- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.578
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #1.901
Ay inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırsınız kontrolü ve cinsiyet merak etmeye başlarsınız hayırlısı ileAAyyy inşaAllah hayırlısıylaaa gebesinizdirrr
Doktor kontrolüm gelsin ondan sonra sıkıntı yoksa konu açıp ayrıntılı yazacağım her şeyiGerçi o zamana kadar öğrenirsiniz siz durumunuzu
aşılama geçmişim de var ve yaklaşık 1 seneye yakın deniyoruz. aşılamaya rağmen silik çizgi bile göremedim daha. tüpe geçmek de istemiyorum hemen çünkü 29 yaşındayım.Şimdi okudum mesajlarınızı bilmiyorum ne kadardır istiyorsunuz kaç zamandır bekliyorsunuz ama insan ilk denemede olsun istiyorki buda herkeste mümkün olmuyor malesef. Test yapmamışınız inşallah yarında sonra da olmazsınız adet ve test yapmak zorunda kalıp hamile olduğunuzu öğrenirsinizzz ❤
Rabbim gönlünüze göre versin inşAllah.aşılama geçmişim de var ve yaklaşık 1 seneye yakın deniyoruz. aşılamaya rağmen silik çizgi bile göremedim daha. tüpe geçmek de istemiyorum hemen çünkü 29 yaşındayım.
hepimizi inşallah bu kandil gününde dualarımızı boş çevirmesin.Rabbim gönlünüze göre versin inşAllah.Daha fazla bekletmesin
Aminnn inşallahhepimizi inşallah bu kandil gününde dualarımızı boş çevirmesin.
Ay inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırsınız kontrolü ve cinsiyet merak etmeye başlarsınız hayırlısı ileKandil hatrına bana da dua edin inşallah ❤❤
Aminnn Allah razı olsun inşallahAh inşaAllah kardeşim yaaa. Etmem miiii hep duamdasınız. Lafta değil gerçekten bu forumdakiler duamdan düşmüyor. Rabbim hayırla kabul buyursun
Bence hamilesin canım benim bide iyiyim dusunmussen koy inşallah bir oğlun olur herkeste dediğin gibi etki etmeyebilir:)Kızlar günaydın kandiliniz mübarek olsun tekrardan dün gece şeffaf akıntı içinde tırnak ucu kadar kahverengilik görmüştüm peçetede sabah kalktığımda normal akıntım vardı kajverengilik yoktu sevinsem mi ki artık yerleşme böyle bişey deme bat 3 nisan yani yarın
Bende 30 günde bir oluyorum. Ama bayağı şiddetleniyor ağrısı. Bakalım hayırlısı canım ya.Yoo geç değilki benim yumurtlamam genelde 17-18'de oluyor çünkü 31-32 günde adet görüyorum adetle bağlantılı yumurtlama günü benim adetim bazen 33-34'ü buluyor bu durumda demekki 19-20.gündede yumurtlamam olabiliyor
Senin neden bu kadar ağrın oldu acaba Allah Allah hayırdır inşallah
Ben dün çektirdimKızlar yaaa rahim filmi çektirdiniz mi hiç
Çok ağrınız oldu muBen dün çektirdim
Zaten nasipte varsa tek ilişkiyle bile hamile kalınıyorBenimde akıntıdan önce denk geliyodu hep ilk defa buay şeffaf akıntının ertesi gunu ve bigun sonrasını değerlendirdik akıntıdan 1 2 bazende 2 3 gün sonra çatlama oluyo canım bu ay şansa denk geldi çok şükür silik çizgi çıktı dün testte hamile olduğuma inanıyorum yerleşme kanamasınıda yaşadım umtlarım dahada arttı
Amin canımHerkesin kandili mübarek olsun.. İnşallah Rabbim sağlıklı gebelik nasip eder bize...
Aay heyecanlandim sanirim , bu aydan hic umudum yok ama cok hosuma gitti bu gelismeBenim ilk hamileliğimde olmuştu
Herkeste belirti farklı oluyor ama inşallah hamilesindirAay heyecanlandim sanirim , bu aydan hic umudum yok ama cok hosuma gitti bu gelismetesekkur ederim