Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Maşallah benimkide 14 Eylül araları çok yakınmış
38.hafta başı normal gelmiş tabi benimkide doğmak bilmedi 41.haftada doğdu
İnşaallah tez zamanda yine kalırsın canım olacak Allah'ın izniyle önemli olan sağlık probleminin olmaması o bozulunca daha kötü... Allah sağlık versin gelir minnoşlar zamanını bekliyolar

Aynen öyle canım benim en son kontrole gittiğimde hiç bir problem yoktu ama şimdi olduysa bilemem çocuk çok güzel bişey ya rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın sende hiç belirti oldu mu canım kaç haftalık oldun

Mavi Boncugumm canım bugün hasta oldum 2gün erken geldi bir daha belirti takip etmicem çünkü göğüs hassasiyeti bwl ağrısı kasıkta batma bütün belirtileri yaşadım ama koca bir hayal kırıklığı oldu bu ayda. artık diğer aylarda ama onlarda da pek ümidim yok 1 seneyi doldurunca doktora gitmeyi düşünüyorum burdaki herkes için hayırlısı olsun isteyen bekleyen herkesin bebekleri gelir yakın zamanda inşallah

Oyalanacak bişeyler bulsan? Tabi buralara girincede akıldan hiç çıkmıyor
Beklemek zor biliyorum ama akışına bırakınca insan rahatlıyor o zaman bebiş geliyor
Tevekkül sabır canım
Evet haklısın.Issizim bütün gün evdeyim. Evden cikarim,komsularima,arkadaşlarıma giderim. Babet patik òrüyorum evde. Iyi guzel de etrafim bebekli ,cocuklu dolu. Illa gene geliyor aklima. Allah m sen büyüksün

Amin cano benim bu sefer hiç belirtim olmadı henüz böyle yani daha çok yeni olduğu için olabilir... İnşaallah bulantılar öğürmeler olmaz ondan korkuyorum mahvediyo insanı şimdi ben günlerimi not aldığım için hesap yaptım geçen ay 31 günde adet oldum bu aydada öyle olacağımı baz alarak adetimin 17.günü yumurtlamam oldu 15.günde uzayan akıntı gelmişti ama 1-2 gün sonra çatlamıştır diye düşünüyorum yani 14 Mart'ta adetimin 17.günüydü o gün hamile kaldıysam 15 günlük oluyo kan testini dün yaptırdım araştırmalarım sonucunda kana 10-12 gün sonra geçiyomuş bu durumda 10 gün sonra geçmiş olsa demekki 3-4 günde değerim 170 oldu ki bu da hesaplamamın doğru olduğunu gösteriyor
Lafı çok uzattım sıkmamışımdır umarım açıklayıcı olsun diye yazayım dedim

Seni çok iyi anlıyorum bende yaşadım aynılarını canım ama sakın ümitsizliğe düşme sadece akışına bırak. Bu olay genel bi problem zaten çok isteyince çok düşününce gelmiyo ama Allah un lütfu sonsuzdur ne zaman vereceği belli olmaz
Benden ümit kesmeyin diye buyurmuşken Ona sığınanın sırtı yere gelmez hayırlısı böyleymiş bak sen eğer hiç doktora gitmediysen bence bir an önce git muayene ol en azından tahlillerini yapsınlar için rahat eder
1 seneyi bekleme olaki bir sorunun varsa erkenden müdahale etmiş olursun yoksa o da zaman kaybı oluyo. Hatta doktora 1 yıldır bekliyorum dersin banada 1 yıl bekle dedilerde olan zamanıma oldu altından çok başka bişey çıktı sen bekleme bence

Amin inşallah canım ee herkes artık isteğine kavuşmuş miniklerine iyi yapıyorsn canım burda sohbet edince insana gerçekten iyi geliyor eşimden fırsat Buldukça bende girmeye çalışıyorum ama hepte takip ediyom tabi sen baya bi tecrübelisin zaten maşallah

O zaman 4 haftalık hamilesin canım 5 .ci haftaya girecen testi ne zaman yaptın peki canım adetin gecti mi yoksa bide bulantilar bazen hamileliğin ogrentikten bir kaç gün sonra başlıyor tabi herkes için geçerli degil benim öyle olmuştu. İyiki anlattin herşeyi

