı bu. Arkadasımın da basına gelmıstı. 4 aylık dogurmustu o da ama sonra duydukki 3 ay sonra gene hamile sımdı nur topu gibi oğlu var 1 yasında. Yani sana bunu yazdım ki şakın korkma bir kere yasadın diye devamındada böyle olmıcak. Rabbim sana ikizler ucuzler nasıp etsin ınsallah
Amin Allah razı olsun inşaallah nasip olurOkurken çok duygulandım. Sizinle beraber bu acıyı yaşadım resmen gözyaşlarıma engel olamadım.. Başınız sağolsun. Çok üzgünüm. Artık yukarda bir meleğin var seni koruyup kollayan. Rabbim tez zamanda acını dindirsin kucağına yeni bir evlat versin..
Allah sizede sabır versin inşaallah Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinAllah sabır versin. Ben de 33 haftalık kızımı kaybettim. 1 sene oldu. Onların cennetlik olduğunu bilmek içimi rahatlatıyor. Rabbim bizlere de nasip etsin cenneti kavuşalım onlara.
Allah sizede sabır versin inşaallah Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin