- 14 Mart 2019
- 264
- 229
- 31
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #1.881
İnşallah bir daha ki ay hep birlikte mutlu oluruz...üzülme lütfen ben de her ay bunu yaşıyorum ve yarın benim de olmam gerekiyor ve bütün belirtiler var. birbirimize umut olalım hayıt çayı denesene bu ay
reglin ikinci günü başladım ben günde bir veya iki bardak içiyordum iki hafta sonra bıraktım çünkü o süre boyunca hep lekelenme gördüm belki de rahim içini temizliyordur sonrasında hamile kalmak istediğim için bıraktım çayı şimdi birkaç gün içinde bakacağım işe yaramış mı diyeİnşallah bir daha ki ay hep birlikte mutlu oluruz...Çay tavsiyen içinde çook tesekkür ederim araştırdım aktardan alırım bu akşam
Beni de alın aranızaSelamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum inşaallah bu 3 ay içinde hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz❤
Sayfama isteyen herkes davetlidir...
Buyrun kızlar toplanalım...Ama sizden ricam isim bat yazdırıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak değil mi
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili bacılarım listeyi hergün güncelliyorum. Lütfen sadece aktif paylaşım yapacak olanlar adet tarihleriyle beraber adını listeye yazdırsınlar ayrıca adet görürseniz lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin veya hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.
BEKLENEN ADET TARİHLERİMİZ
Mavi Boncugumm SAT: 26 Şubat
@sumeyyekrc21 nisan
@Yarenimi23 nisan
@Hadicnmsende26 mart
@Smile Forever31 mart-4 nisan
@Vuslat_gelsin
@Kutsalll Enerjiii
@Elifleeylul31 mart
@Sessiz melekkk28 mart
@Kubradnz0
@virgo_3526 mart
@beren_naz27 nisan
@ogretmen6120 nisan
@Nurov26 nisan
@NorthCarolina20 nisan
@suzi8826 mart
@szfb25 mart
@eecemyldz24 mart
@papatyakokankadin23 mart
@Aselkocak8 nisan
@Semaes5 nisan
@nicknamedn25 mart
@Morvampir124 mart
@Lostinparadise30 mart
@Umutumut826 nisan
@minik kalp075329 mart
@asihan6 nisan
@chatlak_anne27 mart
@Bhr_383 nisan
@senmeleksin3 nisan
@buse_ipek0923-24 nisan
HeyeCANm 10 nisan
@3 cicek annesi21 mart
@atrium123Sat:17 mart
@karanmasal7 nisan
@Aykiz0Sat:12 şubat
@Hulya Ceylan1 nisan
@eslem070619 nisan
@Nurem16 nisan
@nerdesinmelegim18 nisan
@Sessizzollll25 nisan
@hayat28289 nisan
@gkymc2 nisan
@LiMm1 nisan
@nimesota25 nisan
@Jaska1622 Mart
@srplmtmtk14 nisan
@Hayal_B9127 mart
@kelebekays1 nisan
@Aselceren31 mart
@GltnByrktr6 nisan
sukufenazz 17 nisan
@nejlaa 865 nisan
@cheryblossommm6 nisan
@Hasretim4211 nisan
@Nisamirza26 mart
@SarI NisaN29 nisan
@Teacher893424 nisan
@Morzirhli8 nisan
Eneaciz 7 nisan
@irregularidea18 nisan
@Esammar16 nisan
@bilgilisirine2 nisan
@fatuu26 nisan
@yslkbr14 nisan
@Dersaadet1820 nisan
@ciceklibocekli1112 nisan
@SERAPGNL29 mart
@Htcckn8 nisan
Yildiz__Tozu 3 nisan
@kubraaa9211 nisan
@Nerimmm3 nisan
@nunu258829 nisan
@Busrayld8 nisan
@Hayal Kocak5 nisan
@MAMA_to_be5 nisan
@Hirabiask11 nisan
@Eslem918 nisan
@asel3727 nisan
@busra89ist29 nisan
@fer_nur23 nisan
@dilara ay30 mart
@nastasya301 mayıs
Yok ben hamile degilim, kürtaj oldum 31 ocakta onun icin hala doktor kontrolundeyim. Sürekli bisey icin cagiriyor. Benim eksikti demekki folik asit kullan dedigine göre. Sonucunuda bekliyoruz bakalim yarin senin. Dün kontrol icin kan verdim saglik ocagina, simdi gidiyorum bende sonuclari almaya. 10 günde cikmistir belki kanda
O zaman bende adet boyunca kullanim yumurtlamadan önce bırakırım. Bakalım İnşallah işe yaramıştırreglin ikinci günü başladım ben günde bir veya iki bardak içiyordum iki hafta sonra bıraktım çünkü o süre boyunca hep lekelenme gördüm belki de rahim içini temizliyordur sonrasında hamile kalmak istediğim için bıraktım çayı şimdi birkaç gün içinde bakacağım işe yaramış mı diye
test yaptın mı canımBeni de alın aranıza4 Nisan bat bekliyorummm bakalım
Hayırlısı olsun inşallah değerlendirin genede aslında ne olur ne olmazAdet olacakmışım gibi ağrıyor. Hayırlısı.
Zamanı geçti gibi ama dediğin gibi belli olmaz yinedeHayırlısı olsun inşallah değerlendirin genede aslında ne olur ne olmaz
Evet yaptım dün laboquick erken gebelik testi ama negatiftest yaptın mı canım
Evet yaptım dün laboquick erken gebelik testi ama negatifİnşallah geç döllenme falandır. Çünkü bu defa diğer aylara göre farklı duygular içerisindeyim
İnşAllahh yaaYaaa inşaAllah gönlündeki hayra dönüşüp nasip olur canım yaaa
İnşAllahh yaaGirip girip sizin eski mesajlarınızı okuyorum bilginize
yaaa inşallah ben olmasa da artık çok yıpratmıyorum kendimi çünkü pcosu doktorum sayesinde yendim ve en azından hamile kalmama engel hiçbir şey yok artık. kendiliğinden regl olabilmek bile mucize benim için.Evet yaptım dün laboquick erken gebelik testi ama negatifİnşallah geç döllenme falandır. Çünkü bu defa diğer aylara göre farklı duygular içerisindeyim
Kızlar adetin 16-17. günü yumurtlama olur mu çok şiddetli bel ve kasık ağrım var. Bu kadar geç yumurtlamıyorum normalde?
Şimdi okudum mesajlarınızı bilmiyorum ne kadardır istiyorsunuz kaç zamandır bekliyorsunuz ama insan ilk denemede olsun istiyoryaaa inşallah ben olmasa da artık çok yıpratmıyorum kendimi çünkü pcosu doktorum sayesinde yendim ve en azından hamile kalmama engel hiçbir şey yok artık. kendiliğinden regl olabilmek bile mucize benim için.