Melek Oğlum Seni Unutmayacağız :( :(

Allah kimseye evlat acısı vermesin. Öyle bir şey ki kafam dopdolu bir an olsun unutamıyorum. Hala inanamıyorum
Yaptığım hiç bir şey tat vermiyor. Yediğim yemek içtiğim su dahi. ayağa kalkmaya çalışıyorum ama daha beter düşüyorum. Evde meleğime ait eşya yok ama anılarımız var çok üzgünüm çok

Başınız sağ olsun Allah sabır versin inşallah. Şu anda hiçbir şey içinizi rahatlatamaz malesef acıyı yaşamak kalıyor bir süre. Unutulmuyor elbet ama her yara gibi kabuk bağlıyor. Cennetin kapısında sizi bekleyen bir meleğiniz oldu o inşallah. Ahirette anne babasına şefaatçi olurlarmış. Rabbim inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin size de

Amin Allah razı olsun inşaallah nasip olur herkese hayırlı sağlıklı evlatlar bizede

amin inşaallah.
Allah razı olsun. Evlatlarınıza uzun ömürler versin inşaallah. Erken doğum mu oldu hatırlatacaksa üzülecekseniz anlatmayın sorma amacım sonraki evlatlarınız nasıl oldu ? Sebepleri neydi
Anlatmak problem değil istiyorsan anlatırım tabi.
Sızlıyor da eskisi gibi değil..

Kendimce sıkıntılı zamanlarım vardı ailevi felan ama pek etkili miydi bilmem.
Kan pıhlaşmasıymış benim sorun.
Örneğin; 1-2-3-4-5 faktörü varmış.
Benim ki 5. Seviye en kötüsüymüş işte.
2 bebeğim öyle gitti.
1’i 3 buçuk aylıkken diğeri 5 aylıkken.
5 aylık olanı evde doğurdum inanılmaz vahşet gibi bişeydi benim için.
Öyle zor çıktı ki öldüm delirdim kendimden geçtim.
Hele öyle görmek..
İyi ki görmemişsin.
Görmemek en iyisi.
Ben görür görmez bayılmıştım zaten.

En son 3. Hamileliğim ve doktor eğer buda olmazsa artık çok ama çok zor belin gevşeyecek felan gibi şeyler söylemişti. Rahmin düşürmeye artık odaklanacak felan.
3. Hamileliğim oğlum olacağını öğrendik.
Her ay kanamam oldu bilmem ne derken..
10 gün hastanede yattım ciğerleri gelişmesi için 2 iğne yapıldı ama öldüm çok değişikti.
Neyse 7 buçuk aylık hamileyken bebeğim doğdu.(kalbi yavaşladı ve dakikalar içersinde doğuma alındım)

1.900 gr..
Küvöz felan derken Allah’a yalvardım bunu da alacaksan görmeden benim canımı al da sonra onu al dedim.
Oğlum şuan çok sağlıklı bir çocuk şükürler olsun.
Ama o küvezde ağzı burnu hortumlar felan çok zorluydu.

Sana ne söylesem de iyi gelir bilmiyorum.
Daha büyük acıları olan insanları düşünerek avuttum ben kendimi.
He iyi geliyor muydu evet. Beterin beteri var diyip sakinleşiyordum.

Cennette kavuşursun inşaallah. Bende iğne kullanıyordum hem pıhtılaşma için hem düşük riski için. Hastanede doğduğunda yüzünü bir kere görebildim ama hala pişmanım keşke bir kere kucağıma alsaydım. Allah kimseye evlat acısı vermesin beterin beteri var desemde içim öyle demiyor. Yanıyor resmen. Bana enfeksiyon dedi doktorum ama tahlillerim temizdi öncesinde verdiğim. Rahim ağzıda ölçülüyordu ve iyi demişti en son. elimden kaydı gitti yavrum. Tekrar hamile kalabilirmiyim kalırsam ne olur nasıl olur bilmiyorum. Dr dikiş atarız ilaç veririz dedi ama ilaca rağmen kaybedenler var. Ne yapacağım bilmiyprum. Hamile kalmayı hem istiyorum hemde korkuyorum

En son düşüğümden sonra, çok kısa sürede hamile kaldım ve bebeğimi kucağıma aldım.
7.5 aylık doğdu ama çok şükür sağlığı iyi.
İnşaşlah sağlsalim alırsın kucağına.

Bende pko var işte ilaçla hamile kaldım. Şimdide korunma sürem var ne yapacağımı bilmiyorum

Bende pko var işte ilaçla hamile kaldım. Şimdide korunma sürem var ne yapacağımı bilmiyorum
En iyi zaman da geliyorlar biliyor musun?
En iyi zamanın ne zaman olduğunu biz bilmiyoruz ama geliyorlar.
Sabır diliyorum.
İnşallah çok çok sağlıklı bebeklerin olur..

Ağlattın be bacım, Allah önce sabrını versin sonra bu acıyı hafifletecek sağlıklı yavrunu kucağına almayı nasip etsin.

Ağlattın be bacım, Allah önce sabrını versin sonra bu acıyı hafifletecek sağlıklı yavrunu kucağına almayı nasip etsin.
Amin inşaallah
bendd günlerce ağladım elimden bir şey gelmedi Allah kimseye evlat acısı vermesin

Allah sabır versin size, sizi cennet kapısinda bekleyecek bir melek var artik, aynı yollardan bende gectim. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki 9 yıl olacak acı kabuk baģlıyor unutamıyorsun ama zamanla acın diniyor. Zaman sabır ve dua en iyi ilaç Rabbim yardımcınız olsun kardesim

Amin.Allah razı olsun. Şimdi nasılsınız çocuğunuz var mı?

Basiniz sag olsun
Acinizi iliklerimde hissettim.
Iki evlat sahibiyim.
Ogluma hamile iken oluk oluk kanamam vardi.
Hastane yolunda elim hep karnimdaydi.
Ya kalbi durduysa? Ya o su an coktan melek olduysa diyor aglamaktan goremiyordum onumu. Ama sukurler olsun ki Allah onu korudu.
Hani demissiniz ya, suyum bitti yatiyorum ama hala tekmeliyor cok uzuldum icim ciz etti.. Son ana dek varligini hissettirmis size. Uzulme anne diye....
Allah sabir versin. Benim de kurtajim yani mecburi kurtajim var. Dusuk yasamistim cunku. Ama o kadar ufak olmalarina ragmen(ucuzlerdi) inanin hala aklimda o akip giden kana bakisim.. Bunlar benim bebeklerim deyisim sabir ve zaman ilaciniz olacak.. Bebeklerimizi cennette gormeyi nasip etsin Allah..

Allah bol sabır versin sizlere çok üzüldüm başınız Sağolsun.Sağlıklı başka bir Fatih versin inşallah size en kısa zamanda dualarım seninle ve isteyen bekleyen üzülen herkesle

Rabbim sabır nasip etsin ama maaşallah metanetli gibi geldiniz bana ve sabır musibet anında gösterilendir denilirya bu acınısı unutturamaz ama rabbim en zor zamanda en güzelini nasip eder... yüreğinizin yangınını inş sağlıklı sıhhatli bir evlatla dindirsin rabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…