- 25 Mart 2018
- 1.433
- 2.324
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #1.841
10 gün daha beklicem mecburÇıkmaz canım ya sabır diceksin artık
10 gün daha beklicem mecburÇıkmaz canım ya sabır diceksin artık
aynısı benim de oldu. ama bi 7-8 gün önce. bat 6 nisan .beyaz akıntım da cok oldu sonrasında. ve ben pkoyum da. bakalım nolcak. múbarek miraç kandilinde Rabbim hepimizin gönlüne gore versinKızlar şimdi yine gördüm peçeteye sildiğimde şeffaf akıntının içinde incecik damar gibi bi kahverengilik vardı dün geceki gibi tırnak ucu kadardı sabah normal akıntım gelmişti yoktu şimdi gene aynı şekil vardı arada adet sancısı gibi ağrı böyle sol kasığımdan damar kasılıyo gibi oluyo yerleşmedir inşallah buya allahım
Amin canım inşallah yaa
aynısı benim de oldu. ama bi 7-8 gün önce. bat 6 nisan .beyaz akıntım da cok oldu sonrasında. ve ben pkoyum da. bakalım nolcak. múbarek miraç kandilinde Rabbim hepimizin gönlüne gore versin
30.03.2019
Ben 12 yıl sonra bidaha anne olcam bende yalnızım allah yardım eder inşallah
Inşallah benimledir minigim:) bi kizim olsun cok istiyorum hayirlisi tabi ama. Bakalim bi kac gune belli olacak. Suan bi belirti yok.
Daha belli degil yaa. Adet gunum yarin persembe test yapabilirim. Iki aydir deniyoruz hayirlisi bakalimBenimde kız çocuğu sevdam var içimde başından beri vardı zaten Rabbim onu da tatmamızı nasip etsin çok çok istiyorum Allah bizede nasip eder inşaallah sağlıklı bir kız evlatsende hamilesin heralde hayırlı olsun ne zaman öğrendin yorunların hepsini okuyamadım
Benimde büyüğü 5 küçüğü 3 yaşında ya benim iki tane olduğundam alışkınım zaten o yuzden korkum yok inşaşlah senin içinde kolay olur canımSenin için daha kolay olacağını düşünüyorum ama bizim ilk çocuklar küçük olduğu için daha çok zorlanıcaz ama dediğin gibi Allah yardımcımız
Mavi Boncugumm çok şükür regl oldum bugün. 29 Nisan bat tarihim canım. Ekler misin :)
Benimde büyüğü 5 küçüğü 3 yaşında ya benim iki tane olduğundam alışkınım zaten o yuzden korkum yok inşaşlah senin içinde kolay olur canım
Çok sağol canım benim rabbim en kısa sürede tüm isteyenlere nasip etsin hep dua ediyorum Vallah herkes için , bu arada hala kan testi yapmadimÇok mutlu oldum yaa tebrik ederim tatlım inşallah sağlıklı bir gebelik ve doğum geçirir bebişini sağasağlim kucağına alırsın
Amin canım inan bende aynıydım ikinci olunca nasıl yaparım nasıl olur diye dert ediyodum korkuyodum ama annelik çok başka bişey gerçekten o gucü allah veriyoİnşaallah canım ya şimdiden takmaya başladım yersiz belki ama elimde değil aklım çok karışık bu aralar kendi kendime diyorumki çocuğum küçük acaba acele mi ettim? Eşim istemiyordu zaten ben zorladım sadece bu ay böyle bi istek geldi içimden ama o isteği de Allah veriyor sonuçta Allah dilemedikçe biz dileyemeyiz... diğer yandan haşa tövbe diyorum benim dememle değil. İnşaallah üstesinden gelirim bende Allah'a sığınıcam en büyük yardımcım o
Hayırla sağlıkla gelsin inşaallah kuzularımız
D vitamini eksik olmayan yok zatenfolik asitide degerlere bakmadan veriyorlar hemen. Ben adetken gittim kürtaj sonrasi yumurtalari kontrol etti doktor. Folik asiti birakma devam et dedi. Kullaniyorum su an
Bende tekim bi eşim var oda pek cocuk bakmaktan anlamaz ikinci doğumdan sonra benim kızım cok sevindi bebekleri vok seviyo zaten uyabmasın diye sesini bile çıkarmazdı ben aynı odada yanlız bırakmaya bile korkarım diyodum ama maşallah uyansa memesi düşse verir bana koşar anne uyandı bebek derdi kıskanmadı hiç şimdi gene duysa öğrense cok sevinir benim ikinci kızım biraz kıskanç ama oda bebekleri cok seviyo geçen bi akrabamız geldi 4 5 aylık bebeği var onun sürekli kucağımdaydı sevdim öptüm konuştum küçük kızımda geldi yanıma hem bebeğe hem bana sarıldı reklarda bile yeni doğmuş bebek gördülermi ikiside deliriyolar ayyy anne minicik bebek diyeYildiz__Tozu çok zorlandınmı peki ilk zamanlar nasıldı senin çocuklar arası daha azmış benimkilerin arası inşaallah 27 ay olacak ama kıskançlık falan ediyolarmı ilkinin uyku düzeni falan bozuluyormu? Sende benim gibi teksin heralde bende tek olduğumdan bu kadar tedirgin oldum sanırım