- 22 Eylül 2017
- 2.491
- 1.628
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #1.721
24 Mart ti canım ama dünden beri kahve kahve hatta şu an renk değişti gibiSilik görünüyor Canım bat ne zaman
bence var öyle hissediyorum canım bence çarşamba kan vermeye gideriz çıkar o zamnBakın kızlar bunuda şimdi çektim ilişkinin ve yumurtlamanın üzerinden 11 12 gün geçti daha böyle belirsiz çıkması normaldir dimi heucan oldum cok ya az önce yıkık bi vaziyetteydim şimdi nasılım allahım sen ne büyüksün ya
Açık pembe mi canım her ihtimale karşı git hastaneye sonra düşük olmasın24 Mart ti canım ama dünden beri kahve kahve hatta şu an renk değişti gibi
Yok kirmizida değil pembede değil kahve pembe karışıkAçık pembe mi canım her ihtimale karşı git hastaneye sonra düşük olmasın
Bi aylık gebelik varmış çıkan bu allahtan umut kesilmez içinizi ferah tutun
İnşallah belli eder canım hayırlısı olsun inşallah yaYarın bekliycem cnm dr da gitsen düsucekse düşüyor ilk gebeligimde dr kostüm iğne vs düştü ıkincide oglumda test pozitif ti 6 hafta böyle gene oldu ve 400 mg ilaç ama o kadar calisiyodum bide tutundu şu an 7 yaşında allah büyük hayırlısı diyorum sabah ki test belli eder ins
İnşallah canım ben daha kan vermeye gitmem eşim bi test daha yaparız 3 4 gün sonra adet olmazsan daha koyu çıkarsa o zaman gideriz hastaneye dedi bakalım beklicem arrık heyecanlabence var öyle hissediyorum canım bence çarşamba kan vermeye gideriz çıkar o zamn
Amin canım inşallah ya inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz inşallahBence de var canım ay çok sevindim insalllah bu ay herkes hamile kalir yarin tekrar yap yada kan ver canim
Eğer hamileysen 4 haftalık olursun:)Gözün aydın canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah senin 1aylıkmış benim daha 12 günlük falan inşallah vardır benimde inşallah koyulaştığınıda görürüm
Bugun bende şöyle bişeyde var kızlar sürekli iştahsızdım cok az yerdim şişkinlik vardı karnım acıkmıyodu hiç bugun sürekli su içesim geliyo dilim damağım kuruyo doymuyorum suya karnım acıkıyo bi kaç lokma yedim mi doyuyorum yarım saat 1 saat sonra tekrar midem kazınıyo
Bugun Dr a gittim adetlıkyen gel demıstı yumurtalıkları buyutmek ıcın 2 ılac verdi estrafem ve klomen kullanan var mı aranızda
Mavi Boncugumm biz de Nisan ayı içerisinde değerlendirmelere başlıcaz Allahın izniyle.. Şuanda adet olmayı bekliyorum. Beni de listeye ekler misin. Son adet tarihini mi yazıyorsun yoksa beklenen adet tarihini mi? :)))
Benimkini 27 nısan olarak degısıtırır mısınız ben bu ay adet oldumHoşgeldin canımRabbim tez zamanda kavuştursun tabiki eklerim
Hamile adaylarının beklenen adet tarihlerini yazıyorum o günü bekledikleri için...
Hamile kalanlarında son adet tarihlerini yazıyorumbeklenen adet tarihini ne yaz seni de ekleyeyim
Benimkini 27 nısan olarak degısıtırır mısınız ben bu ay adet oldum