Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test yaparken sivi alimina dikkat ettin mi canim. Acaba yumurtlaman olmadimi bu ay ya da kacirdin belkide
Hep uyanınca yaptım canım testi. Aslında yüzümde hep sivilceler çıktı birkaç gündür normalde hiç sivilcem çıkmaz ama sonra araştırdım yumurtlama dönemi çıkıyormuş. Bilmiyorum ki hergün yaptım aslında kaçırmamak için ama hergün silik çizgiydi.

Silik çıktığı anda degerledirseydin benimde hep öyle oldu 1 hafta boyunca silik cikti kirmizi çift cizgi goremedim hic ama degerlendirdim simdi 3 günüm geçiyor bakalim nasip

Ilk idrarla yapilmamali ki kuzum ogle saatinde sivi almayi kesip yapmaliydin

Tabi canım hoşgeldin 76 olduk
Döngün ne güzel normalmiş inşaallah çift çizgiyi görürsün
Cok sukur her sey normsl gibi sadece biraz tontis bir insanim yapi olarak kilo vermek icin diyetisyene basladim. Etrafimda hamileleri gorduk e cok sewiniyorum cok özeniyirum . Hayirlisiyla Allahim nasip etsin hepimize .

Cok sukur her sey normsl gibi sadece biraz tontis bir insanim yapi olarak kilo vermek icin diyetisyene basladim. Etrafimda hamileleri gorduk e cok sewiniyorum cok özeniyirum . Hayirlisiyla Allahim nasip etsin hepimize .

Amin hiç sıkıntı etme verirsin inşallah
Yeterki sağlıcakla bebişin gelsinde kilolar verilir gider

Arkadaslar sizlere bir konuda danismak istiyorum. Halilelik isteyen kadinlarin kendilerini sicak tutmalari gerektigi ile ilgili bilginiz duyumunuz var mi ? Yardimci olabilir misiniz?

Umudum kalmadı kuzum ya

Deme öyle Allah'ın hoşuna gitmez O kullarının umut kesmemesini istiyor
Yıllarca bekleyenler var 5-6-10 sene veya daha fazla bekleyenler...düşünsene onların psikolojileri ne haldedir? Yaşın 35 mi 40 mı? Allah zamanı gelince verecek lütfen kendini salma canım sadece akışına bırakmaya çalış

Allah razı olsn cnm tesellin için ben 27 yaşındayım yedi aydır istiyoruz hayırlısı inşallah ama elimde değil

Arkadaslar sizlere bir konuda danismak istiyorum. Halilelik isteyen kadinlarin kendilerini sicak tutmalari gerektigi ile ilgili bilginiz duyumunuz var mi ? Yardimci olabilir misiniz?

Ben onun şundan dolayı denildiğini düşünüyorum kadınlar ayaktan hemen üşütür bu da enfeksiyona neden olur enfeksiyon hamileliği zorlaştırır yada engeller
o yüzden ayakları ve karnını sıcak tut çocuğun olmaz derler üşütmemek lazım bide Allah korusun yumurtalıklara kadar üşütme olabiliyo o yüzden dikkat etmeliyiz

Allah razı olsn cnm tesellin için ben 27 yaşındayım yedi aydır istiyoruz hayırlısı inşallah ama elimde değil

Daha genceciksin güzelim ya üzme o tatlı canını bak mesela bana 30'umda hamilelik nasip oldu çok şükrediyorum ama çünkü biliyorumki benden çok daha fazla bekleyen insanlar vardı....
Elde değil biliyorum zor ama öncelikle Allah ın vereceğine inanman lazım ki olsun
Allah sınar kullarını.... 41 gün Meryem suresi oku kesinkes inanarak ben öyle yaptım onu okuduktan 1 ay sonra çok şükür hamile kaldım. Dualarımızın kabul olması için önce tövbe etmeli dua etmeli ve vesileler aramalıyız. 7 yıl bekleyenlerin yanında 7 ay çok mu?
Olacak inşaallah siz gerekeni yapın gerisi tevekkül...umudun bol olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…