- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 30
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #1.921
Amin inşallah canım benim ya allah razı olsun inşallah öyledir dedim ya zaten bu ay boşa çıkarsa şizofren diyecektim kendime olmayan şeyleri bu kadarda yaşar mı bi insan diyeBence hamilesin canım benim bide iyiyim dusunmussen koy inşallah bir oğlun olur herkeste dediğin gibi etki etmeyebilir:)
Ben bi önceki hamileliğime tek ilişkiyle kaldım canım rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiçbişey yok çok şükür yeterki umudumuzu ondan kesmeyelimZaten nasipte varsa tek ilişkiyle bile hamile kalınıyor
Vayy helal bee tek ilişkiyle güzel tutturmuşsun aynen Rabbim nasip etti mi her şekil olurAmin inşallah canım benim ya allah razı olsun inşallah öyledir dedim ya zaten bu ay boşa çıkarsa şizofren diyecektim kendime olmayan şeyleri bu kadarda yaşar mı bi insan diye
Ben bi önceki hamileliğime tek ilişkiyle kaldım canım rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiçbişey yok çok şükür yeterki umudumuzu ondan kesmeyelim
Hala siljk cnm testimİnşallah belli eder canım hayırlısı olsun inşallah ya
olsun en azından silik umudunu kaybetmeHala siljk cnm testim
Canım testte bi sıkıntı var gibi içeriği komple pembe olmuşKizlar şimdi işten geldim test yaptim bu koyulasma ya mj başladı elim ayağım titriyor pozitifmi :)
Nasıl komple cnm pembe tekrar cektimV
Canım testte bi sıkıntı var gibi içeriği komple pembe olmuş
Bak şimdi düzelmiş canım çizgiyi net görüyorum hadi hayırlısıNasıl komple cnm pembe tekrar cektim
Ya cidden mi ya bozuk ise dediğin gibi pazar silikti sabah silik şimdi işten geldim hemen yaptim bu cikti ya bozuk ise bide bak kafama takıldı :)Bak şimdi düzelmiş canım çizgiyi net görüyorum hadi hayırlısı
Adetin geçmiş mi canım böyle çizgi dağılmış gibiydi ilkinde ondan dedim acaba bozuk muYa cidden mi ya bozuk ise dediğin gibi pazar silikti sabah silik şimdi işten geldim hemen yaptim bu cikti ya bozuk ise bide bak kafama takıldı :)
Nekadar beklettikten sonra gördün 2. ÇizgiyiNasıl komple cnm pembe tekrar cektim
Mavi Boncugumm canım naptın kan verecektin sonuçlar çıktı mı bhcg kaç olmuş?
5 dk taş catlasin 10 üzerinde öyle yaziyo xatenNekadar beklettikten sonra gördün 2. Çizgiyi
Cnm sen ilk testimi görmedin mi adetim 24 Mart ti bildiğim olmam gereken ama olmadim test yaptim 5 nci gun siljk bugunki de böyle çıktı bi til daha koyuAdetin geçmiş mi canım böyle çizgi dağılmış gibiydi ilkinde ondan dedim acaba bozuk mu
Kızlar sağlık ocağında vitamin değerlerine bakıyorlar mı
Bence hamilesin hayırlı olsunNasıl komple cnm pembe tekrar cektim
Görmüştüm bi sürü test valla hatırlayamadım canım kusura bakma sabaha tekrar yap inşallah çıkarCnm sen ilk testimi görmedin mi adetim 24 Mart ti bildiğim olmam gereken ama olmadim test yaptim 5 nci gun siljk bugunki de böyle çıktı bi til daha koyu