Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
AAyyy inşaAllah hayırlısıylaaa gebesinizdirrr

Doktor kontrolüm gelsin ondan sonra sıkıntı yoksa konu açıp ayrıntılı yazacağım her şeyi Gerçi o zamana kadar öğrenirsiniz siz durumunuzu
Ay inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırsınız kontrolü ve cinsiyet merak etmeye başlarsınız hayırlısı ile Kandil hatrına bana da dua edin inşallah

aşılama geçmişim de var ve yaklaşık 1 seneye yakın deniyoruz. aşılamaya rağmen silik çizgi bile göremedim daha. tüpe geçmek de istemiyorum hemen çünkü 29 yaşındayım.

aşılama geçmişim de var ve yaklaşık 1 seneye yakın deniyoruz. aşılamaya rağmen silik çizgi bile göremedim daha. tüpe geçmek de istemiyorum hemen çünkü 29 yaşındayım.
Rabbim gönlünüze göre versin inşAllah. Daha fazla bekletmesin

Ay inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırsınız kontrolü ve cinsiyet merak etmeye başlarsınız hayırlısı ile Kandil hatrına bana da dua edin inşallah ❤❤

Ah inşaAllah kardeşim yaaa. Etmem miiii hep duamdasınız. Lafta değil gerçekten bu forumdakiler duamdan düşmüyor. Rabbim hayırla kabul buyursun

aşılama olduğum ay üç kişi normal doğumda adımı anarak dua etmiş Allah vermeyince olmuyor hayırlısı böyleymiş demek ki daha vakti varmış.

Bence hamilesin canım benim bide iyiyim dusunmussen koy inşallah bir oğlun olur herkeste dediğin gibi etki etmeyebilir:)

Bende 30 günde bir oluyorum. Ama bayağı şiddetleniyor ağrısı. Bakalım hayırlısı canım ya.

Zaten nasipte varsa tek ilişkiyle bile hamile kalınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…