Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun gaz sancım ve kasık ağrım var ikisi bir arada allahım kıvrandırıyo resmen ben bu kadar belirti yaşamamıştım hiç eşimde şimdiden böyleyse bu sefer senden cok çekeceğim var benim yandım diyo iki hamileliğimde rahat sessiz sakin geçmişti benim :KK48:

Bende tekim bi eşim var oda pek cocuk bakmaktan anlamaz ikinci doğumdan sonra benim kızım cok sevindi bebekleri vok seviyo zaten uyabmasın diye sesini bile çıkarmazdı ben aynı odada yanlız bırakmaya bile korkarım diyodum ama maşallah uyansa memesi düşse verir bana koşar anne uyandı bebek derdi kıskanmadı hiç şimdi gene duysa öğrense cok sevinir benim ikinci kızım biraz kıskanç ama oda bebekleri cok seviyo geçen bi akrabamız geldi 4 5 aylık bebeği var onun sürekli kucağımdaydı sevdim öptüm konuştum küçük kızımda geldi yanıma hem bebeğe hem bana sarıldı reklarda bile yeni doğmuş bebek gördülermi ikiside deliriyolar ayyy anne minicik bebek diye 😄 uyku düzeninde bi sorun olmadı çünkü büyük kızımın hiçbi zaman uyku düzeni olmadı kolikti zaten 8 aylık olana kadar gece gunduz ağlıyodu sonrada 2 yaşına kadar gece uykusu düzeni hiç olmadı p yuzden sorun olmadı benim için huysuzluk yapmadı aksine kardeşiyle bir uyurdu ona uyum sağlardı hala da oyle kerdeşi ne derse onu yapar küçükler daha fena oluyolar inan 🤣🤣

Maşallah ya ne güzel birbirlerine uyum sağlamışlar 😊 ama erkek çocukları daha kıskanç ve hırçın oluyorlar mesela benim yeğenim ablamın dibinden hiç ayrılmaz deli olur ona afedersin ablam tuvalete bile girse anne anne diye peşinden ağlar kardeşi yok şuan ama olsa eminim çok kıskançlık eder çünkü benim oğlumu ablam kucağına alsa çocuk gelip ittiriyo resmen sevmesin diye...ablamın işi çok zor o yüzdende şimdi cesaret edemiyor 2.ye
Çocuktan çocuğa fark oluyor... İnşaallah bende sandığım kadar zorlanmam🤲
Ama kız çocukları daha uysal oluyor Allah banada sağlıklı bir kız evlat nasip etsin sanada oğlan amin🤲🥰

Maşallah ya ne güzel birbirlerine uyum sağlamışlar 😊 ama erkek çocukları daha kıskanç ve hırçın oluyorlar mesela benim yeğenim ablamın dibinden hiç ayrılmaz deli olur ona afedersin ablam tuvalete bile girse anne anne diye peşinden ağlar kardeşi yok şuan ama olsa eminim çok kıskançlık eder çünkü benim oğlumu ablam kucağına alsa çocuk gelip ittiriyo resmen sevmesin diye...ablamın işi çok zor o yüzdende şimdi cesaret edemiyor 2.ye
Çocuktan çocuğa fark oluyor... İnşaallah bende sandığım kadar zorlanmam🤲
Ama kız çocukları daha uysal oluyor Allah banada sağlıklı bir kız evlat nasip etsin sanada oğlan amin🤲🥰
Coook cok amin inşallah canım öyle diyorlar inşallah oğlunda uyum sağlar sakin bi yağısı varsa diğer cocuklara nazaran daha uyumluysa kısa sürede bence uyum sağlar inan benim ikiside bi kaç ay öncesine kadar tuvalet kapısında beklerlerdi kapatamazdım tıvalet kapısını dibimden ayrılmıyolardı civciv gibi ama ben memnunum inan spn zamanlarda benle pek ilgilenmiyolar eskisi gibi hani bazen ben gidip çağırıyom yanıma gelin diye :KK70:

