Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Az önce baktığımda zor görünüyodu ama şuan daha net kızlar sevinsem mi napsam

Eşime söyledim 3 4 gğn sonra yaparsın test iyice net çıkar o zaman dedi artık beklicem canım hem o zamana adetim de geçmiş olur ay inşallah ya silik çizgi yüzümüzü güldürür bu sefer bi bucuk senedir silik çizgi 6 7 kere cıktı ondanda inanamıyorum artık ama eşimde dedi ben sana kaç gun once sende bi tuhaflık var hamile misin acaba yoksa diye dememişmiydim dedi inşallah öyledir :KK17:
İnşallah canım adetin geçtiyse gidip kan versene valla beklemek ayrı zor hayal kırıklığı da apayrı zor zaten

Bakın kızlar bunuda şimdi çektim ilişkinin ve yumurtlamanın üzerinden 11 12 gün geçti daha böyle belirsiz çıkması normaldir dimi heucan oldum cok ya az önce yıkık bi vaziyetteydim şimdi nasılım allahım sen ne büyüksün ya

Eklentiler

• 20190401_153604.jpg
    20190401_153604.jpg
    79 KB · Görüntüleme: 65
Cnm bilmiyorumki net cikmadi bide dün yaptim bunu oglum Dada yaşamistim 7 yıl önce aynısını net ciksa kırmızı dr gitcem
Allah korusun çizgin baya belli aslında kahverengi baya geliyo diyosun düşük olabilir benimde olmuştu silik çıkıyodu hem kahverengi az az kanamam geliyodu koyulaşsın gideyim diyodum 10 gun kahverengi kanamam oldu az az 9. Güne kadar silik çıktı çizgi 10. Gün adet oldum test yaptığımda negatifti malesef çok üzülmüştüm acile gitmediğim için

Bakın kızlar bunuda şimdi çektim ilişkinin ve yumurtlamanın üzerinden 11 12 gün geçti daha böyle belirsiz çıkması normaldir dimi heucan oldum cok ya az önce yıkık bi vaziyetteydim şimdi nasılım allahım sen ne büyüksün ya

Eklentiler

• 7120F663-129B-4670-8590-1F7C954491DA.jpeg
    7120F663-129B-4670-8590-1F7C954491DA.jpeg
    66,3 KB · Görüntüleme: 36
Sizce kızlar bat 3 nisan bide sabah ilk idrarla yapmadım 4 saat idrarımı tutupta yaptım 4 5 dk bekledim baktım bişey yok gibiydi yarım saat sonra falan baktım böyleydi ondan önce bi dahada bakmamıştım motalim bozulmuştu
Bence de var canım ay çok sevindim insalllah bu ay herkes hamile kalir yarin tekrar yap yada kan ver canim

Allah korusun çizgin baya belli aslında kahverengi baya geliyo diyosun düşük olabilir benimde olmuştu silik çıkıyodu hem kahverengi az az kanamam geliyodu koyulaşsın gideyim diyodum 10 gun kahverengi kanamam oldu az az 9. Güne kadar silik çıktı çizgi 10. Gün adet oldum test yaptığımda negatifti malesef çok üzülmüştüm acile gitmediğim için
Yarın bekliycem cnm dr da gitsen düsucekse düşüyor ilk gebeligimde dr kostüm iğne vs düştü ıkincide oglumda test pozitif ti 6 hafta böyle gene oldu ve 400 mg ilaç ama o kadar calisiyodum bide tutundu şu an 7 yaşında allah büyük hayırlısı diyorum sabah ki test belli eder ins

X