- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #1.421
Canim 14 gun sonra yap diyolar amaKızlar dayanamayıp idrar testi yaptım ama malesef tek çizgi çıktı acaba erken mi yaptım bilemedim. 17 Mart’ta çatlatma iğnesi vurdum.
Maşallah hayırlı olsunAllah vakti gelince nasip ediyor zaten
Kaç çıktı bhcg ?
Maşallah hayırlı olsunAllah vakti gelince nasip ediyor zaten
Kaç çıktı bhcg ?
İlk sonuç 31.72 iki sonra 70.14Maşallah hayırlı olsunAllah vakti gelince nasip ediyor zaten
Kaç çıktı bhcg ?
E ondört gün oldu sanırımCanim 14 gun sonra yap diyolar ama
Hep uyanınca yaptım canım testi. Aslında yüzümde hep sivilceler çıktı birkaç gündür normalde hiç sivilcem çıkmaz ama sonra araştırdım yumurtlama dönemi çıkıyormuş. Bilmiyorum ki hergün yaptım aslında kaçırmamak için ama hergün silik çizgiydi.Test yaparken sivi alimina dikkat ettin mi canim. Acaba yumurtlaman olmadimi bu ay ya da kacirdin belkide
Silik çıktığı anda degerledirseydin benimde hep öyle oldu 1 hafta boyunca silik cikti kirmizi çift cizgi goremedim hic ama degerlendirdim simdi 3 günüm geçiyor bakalim nasipHep uyanınca yaptım canım testi. Aslında yüzümde hep sivilceler çıktı birkaç gündür normalde hiç sivilcem çıkmaz ama sonra araştırdım yumurtlama dönemi çıkıyormuş. Bilmiyorum ki hergün yaptım aslında kaçırmamak için ama hergün silik çizgiydi.
Ilk idrarla yapilmamali ki kuzumHep uyanınca yaptım canım testi. Aslında yüzümde hep sivilceler çıktı birkaç gündür normalde hiç sivilcem çıkmaz ama sonra araştırdım yumurtlama dönemi çıkıyormuş. Bilmiyorum ki hergün yaptım aslında kaçırmamak için ama hergün silik çizgiydi.
Insallah testte cikmamistir canim bat ne zamanE ondört gün oldu sanırım
Yani günü gününe olmam ama 1nisan yani yarın cnmInsallah testte cikmamistir canim bat ne zaman
Hayirlisi kuzum insallah testte cikmamistir gecikirsen yine yaparsinYani günü gününe olmam ama 1nisan yani yarın cnm
Kiz niye kalmadı oyle dusunme . Rabbim zamanini biliyor . Sabretmek gerekUmudum kalmadı kuzum ya
Cok sukur her sey normsl gibi sadece biraz tontis bir insanim yapi olarak kilo vermek icin diyetisyene basladim.Tabi canım hoşgeldin76 olduk
Döngün ne güzel normalmiş inşaallah çift çizgiyi görürsün
Cok sukur her sey normsl gibi sadece biraz tontis bir insanim yapi olarak kilo vermek icin diyetisyene basladim.Etrafimda hamileleri gorduk e cok sewiniyorum cok özeniyirum . Hayirlisiyla Allahim nasip etsin hepimize .
Umudum kalmadı kuzum ya
Allah razı olsn cnm tesellin için ben 27 yaşındayım yedi aydır istiyoruz hayırlısı inşallah ama elimde değilDeme öyle Allah'ın hoşuna gitmez O kullarının umut kesmemesini istiyor
Yıllarca bekleyenler var 5-6-10 sene veya daha fazla bekleyenler...düşünsene onların psikolojileri ne haldedir? Yaşın 35 mi 40 mı? Allah zamanı gelince verecek lütfen kendini salma canım sadece akışına bırakmaya çalış
Arkadaslar sizlere bir konuda danismak istiyorum. Halilelik isteyen kadinlarin kendilerini sicak tutmalari gerektigi ile ilgili bilginiz duyumunuz var mi ? Yardimci olabilir misiniz?
Allah razı olsn cnm tesellin için ben 27 yaşındayım yedi aydır istiyoruz hayırlısı inşallah ama elimde değil