Melek Oğlum Seni Unutmayacağız :( :(

52gün oldu kaybedeli bebeğimi başın sağolsun hala dikiş yerlerim ağrıyo neden kaybettin ben gebelik zehirlenmesi yaşadım
Kurban olurum ya rabbim sen guc sabir ve bize benim melegime o kadar cok sey dediler en son sebebi doppler akim kaybi 21 gun hastanede yattim bebegimin yasam sansi artsin diye ama yine olmadi son cekilen ultrasyon da kalbi sivi toplamıs akccigere kan sizmis kuzum 4 gun yasadi ama patolojimdede 2 kordon bagi cikti

Amin insallah rabbimden sabir dileyin benim icin guc dileyin ne olur

Bütün evladını kaybeden annelere sabır diliyorum, evlat sahibi olmak isteyen herkesin kucağı boş kalmasın inşallah. Çok yeni daha kaybınızın acısı, tabi ki unutmayacaksınız evlat bu unutulur mu hiç. Ama bir süre sonra geçecek, eskisi gibi sızlamayacak içiniz. Sonsuza kadar acıları tazecik içimizde tutsaydık hiçbirimiz yaşayamazdık bu dünyada.

Aynen oyle ama zaman hemen gecsin acilarimiz dinsin cunku kalbim sizkiyor elimden gelen herseyi yaptim halen pismanliklar yasiyorum keskeler dilimde rabbim sabir ver bize

Allahım çok zor bir sınav yapacak bir şey yok dua edeceğiz
İki kordon derken anlamadım

Allahım çok zor bir sınav yapacak bir şey yok dua edeceğiz
İki kordon derken anlamadım
Normalde 3 kordonu oluyormus bebeklerin benim gittim hic bir doktor bunu soylemedi hep gelisim geriligi down sendromu sga felan diyorlardi gr olarak da dusuktu ama kimse 2 kordon bagi var demedi patolojide cikti

Çok çok çok üzüldüm sözün bittiği yer.. Ama FAtih melek oldu şimdi cennet bahçelerinde oynayıp annesini babasını bekliyodur hemde şefaatçi olarak.. Bol bol dua etmeli. Çektigin acılar inşallah günahlarına kefaret olmuştur. Allah yeni sağlıklı bir evlatla acınızı hafifletir inşallah hem senin hem eşinin

Allah sabir versin... sizede eşinize de... cok uzuldum... okurken hic bu kadar etkileyeceğimi tahmin etmemistim bizler bile burda içimiz acidıysa siz neler hissediyorsunuzdur Allahim tez zamanda kucaginızı doldursun hep mutlu olun insallah

Ben ki hiç çocukla alakası olmayan insan oturdum ağladım
Başınız sağolsun..

Normalde 3 kordonu oluyormus bebeklerin benim gittim hic bir doktor bunu soylemedi hep gelisim geriligi down sendromu sga felan diyorlardi gr olarak da dusuktu ama kimse 2 kordon bagi var demedi patolojide cikti
Allah allah ilk defa duydum inan bu kordon meselesini
Çektiğimiz Acıların inşallah güzel karşılık larını alacağız

Amin inşaallah Allah razı olsun Allah kimseye evlat acısı vermesin

Amin inşallah. Allah razı olsun.

Başınız sağolsun Allah sabır versin inşaallah. Keşke bir şey yapabilsem ölmese hiç bir bebek çocuk benimde elimden kaydı gitti yavrum. Allah kimseye evlat acısı vermesin diyecek bir şey yok yapacak bir şey yok. Çaresiz kalmasın inşaallah kimse.

Yazmayın böyle şeyler neden unutmak yerine acınızı hep taze tutmaya çalışıyosunuz.
Bunu kendinize yapmayın

Yazmayın böyle şeyler neden unutmak yerine acınızı hep taze tutmaya çalışıyosunuz.
Bunu kendinize yapmayın
Unutulacak bir şey değil ki zamanla sadece alışıyor insan. Gözünüzün gördüğü bir şeyi unutmak zorken iliklerinize kadar yaşadığım ve kaybettiğim bir canı nasıl unutabilirim ki?? Yatar kalkarken elim karnımdaydı, dua ederken ilk sıradaydı,hayal kurarken ilk sıradaydı.
birlikte geçirdiğim ve uyandığım her sabaha şükrediyordum. Yokluğu nasıl unutulur bilmiyorum

Acını paylaşıyorum.
Pek ayrıntıya girmek istemediğim bir konu..
2 bebeğimi buna benzer hatta 1’ini çok daha acılı şekilde kaybettim evde doğurdum offf kötü işte.

Şuan 2 çocuğum var çok şükür.
Şimdi acını yaşamak var sana ne dense boş,anlamsız.
Hiç unutulmuyor elbet nasıl unutasın canından bir parça.
Dilerim,dilerim sağlıklı evlatların olsun uzun sürmeden hemencik olsun acını hafifletsin.
Yüreğine su serpsin.
Dağıldım şuan çok fena..

amin inşaallah.
Allah razı olsun. Evlatlarınıza uzun ömürler versin inşaallah. Erken doğum mu oldu hatırlatacaksa üzülecekseniz anlatmayın sorma amacım sonraki evlatlarınız nasıl oldu ? Sebepleri neydi

Yüreğim yandı.. İçim yandı.. Hatta okurken kahroldum.. Acını yaşa arkadaşım.. Yaşa ve dimdik tekrar kalk ayağa.. Sonrada ümitvar ol hep.. Allahm kimseyi evladiyla sinamasn.. Bu günlerde gececek.. Benim ananem 6 tane erkek evladını kaybetmiş.. Yine de ayaktaydi.. İmanını sağlam tutarsan ayaga kalkarsn.. Acini derinden hissettim.. Hemde çok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…