Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
üzülme lütfen ben de her ay bunu yaşıyorum ve yarın benim de olmam gerekiyor ve bütün belirtiler var. birbirimize umut olalım hayıt çayı denesene bu ay
İnşallah bir daha ki ay hep birlikte mutlu oluruz... Çay tavsiyen içinde çook tesekkür ederim araştırdım aktardan alırım bu akşam

İnşallah bir daha ki ay hep birlikte mutlu oluruz... Çay tavsiyen içinde çook tesekkür ederim araştırdım aktardan alırım bu akşam
reglin ikinci günü başladım ben günde bir veya iki bardak içiyordum iki hafta sonra bıraktım çünkü o süre boyunca hep lekelenme gördüm belki de rahim içini temizliyordur sonrasında hamile kalmak istediğim için bıraktım çayı şimdi birkaç gün içinde bakacağım işe yaramış mı diye

Beni de alın aranıza 4 Nisan bat bekliyorummm bakalım

Hayırlı haberle gelirsin inşaallah

O zaman bende adet boyunca kullanim yumurtlamadan önce bırakırım. Bakalım İnşallah işe yaramıştır

Evet yaptım dün laboquick erken gebelik testi ama negatif İnşallah geç döllenme falandır. Çünkü bu defa diğer aylara göre farklı duygular içerisindeyim
yaaa inşallah ben olmasa da artık çok yıpratmıyorum kendimi çünkü pcosu doktorum sayesinde yendim ve en azından hamile kalmama engel hiçbir şey yok artık. kendiliğinden regl olabilmek bile mucize benim için.

Kızlar adetin 16-17. günü yumurtlama olur mu çok şiddetli bel ve kasık ağrım var. Bu kadar geç yumurtlamıyorum normalde?

Yoo geç değilki benim yumurtlamam genelde 17-18'de oluyor çünkü 31-32 günde adet görüyorum adetle bağlantılı yumurtlama günü benim adetim bazen 33-34'ü buluyor bu durumda demekki 19-20.gündede yumurtlamam olabiliyor
Senin neden bu kadar ağrın oldu acaba Allah Allah hayırdır inşallah

yaaa inşallah ben olmasa da artık çok yıpratmıyorum kendimi çünkü pcosu doktorum sayesinde yendim ve en azından hamile kalmama engel hiçbir şey yok artık. kendiliğinden regl olabilmek bile mucize benim için.
Şimdi okudum mesajlarınızı bilmiyorum ne kadardır istiyorsunuz kaç zamandır bekliyorsunuz ama insan ilk denemede olsun istiyor ki buda herkeste mümkün olmuyor malesef. Test yapmamışınız inşallah yarında sonra da olmazsınız adet ve test yapmak zorunda kalıp hamile olduğunuzu öğrenirsinizzz

Doktor cikmis gösteremedim. Anlamadimda kendim beta neden boyle acaba

Eklentiler

• image.jpg
    81,9 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…