Bat ne zaman canım? Bence yine değerlendir biriksinler🤭🤭 bu çift çizginin koyulaştığı günlerde akıntı artışı oluyormu merak ediyorum bunu?
Canım geçen ay 5 gün birliktelik oldu ama baktım ki o üst üste olan birlikteliktelik afedersin eşim gittikçe ilk güne göre geç boşalmaya başladı e bende dedim bu sefer sadece yumurtlama günü ve sonrası üst üste olsun daha sonra gün aşırıya devam bilmiyorum sprem de sıkıntı falan mı varda böyle oluyor anlamadım evet bende gittikçe akıntı artıyor ve çatladığı özellikle sağ tarafıma sancı girer bide şiddetli akıntım olur 😊

dünden beri kasıklarımda et kesiği gibi bir ağrı var oysa kendimi hiç yormadım bat yarın bu arada nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. erkenden test yapıp üzülmekten çok sıkıldım

Canım geçen ay 5 gün birliktelik oldu ama baktım ki o üst üste olan birlikteliktelik afedersin eşim gittikçe ilk güne göre geç boşalmaya başladı e bende dedim bu sefer sadece yumurtlama günü ve sonrası üst üste olsun daha sonra gün aşırıya devam bilmiyorum sprem de sıkıntı falan mı varda böyle oluyor anlamadım evet bende gittikçe akıntı artıyor ve çatladığı özellikle sağ tarafıma sancı girer bide şiddetli akıntım olur 😊
Benimde akıntıdan önce denk geliyodu hep ilk defa buay şeffaf akıntının ertesi gunu ve bigun sonrasını değerlendirdik akıntıdan 1 2 bazende 2 3 gün sonra çatlama oluyo canım bu ay şansa denk geldi çok şükür silik çizgi çıktı dün testte hamile olduğuma inanıyorum yerleşme kanamasınıda yaşadım umtlarım dahada arttı

Benimde akıntıdan önce denk geliyodu hep ilk defa buay şeffaf akıntının ertesi gunu ve bigun sonrasını değerlendirdik akıntıdan 1 2 bazende 2 3 gün sonra çatlama oluyo canım bu ay şansa denk geldi çok şükür silik çizgi çıktı dün testte hamile olduğuma inanıyorum yerleşme kanamasınıda yaşadım umtlarım dahada arttı
inşallahhh hepimiz 2019 bitmeden anne olabilirz

kızlar bu ay ilk defa hayıt çayı demledim sat 7 mart iki hafta içtim içtiğim süre boyunca sürekli lekelenme yaşadım iki haftadır tertemiz sat 3 nisan

Ben bugün kan vermeye gittim değerlerime ve bhcg'ye bakacaklar inşaallah herşey yolundadır doktora folik asit kullanmıyorum dedim başlama değerlerine bi bakalım gerekli olursa o zaman kullanırsın dedi. İlk hamileliğimde folik asiti 20 gün kullanmıştım kanda referans değeri yüksek çıkınca doktor bırak daha kullanma dedi herşeyin fazlası zarar
Yok ben hamile degilim, kürtaj oldum 31 ocakta onun icin hala doktor kontrolundeyim. Sürekli bisey icin cagiriyor. Benim eksikti demekki folik asit kullan dedigine göre. Sonucunuda bekliyoruz bakalim yarin senin. Dün kontrol icin kan verdim saglik ocagina, simdi gidiyorum bende sonuclari almaya. 10 günde cikmistir belki kanda 🙈

Kızlar adetin 16-17. günü yumurtlama olur mu çok şiddetli bel ve kasık ağrım var. Bu kadar geç yumurtlamıyorum normalde?
Valla benim 20 28. Günlerde bile yumurtlama akıntısı ve belirtisi olduğu olmuştu canım hiç belli olmaz bütün belirtiler birbirinin aynısı

X