- 28 Eylül 2016
- 638
- 462
- 32
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #1.681
Bence test yap canım kalmadı kiO zaman 11 12 gün geçti daha üzerinden demekki canım silik çıkması normal cok sevindim ya benimde bugun 11 12 gün geçti üzerinden
Canım herkes aynı belirtileri yaşamıyor ınan herkes ini bünyesi farklıHayal kırıklığı yaşamak istemiyorum kuzum ya yarını bekliyim olmazsam direk kan testi yaptırırım. Karamsar olmamın sebebi beklenen adet tarihimden 10-12 gün önce bel göğüs kasık ağrım vardı normalde adet günümde olan belirtilerdi şuan kasıklarımda herhangi bir ağrı yok herkes yazıyor ya kasık ağrısı batmasıeğer gebelik olsaydı kasıklarımda hissederdim diye düşünüyorum.
Yarın haber vereceğim.. İNŞALLAH hepimizin olumlu sonuç olur yaCanım herkes aynı belirtileri yaşamıyor ınan herkes ini bünyesi farklı
Hadi inşallahhhHadi insallah bekliyoruz güzel haberlerini. Bende ögrenirim heralde o zamana kadar
Amin amin çok sağolBenim o uyku hali hafifledi allahtan bakalım artık kesin bişeyde diyemiyorum ya o kadar çift çizgiyi görmeden inanamıcam sanırım hiçbi belirtiye kasığımda batmalar devam ediyo arada ben 4 nisanda test yapcam 3 nisan bat
Canım cok sevindim ya rabbim tamamına erdirsin inşallah ben ilk öğrendiğimde ikinci hamileliğimi kanda 34.5di bana da ne hamilesin ne değilsin demişlerdi acilde ama ben hamileyim demiştim kendi kendime şimdi kızım 3 yaşında
Amin inşaallahGunaydinn bugun aldigin en tatlis haber buinsallah Allah'im gonlune göre versin kucagin dolsun
Gündüz üşüyom gece yanıyom ayaklarımda bi yanma yok ama artı olarak her zamanki gibi yani diğer saydıklarının hepside varGaz şişkinlik meme ucunda hassasiyet gece uyurken ateş basması özellikle ayaklarda oluyomu
İnsallah gelmez adetin canım benimEn son 9bucukta gitmiştim tuvalete 12bucuğa kadar bişey yiyip içmedim 12bucuktan sonra yiyip içtim 13.35 gibi test yaptım tertemiz negatif çıktı bat 3 nisan eğer adetimde gelirse kendimi şizofren ilan edicem artık gerçekten olmayan şeyleri hissedip yaşadığım için
Hamile değilsem bian önce gelsin inşallah gecikipte beklemek daha zorİnsallah gelmez adetin canım benim
Canım bence var ben yapmıştım testi bi gün kaldı bile silik falan bi çizgi çıkmadı yarın ilk idrarla tekrar yapSizce kızlar bat 3 nisan bide sabah ilk idrarla yapmadım 4 saat idrarımı tutupta yaptım 4 5 dk bekledim baktım bişey yok gibiydi yarım saat sonra falan baktım böyleydi ondan önce bi dahada bakmamıştım motalim bozulmuştu
Bende de vardı hepsi umutsuzluğa kapılma rabbim gönlüne göre versinGündüz üşüyom gece yanıyom ayaklarımda bi yanma yok ama artı olarak her zamanki gibi yani diğer saydıklarının hepside var
Eşime söyledim 3 4 gğn sonra yaparsın test iyice net çıkar o zaman dedi artık beklicem canım hem o zamana adetim de geçmiş olur ay inşallah ya silik çizgi yüzümüzü güldürür bu sefer bi bucuk senedir silik çizgi 6 7 kere cıktı ondanda inanamıyorum artık ama eşimde dedi ben sana kaç gun once sende bi tuhaflık var hamile misin acaba yoksa diye dememişmiydim dedi inşallah öyledirCanım bence var ben yapmıştım testi bi gün kaldı bile silik falan bi çizgi çıkmadı yarın ilk idrarla tekrar yap
Var gibi canım seninde çizgi görünüyo ya inşallah koyulaşır