Melek Oğlum Seni Unutmayacağız :( :(

inşallah, Allah razı olsun kardeş, Rabbim sana da tez zamanda tatlı tatlı bebişler versin.
Amin inşaallah isteyenkim varsa hayırlısıyla hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Mayısbizim ayımızdı sen gelicektin şenlenecekti evimiz.
Şimdi bir an önce geçsin bitsin artık diye dua ediyorum meleğim...
Kendinizi böyle hırpalandığını sizde bir can taşıyorsunuz.
Kolay birşey değil Anlıyorum ama böyle yaparak yasayan ölü haline gelirsiniz. Mutlaka psikolojik bir yardım almalısınız. Bu olayı tek başınıza atlatamzsınız ki atlatamamışsınız.
Bebek yine olur olmazsa da binlerce annesi babasız bebek var dışarda onlara anne baba olabilirsiniz. Annelik illa ki doğurmak demek değil ki
Allah güç ve sabır versin.

Amin sağolun. Annelik doğurmak değil biliyorum bir kaç yılım var sonra bende düşünüyorum evlatlık edinmeyi. Zor işte ne yapayım ya.

Amin sağolun. Annelik doğurmak değil biliyorum bir kaç yılım var sonra bende düşünüyorum evlatlık edinmeyi. Zor işte ne yapayım ya.
Bence önce bi psikolojik yardım Alıp biraz rahatlatın hayata daha ılımlı bakmaya başlarsınız kafanız rahatlar. Bu gelecekteki evlatlarınıza da yansır. Hayatı harap etmeyin kendinize hayat tüm olumsuzluklarına rağmen güzel.

Çok geçmiş olsun Allah yerini doldursun inşallah, sizden 3 ay sonra bende aynı şekilde bebeğimi kaybettim 19+5 teydi hamileligim kanamalıydı devamlı yatıyordum ama bir gün bebegimin suyu geldi ve hastaneye gittiğimde suyunun tamamen bittiğini öğrendim yikildim tabi ama yapicak birşey yoktu Allah verdi, Allah aldı dedik, geriside aynı sizin anlattığınız gibi oldu zaten ama ben bakmadım bakamadım..Bende akrabalara erkek olduğunu söyledikten 3 hafta sonra filan kaybettim. Benim bebegimde Ali Kaan di, melek oldu bekliyor bizi.

Başın sağolsun canım allahım sağlıklı bir gebelik nasip etsin insallah birdahakine kucagına alıp koklamayı öpmeyi emzirmeyi nasip etsin inş

Canım merhaba nasılsın? Çoktandır konuşamadık seninle.

Allah sabir versin, inanin cok kotu oldum cok da iyi anliyorum sizi. Cok uzuldum cok...

Merhaba canım. Bıraktığın gibiyim uğraşıyorum hâla sen nasılsın ? Durumlar nasıl?
Ben de bıraktığın gibiyim. Bu ay ikinci aşılamayı deneyeceğiz inşallah Tup fakültesinde testler yaptırdık, eşimin de benim de güzel geldi çok şükür. Sen neler yapıyorsun? Başladın mı tedaviye?

Cokk uzuldum canim ne desek bos anlamsiz ... Rabbim en kisa zamanda hayirli ve saglikli bi evlat versin sana ve isteyen herkese

İnşaallah nasip olur hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar. Sonuçların iyi olmasına sevindim.❣Başladık canım rahimde yapışıklık varmış hsg çektirirken belli oldu. Birde perde vardı öncede histeroskopi oldum. İlaç kullandım geçen ay bu ayda yumurtlama ilacı kullandım. Adetim geçmeden kan verdim negatif çıktı bugün yine verdim az önce bakalım. Hayırlısıyla nasip olur inşallah

Ne denir ki. Allah sabir versin mevlam. Bunun bir sinav olduğunun farkindasiniz o güzelmis. Bazen varlikla bazen yoklukla sinaniyoruz. Bu bir yol süreç rabbim hepimize yardim etsin

Ne denir ki. Allah sabir versin mevlam. Bunun bir sinav olduğunun farkindasiniz o güzelmis. Bazen varlikla bazen yoklukla sinaniyoruz. Bu bir yol süreç rabbim hepimize yardim etsin
Amin Allah razı olsun

Negatif çıktı yine önce olmasada adet olurdum şimdi adette olamadım

Buna benzer bir durum yaşadım bende çok üzüldüm okuyunca tutamadım kendimi... şimdi iki sağlıklı oğlum var bir oğlumu kaybetmiş olsamda sizinde inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur Şimdi yeniden anne olmak için uğraşıyorum tedaviyle rabbim nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…