Mavi Boncugumm hamileymişsin ayy dedim ben bu topik uğurlu diye ya hayırlı uğurlu olsun kucağına sağlıkla al inşallah çok sevindim darısı başımıza inşallah ya çok mutlu oldum, benim 28 marttı hala gelen giden yok inşallah da gelmez beklemedeyim hala inatla da test yapmıyorum tek çizgi görmekten skkıldığımdan

canım ilk bebeğinden önce bende 6 aylık evliyken çevre baskısından doktora gittim niye olmuyor diye doktor bunu araştırmamız için 1 yılı doldurmam gerektiğini söyledi ama istersem gebeliğe hazırlık için gerekli kontrolleri yapacağını söyledi hormon testleri yapıldı ve ultrason ile kontrol etti hormon tahlilleri sonucunda prolaktin değerim yüksekti bir ilaç verdi ve ilaçtan bir ay sonra hamileydim istersen adetin 3. Günü yapılan bu hormon testlerini yaptırabilirsin

Allah'a sığındım bende ama ekstra çaba harcanıcam akışına bırakıcam canım zamanı gelince olur inşallah. Senin nasıl sıkıntı çıktı canım özel değilse?

Ya hastayım gidebilirim aslında doktora ben daha önce gitmiştim doktora ama tahlillerimi yaptıramamıştm ultrasonda sıkıntı yok demişti mavibocuğun dediği gibi 1 yıldır istiyorum diyebilirim çünkü yaşım ilerliyor fazla beklemek istemiyorum bennimde eşimin tarafından yediğim baskı var kendi ailem sormaz bile o yüzden bu kadar üzülüyorum bu konuya

Sağol canım Allah razı olsun inşaallah sendede vardır Rabbim hayırla sonuçlandırsın bencede test yapma çıkmayınca çok huzur kaçırıyo bekle biraz daha inşallah hayırlı haberini alırız

Sağol canım Allah razı olsun inşaallah sendede vardır Rabbim hayırla sonuçlandırsın bencede test yapma çıkmayınca çok huzur kaçırıyo bekle biraz daha inşallah hayırlı haberini alırız
Animmmm hamile misinnn kuzummmmmMaşallah ya müthiş bir haber bu tebrik ediyorum sağlıkla ilerlesin insallahhh sağlıcakla al kucağına

Yani bilimsel olarak 4 haftalık ama yumurtlama döllenme daha sonradan olduğu için benim hesabıma göre öyle ben tam adet günümde yaptım testi canım yani 31.günümde
Evet doğru dedin bulantılar hemen başlamaz genelde 6.haftada başlıyo inşaallah olmaz ilkinde çok zorlamıştı beni

Çok geçmiş olsun kuzum şimdi nasılsın iyi misin ?

Animmmm hamile misinnn kuzummmmm❤Maşallah ya müthiş bir haber bu tebrik ediyorum sağlıkla ilerlesin insallahhh sağlıcakla al kucağına

Evet kuzum çok şükür Rabbim'e elhamdulillah Allah razı olsun sizlere bol bol dua edicem inşaallah tez zamanda çift çizgileri hepiniz görürsünüz

Evet kuzum çok şükür Rabbim'e elhamdulillah Allah razı olsun sizlere bol bol dua edicem inşaallah tez zamanda çift çizgileri hepiniz görürsünüz
Aminnnnn insallahhh hayırlısıyla kuzummm Gece gece mutlu oldum ya Ne zaman öğrendin nasılsınız doktora gittin mi Kaçırmışım ben ya

Aminnnnn insallahhh hayırlısıyla kuzummm ❤Gece gece mutlu oldum ya Ne zaman öğrendin nasılsınız doktora gittin mi Kaçırmışım ben ya

Allah sanada yaşatsın doktora henüz gitmedim çünkü adet günü yaptırdım testi şimdi gitsemde görünmez değerimin yükselmesi lazım HCG en az 5000 olunca kese anca görünür. İnşaallah değerim sağlıkla yükselirde çok şükür şimdilik iyiyim sende durumlar nasıl

Maşallahhh inşallahh sağlıcakla ilerler güzel haberlerini alırım kuzum Aminnnn Lekelenmelerden sonra hala adet olmadım o şekilde mi adet oldum bilmiyorum anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…