- 25 Nisan 2018
- 4.065
- 8.022
Anlıyorum Rabbim güç versin inşallah size tez zamanda bu acınizi hafifletecek evladıniz olur umarım.İlk güne göre iyiyim ama içimin ateşi sönmedi. 2 ay karnım büyüyecek mi diye bekledim. Elim karnımda tekme bekledim.
Ailemin yanına gittim toparladım sanıp döndüğümde eve ilk girişim o gün gibi oldu. Ve tam 4 ay bitti mayıs 10 tahmini doğum günüydü. Allah kimseye evlat acısı vermesin. Etrafımda gördüğüm hamilede yarım kalmış hayallerimvar. Bebek görünce kötü oluyorum bir anlık. Böyle işte evladı ölmüş biri nasılsa öyleyim bende. Allah daha büyük acılar vermesin inşaallah
İnanın okurken ağlayıp durdum hep benimde altıncı ayda doğum başladı daha 900 gram di oğlum. Sonra sezeryanla alıp başka bir hastaneye götürüldü yaklaşık üç ay küvezden hiç çıkmadı o kadar zordu ki onu bir kez bile görmeden ayrılmak eve gelip onu aramak gece uyurken yanimda olsaydı uykusuz kalsaydım demeleri falan çok zordu herşey. Sizi çok iyi anlıyorum emin olun oğlumu üçüncü ayda bize verdiler iki kez beyin kanaması ve çok kez ciğeri gelişmediği için rahatsızlandı.doktor kucağıma verirken iyi bakmazsan ölür ona göre dedi o kadar içim gitti ki o zaman inanın başından bir saniye ayrılmadan ilgileniyorum sadece korkudan birşey olur nöbet geçirir vs diye
Özür dilerim bu kadar yazdığım için dayanamadım birden.;(