Melek Oğlum Seni Unutmayacağız :( :(

Amin Allah razı olsun
benimde her seferinde bir şey olduysa ne yaparım diye korkum vardı. Her seferindede oynuyordu dr çok yaramaz olacak diyordu. Öyle özledim ki Allah kimseye evlat acısı vermesin.

Amin amin Allah razı olsun. Her zaman dua ediyorum Allah ım bize ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Çok özledim Allah kimseye evlat acısı vermesin.

iyim,kendim icin iyi olmak zorundayim Rabbim nasip etmedi halen ugraşiyoruz. Bende pko hastasiyim en ileri dereceli seviyede o yuzden yıllardir ugrasıyorum.
Bende de pko var 6 ay adet olmadığım zamanlar var. İşte 3.5 yıl boyunca uğraştık. Bir sürü dr ilaç tedavi bu yüzden daha kıymetliydi özeldi.

Allah dayanma gucu versin canim bir daha nasip etsin bende de pko var hemde senin gibi ileri 1 sene adet olmadimi bilirim ilacsiz olmam bi evladim var Allah ol dedi mi olur Rabbim sana hayirli saglikli bi evlat nasip etsin

Bende de pko var 6 ay adet olmadığım zamanlar var. İşte 3.5 yıl boyunca uğraştık. Bir sürü dr ilaç tedavi bu yüzden daha kıymetliydi özeldi.
Başınız sağolsun ,yaratan metanet versin ,en kısa zamanda kucağınız dolsun inş.

Allah dayanma gucu versin canim bir daha nasip etsin bende de pko var hemde senin gibi ileri 1 sene adet olmadimi bilirim ilacsiz olmam bi evladim var Allah ol dedi mi olur Rabbim sana hayirli saglikli bi evlat nasip etsin
Amin Allah razı olsun inşaallah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah. Evladınızıda size bağışlasın

Olacak insallah Rabbim minik yavruyu kendi icin yaratmiş cennetine aldı. Acibadem maslak hastanesine gidiyorum ben tup bebek icin, bulent hoca tedaviyi yaparken emin adimlarla ilerliyor. 12 yillik evliyim 17 yildir pko hastasiyim sayisiz asilama ve tup bebek tedavisi yaptirdim. 2si olumlu sonuc alinmiştı ama meleklerim bana tutanamadi. Çıkan sonuç ise rahim agzı yetmezligi dendi, bazı gebelikte rahimden de kaynaklabiliyor dusukler ancak %80 embriyo-bebektende kaynaklanir dendi genetigi bozuk var ise ve rahim onu atmaya calisiyorsa dusuk ve erken dogumlar olurmus bana bunu anlatti hoca, bu sınav kardesim o yuzden sinavi en iyi verenlerden olmaya gayret edecegiz. Seni ben ve benim gibi olanlar anlar söz ve kelimlerin hicbir teselli yok, dualara sarıl seni bu sıkıntı acı icinden kurtaracak olan Rabbimdir. Rabbim sana ve esine sağlik versin insallah

Allah razı olsun inşaallah Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bize ve bizim gibi isteyen herkese. Dua ediyorum ama kafam bir saniye bile beni rahat bırakmıyor. iyi değilim. Biz hamileliğimden önce genetiklere kromozomlara baktırdık bir tek pıhtılaşma vardı ve iğne vuruluyordum. Bebeğim çok hareketliydi Allah kimseye evlat acısı vermesin diyecek bir şey yok ne desem ne yapsam geri gelmeyecek. Allah içimizde ki bu acıyı hafifletir inşaallah

Biraz okudum yazdiklarinizi gebe kaldinizmi bende bebegimi kaybettim

Bu gece sizin için de dua edeceğim, inşallah en kısa zamanda bebek müjdelerinizi alırız o kadar çok istedim ki bunu rabbim duyar inşallah sesimizi

Cook uzuldim icim kanaya kanaya okudim acilarimi yasadiklarimi bende muhameddimi verdom topraga 4 gun dayandi yavrum yasam mücadele si veremedi kuzum 22 ocakda kaybettim 3 gun boyunca ustune kar yagdi usuyor diyordum toprak o cok kucuk diyordum 2 ay oldu halen her gece aklimda agliyorum ben kuzumu oylr ozluyorum yavrum benim herseyimdu allahim sen dayanma gucu ver

Konunuzu gördüm çok uzuldum rabbim sabır versin siz melek annesisiniz bu gece sizin için dua edeceğim inşallah en kısa zamanda evlat sahibi olursunuz sağlıcakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…