Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
a
aynısı benim de oldu. ama bi 7-8 gün önce. bat 6 nisan .beyaz akıntım da cok oldu sonrasında. ve ben pkoyum da. bakalım nolcak. múbarek miraç kandilinde Rabbim hepimizin gönlüne gore versin

Inşallah benimledir minigim:) bi kizim olsun cok istiyorum hayirlisi tabi ama. Bakalim bi kac gune belli olacak. Suan bi belirti yok.

Benimde kız çocuğu sevdam var içimde başından beri vardı zaten Rabbim onu da tatmamızı nasip etsin çok çok istiyorum Allah bizede nasip eder inşaallah sağlıklı bir kız evlat sende hamilesin heralde hayırlı olsun ne zaman öğrendin yorumların hepsini okuyamadım

Son düzenleme:
Daha belli degil yaa. Adet gunum yarin persembe test yapabilirim. Iki aydir deniyoruz hayirlisi bakalim

Senin için daha kolay olacağını düşünüyorum ama bizim ilk çocuklar küçük olduğu için daha çok zorlanıcaz ama dediğin gibi Allah yardımcımız
Benimde büyüğü 5 küçüğü 3 yaşında ya benim iki tane olduğundam alışkınım zaten o yuzden korkum yok inşaşlah senin içinde kolay olur canım

Benimde büyüğü 5 küçüğü 3 yaşında ya benim iki tane olduğundam alışkınım zaten o yuzden korkum yok inşaşlah senin içinde kolay olur canım

İnşaallah canım ya şimdiden takmaya başladım yersiz belki ama elimde değil aklım çok karışık bu aralar kendi kendime diyorumki çocuğum küçük acaba acele mi ettim? Eşim istemiyordu zaten ben zorladım sadece bu ay böyle bi istek geldi içimden ama o isteği de Allah veriyor sonuçta Allah dilemedikçe biz dileyemeyiz... diğer yandan haşa tövbe diyorum benim dememle değil. İnşaallah üstesinden gelirim bende Allah'a sığınıcam en büyük yardımcım o
Hayırla sağlıkla gelsin inşaallah kuzularımız

Yildiz__Tozu çok zorlandınmı peki ilk zamanlar nasıldı senin çocuklar arası daha azmış benimkilerin arası inşaallah 27 ay olacak ama kıskançlık falan ediyolarmı ilkinin uyku düzeni falan bozuluyormu? Sende benim gibi teksin heralde bende tek olduğumdan bu kadar tedirgin oldum sanırım

Amin canım inan bende aynıydım ikinci olunca nasıl yaparım nasıl olur diye dert ediyodum korkuyodum ama annelik çok başka bişey gerçekten o gucü allah veriyo

Kızlar benim ovu testim 15 inci gün sizce akşama tekrar yapayım mı yoksa yarın mı pik olur

Eklentiler

• IMG_20190402_134119.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 43
D vitamini eksik olmayan yok zaten folik asitide degerlere bakmadan veriyorlar hemen. Ben adetken gittim kürtaj sonrasi yumurtalari kontrol etti doktor. Folik asiti birakma devam et dedi. Kullaniyorum su an

Ben bugün kan vermeye gittim değerlerime ve bhcg'ye bakacaklar inşaallah herşey yolundadır doktora folik asit kullanmıyorum dedim başlama değerlerine bi bakalım gerekli olursa o zaman kullanırsın dedi. İlk hamileliğimde folik asiti 20 gün kullanmıştım kanda referans değeri yüksek çıkınca doktor bırak daha kullanma dedi herşeyin fazlası zarar

Bende tekim bi eşim var oda pek cocuk bakmaktan anlamaz ikinci doğumdan sonra benim kızım cok sevindi bebekleri vok seviyo zaten uyabmasın diye sesini bile çıkarmazdı ben aynı odada yanlız bırakmaya bile korkarım diyodum ama maşallah uyansa memesi düşse verir bana koşar anne uyandı bebek derdi kıskanmadı hiç şimdi gene duysa öğrense cok sevinir benim ikinci kızım biraz kıskanç ama oda bebekleri cok seviyo geçen bi akrabamız geldi 4 5 aylık bebeği var onun sürekli kucağımdaydı sevdim öptüm konuştum küçük kızımda geldi yanıma hem bebeğe hem bana sarıldı reklarda bile yeni doğmuş bebek gördülermi ikiside deliriyolar ayyy anne minicik bebek diye uyku düzeninde bi sorun olmadı çünkü büyük kızımın hiçbi zaman uyku düzeni olmadı kolikti zaten 8 aylık olana kadar gece gunduz ağlıyodu sonrada 2 yaşına kadar gece uykusu düzeni hiç olmadı p yuzden sorun olmadı benim için huysuzluk yapmadı aksine kardeşiyle bir uyurdu ona uyum sağlardı hala da oyle kerdeşi ne derse onu yapar küçükler daha fena oluyolar inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…