Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım herkes aynı belirtileri yaşamıyor ınan herkes ini bünyesi farklı

Amin amin çok sağol

En son 9bucukta gitmiştim tuvalete 12bucuğa kadar bişey yiyip içmedim 12bucuktan sonra yiyip içtim 13.35 gibi test yaptım tertemiz negatif çıktı bat 3 nisan eğer adetimde gelirse kendimi şizofren ilan edicem artık gerçekten olmayan şeyleri hissedip yaşadığım için

İnsallah gelmez adetin canım benim

bayanlar şöyle bir durum yaşadım geçen ay gebelik düşünüyorduk normalde reglim gelmesi gerekenden bir hafta geç geldi ve döngü uzunluğum 37 gün oldu 38. gün adetim geldi. normalde 30 gün falan bu ayda yani bu gün 27 . gün hafif kanama tarzında birşey geldi adet olmam için daha zaman da var artık bu erken mi geldi ne oldu ben anlamadım hiç ağrımda yok regl gelirken ki gibi bu rregl düzensizliği ile ben sanırım hamile kalmakta zorlanıcam yumurtlama günümü hesaplamakta bu düzensizlikten dolayı çok zorlanıyorum ve iki güne bir ilişki rutini de yapamıyoruz yorgunluk ve çalışma şartlarından sizce bugünkü kanamam reglim mi gelmiştir yoksa implantasyon kanaması olabilir mi?

Kızlar şimdi teste baktım çizgi çıkmış gölge gibi baya hani ışığa tutunca hayal gibi bi çizgi daha önce cok silik çizgilerle yanıldım ama ikinci hamimeliğimide hayal gibi belirsiz bi çizgiyle öğrenmiştim şaşı olmuştu gözlerim çizgiyi görcem diye hatta eşim görememişti inanmamıştı inşallah öyledir gene bu sefer bu silik çizgi unut oldu bana kızlar dua edin nolursunuz

Sizce kızlar bat 3 nisan bide sabah ilk idrarla yapmadım 4 saat idrarımı tutupta yaptım 4 5 dk bekledim baktım bişey yok gibiydi yarım saat sonra falan baktım böyleydi ondan önce bi dahada bakmamıştım motalim bozulmuştu

Eklentiler

• 20190401_145223.jpg
    23,4 KB · Görüntüleme: 59
Canım bence var ben yapmıştım testi bi gün kaldı bile silik falan bi çizgi çıkmadı yarın ilk idrarla tekrar yap

Kizlar bu testime gore bisey varmi sizce ama dün akşam az az du kahve şimdi biraz daha geliuo oglumda da yaşadım aynısını 7 yıl önce sizce pozitifmi bu aksam tekrar yapicam 2 test aldim yarın sabaha bide

Eklentiler

• 20190331_183619.jpg
    95,5 KB · Görüntüleme: 52
  • 20190331_183511.jpg
    81,8 KB · Görüntüleme: 52
  • 20190331_131426.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 51
Az önce baktığımda zor görünüyodu ama şuan daha net kızlar sevinsem mi napsam
Canım bence var ben yapmıştım testi bi gün kaldı bile silik falan bi çizgi çıkmadı yarın ilk idrarla tekrar yap
Eşime söyledim 3 4 gğn sonra yaparsın test iyice net çıkar o zaman dedi artık beklicem canım hem o zamana adetim de geçmiş olur ay inşallah ya silik çizgi yüzümüzü güldürür bu sefer bi bucuk senedir silik çizgi 6 7 kere cıktı ondanda inanamıyorum artık ama eşimde dedi ben sana kaç gun once sende bi tuhaflık var hamile misin acaba yoksa diye dememişmiydim dedi inşallah öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…