Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallahhh inşallahh sağlıcakla ilerler güzel haberlerini alırım kuzum Aminnnn🤲🏻🤲🏻 Lekelenmelerden sonra hala adet olmadım o şekilde mi adet oldum bilmiyorum anlamadım 😏

Hadi canım 🤨 ama sökülmen gerekiyodu
Hamile olmadığına emin misin🤔 ne kadar sürdü lekelenmen miktarı ve rengi nasıldı?

Çok geçmiş olsun kuzum şimdi nasılsın iyi misin ?

Kuzum 6yil once hamileyken basima gelmisti.odonemde hamile oldugumdan mudahale yapilmadi kıriklar kendiliginden kaynadi. Şuan burnumda cok problem var nefes almakta.

Kızlar martta adet görenler yeni bat'ları yazabilirlermi? Eğer daha önceden yazıpda görmediğim olduysa kusura bakmayın
Bazen bildirim gelmiyor:110:

Kuzum sen hamişsin ama mayıstan sonra da irtibatı koparmayalım hamile olsak da olmasak da birbirimize destek olalım olur mu? :KK54::KK5:

Tabiki kuzum ya benim isteğimde o zaten😍💓 zaten o zamana konunun ismini de değiştiririm ben her daim yazışmak isterim
Ay şimdi bir anda hafiften midem bulandı gidip bişeyler atıştırayım inşaallah artmaz😣

Ya hastayım gidebilirim aslında doktora ben daha önce gitmiştim doktora ama tahlillerimi yaptıramamıştm ultrasonda sıkıntı yok demişti mavibocuğun dediği gibi 1 yıldır istiyorum diyebilirim çünkü yaşım ilerliyor fazla beklemek istemiyorum😔 bennimde eşimin tarafından yediğim baskı var kendi ailem sormaz bile o yüzden bu kadar üzülüyorum bu konuya
Canım sen bilirsin ama bı hormonlara da baktır istersen basit bir problem için beklemiş olmamak için

Yaptim canm dun sabah ama negatif sonuc halen adet olmadim sancilarim kesildi napicm bilmiyorum.

Belki üşütmüşsündür üşütüncede kasık ağrıları oluyo idrar yolu enfeksiyonu oluncada inşallah yoktur ama kasık ağrıların devam ederse idrar tahlili yaptır bence
Bi kere başıma gelmişti adetim gelmedi kasıklarım ağrıyodu hamilede değildim ama adetde gelmiyodu sonra tahlil yaptım enfeksiyon çıktı antibiyotik kullandım adetim o ay 20 gün gecikmişti... İlla sendede olacak diye bişey yok ama tedbir amaçlı dedim
Yada istersen kadın doğuma bi muayene ol adet söktürücü verir zaten

Belki üşütmüşsündür üşütüncede kasık ağrıları oluyo idrar yolu enfeksiyonu oluncada inşallah yoktur ama kasık ağrıların devam ederse idrar tahlili yaptır bence
Bi kere başıma gelmişti adetim gelmedi kasıklarım ağrıyodu hamilede değildim ama adetde gelmiyodu sonra tahlil yaptım enfeksiyon çıktı antibiyotik kullandım adetim o ay 20 gün gecikmişti... İlla sendede olacak diye bişey yok ama tedbir amaçlı dedim
Yada istersen kadın doğuma bi muayene ol adet söktürücü verir zaten
Olabilir insAllah bi sorun cikmaz sali gunune kadar olmassam eger gidip kan testi vericm ondada bisi cikmassa kadin doguma giderim

Öncelikle rabbim herkesin gönlüne göre versin isteyen hiç bir kadının kucağı boş kalmasın 7 ay önce düşük yaptım düşükten sonra hemen hamile kalırsın gidenin canı içerde kalırmış psikolojisiyle düşüğü atlattım sonraki 6 ay kabus gibi geçti her ay yumurtlama döllenme takip edip ay sonun da hayal kırıklığına uğramaktan yoruldum doktorum bıkmıştı artık benden geçen ay ümidimi yitirdim iş güç falan vazgeçtim gebelikten derken 4 gün önce 1 günlük geçikme olunca çalışanlarımın ısrarıyla test yaptım umutsuz umutsuz 2 çizgi gördüm hemen kan testi yaptım orda da pozitif çıktı hala inanamıyorum 😊 nekadar çok takarsanız psikoloji olarak çok etkilendiğine inandım vazgeçtiğim ay hamile kaldım rabbim sizlere de hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻

Öncelikle rabbim herkesin gönlüne göre versin isteyen hiç bir kadının kucağı boş kalmasın 7 ay önce düşük yaptım düşükten sonra hemen hamile kalırsın gidenin canı içerde kalırmış psikolojisiyle düşüğü atlattım sonraki 6 ay kabus gibi geçti her ay yumurtlama döllenme takip edip ay sonun da hayal kırıklığına uğramaktan yoruldum doktorum bıkmıştı artık benden geçen ay ümidimi yitirdim iş güç falan vazgeçtim gebelikten derken 4 gün önce 1 günlük geçikme olunca çalışanlarımın ısrarıyla test yaptım umutsuz umutsuz 2 çizgi gördüm hemen kan testi yaptım orda da pozitif çıktı hala inanamıyorum 😊 nekadar çok takarsanız psikoloji olarak çok etkilendiğine inandım vazgeçtiğim ay hamile kaldım rabbim sizlere de hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻

Maşallah hayırlı olsun😊 Allah vakti gelince nasip ediyor zaten
Kaç çıktı bhcg ?

Arkadaşlar günaydın. Ya ben 2 haftadır ovulasyon testi yapıyorum. Regl sonrası çoook silik çizgiyle başladım hep silikti hiç netleşmedi zaten ama sadece 2 hafta öncekine göre koyulaşmıştı ama hep silik çizgiydi bende henüz yumurtlamadığımı düşündüm bu yüzden ama bugün 2. Çizgi yok a yakın Bi siliklikteydi. Acaba yumurtladım da ben mi kaçırdım ki ya

Arkadaşlar günaydın. Ya ben 2 haftadır ovulasyon testi yapıyorum. Regl sonrası çoook silik çizgiyle başladım hep silikti hiç netleşmedi zaten ama sadece 2 hafta öncekine göre koyulaşmıştı ama hep silik çizgiydi bende henüz yumurtlamadığımı düşündüm bu yüzden ama bugün 2. Çizgi yok a yakın Bi siliklikteydi. Acaba yumurtladım da ben mi kaçırdım ki ya
Test yaparken sivi alimina dikkat ettin mi canim. Acaba yumurtlaman olmadimi bu ay ya da kacirdin belkide

X