Amin ins.rabbim hayirki saglikli evlatlar nasip etsinAllah sabır versin daha altı ay bitmedi.
SağolunBaşınız sağolsun
Amin Allah razı olsunÇok acı Allahım sabırlar versin. Size duacınız olsun Melek yavrunuz. Başınız sağolsun. Dilerim hiç bir anne bu imtihanı yaşamasın. Dilerim başka başka çocuklarınız olur sağlıklı sıhhatli inşallah
Sağolun inşaallah Allah razı olsun.Başınız sagolsun rabbim yüreginizin ateşini dindirsin.Tez zamanda yine hamile kalırsınız insallah
Allah çocuğunuza hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşaallah. Benimde doğum zamanım gelmiş olacaktıAllah sabır versin aynısını yaşadım benimde 4,5 aylık bebeğim karnımda öldü kürtajla aldılar benimkini biz cinsiyetini bile bilmiyoruz eşim doktorumuza sakın söyleme abi dedi ve ben doğum yapmam gereken tarihte tekrar hamile kaldım düşük tehlikesiyle geçen bir hamilelikden sonra oğlumu doğurdum tam 19 yıl önce rabbim sana da hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah sadece sabırlar diliyorum sana
Amin. Sezeryan bilmiyorum haftası kurtarmadığı için gerk görmediler galibaMahvoldum kahroldum bogazima oyle bir aci saplandiki rabbim sana sabir versin oyle ferahlatsin yuregini oteki dunyada sefaatci olack insAllah... ama neden sezeryana alinmadi onu cok merak ediyorm
Yasadıklarının aynısını yasadım. Çok zor. Onla anılarını paylaştıgın eve onsuz dönmek cok zor ama sakın isyan etme. Takdiri ilahi ve hakkında hayırlısı buymuş. Benimde kan sulandırıcı kullanmamı onermedı doktor ondan kaybettim ve kendımı katil gibi hissetim hep ama 2 haftada toparladım. Rabbim hayırlı olanı nasip ediyor bize. Sabrettım ve 3 tedavi sonra hamile kaldım ve 2 aylık ikizlerim kucagımda.
Cok zor unutmak yasadıklarını ama hep dua et allah sanada hayırlı bi zamanda nasip eder insallah
İlk güne göre iyiyim ama içimin ateşi sönmedi. 2 ay karnım büyüyecek mi diye bekledim. Elim karnımda tekme bekledim.Konu açılma tarihi Aralık yazıyor şimdi nasılsınız gerçekten çok merak ediyorum .
Amin amin sağolun Allah razı olsun.Başınız sağolsun.Rabbim sabırlar versin.
İnşallah kalbinizden geçen ne varsa Rabbim en hayırlısından oluverdirsin
Keşke yapabilecek birşey olsa
Şuanda engüzel şey dua .etkİlenmemek elde değil .
Allah yar ve yardımcınız olsun eşiniz ve sizin.
Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın .Amin....
Yapılan yoruma cevap verince yeni gibi çıkıyor. Benim için sıkıntı yok. Unutmadığım için hatırlatma gibi bir durumda olmuyor. Anlayışınız hassasiyetiniz için teşekkür ederimBugün birileri sürekli sorunlu hamileliklerle ilgili konuları aratıp eski konuları hortlatıyor.
Sabahtan bu yana dördüncü eski konuyu okuyorum.
Konu sahipleri de tekrar tekrar üzülüyor. Şuna son verseniz mi artık?
Yapılan yoruma cevap verince yeni gibi çıkıyor. Benim için sıkıntı yok. Unutmadığım için hatırlatma gibi bir durumda olmuyor. Anlayışınız hassasiyetiniz için teşekkür ederim