Melek Oğlum Seni Unutmayacağız :( :(

Düğüm düğüm oldum tam okuyamadım bile. Rabbim kimseye göstermesin sana da hayırlısıyla sağlıklı evlat, evlatlar versin canım benim.. Mükafatsız kalmayacaksın bunu unutma. Yazı eski ama yazayım dedim. Allah a emanet ol..

Ne desek boş biliyorum.. Boğazım düğüm düğüm hepsini okuyamadım...
Rabbim sana hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah...
Dünyanın kirinden pisinden nankörlüğünden yalanından dolanından uzak sizi bekliyor yavrunuz.
Cennette buluşun inşallah.

Başınız sağ olsun, unutulmaz tabii ama Allah en azından acısını hafifletecek haberler nasip eylesin size.
Bebek isteyen biri olarak okudum yazınızı, iş yerindeyim ama gözlerim doldu.
Umudunuzu kesmeyin, Rabbim ol der olur.

Bu gece sizin için de dua edeceğim, inşallah en kısa zamanda bebek müjdelerinizi alırız o kadar çok istedim ki bunu rabbim duyar inşallah sesimizi
İnşaallah Allah razı olsun.

Allah sabır versin çok zor size teselli vermek isterdim ama kendim bile toplanamadım ki. 3 ay bitti ama bir günüm bile düşünmeden geçmiyor

Konunuzu gördüm çok uzuldum rabbim sabır versin siz melek annesisiniz bu gece sizin için dua edeceğim inşallah en kısa zamanda evlat sahibi olursunuz sağlıcakla
Amin Allah razı olsun Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah zamanında doğan hayırlı sağlıklı evlatlar

Amin Allah razı olsun. İnşaallah görürüm yavrumu gerçek dünyada.

Amin Allah razı olsun. Rabbim hasretiyle yanan herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bizide unutmasın.

Sağol canım Allah razı olsun inşaallah sende sağ salim zamanında kucağına alırsın inşaallah. 3 ay oldu bunu yazalı her günüm üzüntü. Evlat acısı çok zor. Allah kimseye evlat acısı vermesin

Rabbim sabrını versin. İnşallah sağlıkla büyüyen bir evladın olur.

Konunuzu ilk okuduğumda kızım 3 aylıktı, boğazım düğümlendi resmen Allah düşmanıma bile vermesin evlat acısı
Ne zaman şu başlığı görsem sol tarafımda bir sıkışma hissediyorum. Allah sabır versin size

Rabbim sizlere sabır versin ve ınsallah tekrardan anne olursunuz meleginizlede cennette bulusursunuz

Allah yardimciniz olsun.Allah size saglikli imanli ahlakli akilli anasina babasina topluma faydali evlatlar nasip etsin.Rabbim bir daha sizi evlat acisiyla sinamasin.Allah soze goz aydinligi evlatlar nasip etsin.Yuvaniz bereket huzur sevgi saygi ile dolsun.

Rabbim size peygamber sabrı versin tez zamanda hayirli evlat nasip etsin

Ben de sizin yaşadığınızın aynısını yaşadım..
5 aylık oğlumu kaybettim..hemde doğurarak..
4 ay oldu hala acısı yüreğimde..mezarına bile gidemedim hala yüreğim dayanmaz diye...
Normal hayatıma devam ediyorum ama her geçen gün şimdi olsaydı şu kafar olacaktı falan diye geçiriyorum içimden.. bu acıyı unutamayız biliyorum. Allahım inşallah hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip eder bize .. ama ben yıllar geçse bile oğlumu unutmayacağım biliyorum..
Allahım size sabır versin .. dilerim yaralarınızı saracak evlatlar alırız kucağımıza sağlıkla..

Üzülüp ağlayacağımı bilerek okudum. Acına ortak oluyorum. Dayanma gücü bol sabur versin Rabbim sana. Aynı şeyleri yaşadık, farklı olay farklı hastane farklı yerlerde ama aynı duyguları acıları yaşadık. 26.haftada kaybettim bende 48 saat suni sancıyla doüum yaparak. Ben bu acının üstüne acı yaşayacağımı düşünmüyordum. Hala düşünmüyorum. 4 yıl oldu. O acı sessiz skain dindi duruldu ama bitmedi aska bitmeyecek burnum sızlar düşündükçe aklıma geldikçe yaşlar süzülür. Çok dua ettim günlerce haftalarca uykusuz kaldım sakinleştiricilerle yaşadım. Uzaktan psikolojik destek alacak eşimin de desteği ile ayağa kalktım. Dr lar acının dinmesi için psikolojini biraz toparla ve hazır olduğunda yeni bebek denemeye başka çok iyi gelecek dedi. 3 ay sonra oldu ama düşük oldu. Aspirin kullandım tekrar 3.ayda hamile kaldım oğluma .. Allahıma binlerce şükür ki sağlıkla kucapıma aldım yanımda şu an. Sana da Rabbim oğlunun yerine öyle bir yavru nasip etsin ki onun acısına teselli olsun. Yüreğine su serpsin canım .. ne denir ne denmez çok iyi biliyorum o yüzden hiçbirşey diyemiyorum. Kendine geldiğin zaman psikolojin düzeldipi zaman Allah sana yollayacak yeni bebişi huzur dolacak içiniz .. ümidini sakın yiitirme sabırla bekle ..
Tek ilaç sabır sabır sabır .. eşinle beraber sabredip zamana bırakın

Bende 2 hamileliğimi yatarak geçirdim tuvalete kalksam kan geliyordu. Ve yalnızdım. İki hamileliğimi de 23. Haftadan itibaren hastanede geçirdim. Oğlum 8 aylık doğdu mikrop kaptı yoğun bakımda kaldı. Kızımı 37. Haftaya kadar tuttu doktor. O sırada hep tedirgin stresli hamileliklerden hiç keyif alamadım. Hep kaybetme korkusu ile geçirdim. Uzun süre atamadım üstümden. Konunuzu ilk okuduğumda yeni anneydim size çok dua ettim.
Allah size sabrını versin. İnşallah evladınızı kucağınıza alırsınız.

başınız sağ olsun..ben de dokuz aylıkken doğumda kaybettim yavrumu, ömerimi. cennet kuşu oldu sabır diliyorum benim acım 5 yıldır geçmedi. rabbim ablasına sağlıklı ömür versin dedim hep..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…