Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin cnm benim yumurtlama zamanım değildi bi gram akıntım ıslaklık hiçbişey yoktu kupkuruydum hatta istemediğim bi birliktelikti kesin boşanıcaz gözüyle bakıyodum çünkü umudumu yitirmiştim cok kızgındım eşime yaşımızın verdiği cahillikte var tabi şimdi düşününce o kadar uzatmazdım kurtarmaya çalışırdım alttan alırdım diyorum yani kısaca yumurtlamanın yakınında uzağında değildim hiçbi belirti yoktu akıntı hiçbişey kupkuruydum o yızden ihtimal vermemiştim sonrasında çok şaşırmıştım eşim bile ondan inanmadı çunku ilk doğuöumdan sonra korunmamıştık dikkat etmemiştik hiç kolay hamile kalan biri değilim kalmamıştımda hiç nasip işte rabbim vereceği zamanı cok iyi biliyo

Tabi orası öyle kuzum Allah verince her türlü verirde illaki yumurtlaman olmuşturda sen farketmemişsindir 3 gün 5 gün önceden oldu belkide döllenme olması için spermle yumurtanın buluşması lazım o yüzden yani:) belki o ay 2 defa yumurtlama oldu bazı kişilere oluyormuş adete yakın....
Allah ne büyük işte onun kaderi zamanı yazılmış bi kere.... Kızların kaç yaşlarında şimdi biri 3 demiştin öbürü? Sen kaç yaşındasın

Kızlar bugün işte bana gün hiç geçmek bilmedi :KK43: Biran önce 6 olsun da çıkayım hastaneye gidiyim. Ama çok halsizim burnumda bir kuruluk var nefes alıp verirken sızlama oluyor boğazlarım ağrıyor birazda. Hasta mı oluyorum acaba yoksa bebişin etkileri mi dersiniz :))

İkiside olabilir inşallah minnoştandır diyelim 😊 ama ben çok umutluyum 🤲😍

Tabi orası öyle kuzum Allah verince her türlü verirde illaki yumurtlaman olmuşturda sen farketmemişsindir 3 gün 5 gün önceden oldu belkide döllenme olması için spermle yumurtanın buluşması lazım o yüzden yani:) belki o ay 2 defa yumurtlama oldu bazı kişilere oluyormuş adete yakın....
Allah ne büyük işte onun kaderi zamanı yazılmış bi kere.... Kızların kaç yaşlarında şimdi biri 3 demiştin öbürü? Sen kaç yaşındasın
Aynen öyle canım olabilir o aralar dalgındım belkide 3 5 gün önce akıntım oldu farketmedim Biri 5 biri 3 bende 24 yaşındayım :KK48:

Benim bat 3 nisan bakalım batı bi hafta geçsin idrarda göreyim de öyle yaptırcam canım idrarda görmeden gitmek istemiyorum bi keresin idrar testinde 3 4 saat sonra silik çizgi çıktı hafta sonuydu gittik kan verdim malesef 2.4 çıkmıştı insan yıkılıyo ne umutla bekşemiştim o bi saati halbuki kesin olarak idrarda bir iki dk içinde çıkan çizgi olmadıktan sonra düşünmüyorum gitmeyi
Yaaa aynı durum bende de olabilir mi acaba ya :KK43: Bir kere benim de 5.4 çıkmıştı kimyasal demişti doktor. Ama onda idrar da da çıkmamıştı. Şimdi endişelendim hayal kırıklığı yaşıycam bende kesin.

Amin canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Normalde 10 gün önceden böyle belirtilerim olmazdı. 1 gün önceden göğüslerim büyür ağırırdı, kasık ve bel ağrısı adet olmadan 1-2 saat önce olurdu.

İnşaallah bebişin seninledir 😍 eğer öyleyse o zaman senin yumurtlaman daha önce oldu

Kızlar bendede iltihap mantar enfeksiyın vardı aylarca cebellştim kaç kere gittim doktora kaç kere ilaç kullandım bi türlü geömedi hiç arada vermedik bizde fitil bitince devam ettik hiç aklıma gelmedi benimde bu ay daha yeni geçti gibi inşallah geri başlamaz cok sinir bişey ya

İnşaallah ya insanın yakasına yapıştımı bırakmıyo hemen .. hele bide antibiyotik kullanınca daha beter ediyo florayı tamamen bozuyo...sen bol bol probiyotik ev yoğurdu ye sarımsaklı olsun yada sarımsağı tek başına ezerek yut bu ikisi iltihap mantara birebir bide bol su iç canım inşaallah tekrarlamaz

Çoğumuz aynı durumdayız çook istiyoruz diye olmuyor gibi çünkü etrafımdakilere bakıyorum umrunda olmadan hamile kalan herkes akışına bırakanlar dikkat etmeyenler çok araştırmayanlar adeti geçtikten sonra fark edip test yapanlar... Belki de herşeyi akışına bırakmalıyız. Şundan çok eminim ki kadın rahmi beyinle çok fazla uyumlu hareket ediyor biz bebek düşündüğümüz için ilişkiye giridiğimiz için yumurtalıklar kendini kapatıyor resmen! mesela mutsuz ve stresli olduğumuzda adetimiz gecikiyor ani bir şok geçirdiğimizde adetimiz kısa sürüyor demem o ki herşeyi biz beynimizde başlatıyoruz. Benim bu kez de negatif olursa önce Rabbime sonra akışına bırakacağım... :110:
Rabbim tüm bekleyenlere içinde de bize nasip etsin o güzel duyguyu

Aynen öyle canım olabilir o aralar dalgındım belkide 3 5 gün önce akıntım oldu farketmedim Biri 5 biri 3 bende 24 yaşındayım :KK48:

Ay ne güzel daha küçüksün ne güzel küçük yaşta anne olmuşsun bu da bir nimet herkese nasip olmaz🙂 valla imreniyorum daha genç yaşta anne olmayı isterdim daha doğrusu daha genç evlenmeyi ama tabiki herşey nasip kısmet💗 ben 27'imde evlendim sen daha o yaşa bile gelmeden 2 çocuğun olmuş🤭
Erken evlenmenin en büyük avantajı bu işte..

Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm senin belirtiler nelerdi canım kaç günde öğrendin

Kuzum benim ilk hamileliğimde en önemli belirtim adetimin 34.gününde gelen yerleşme kanamasıydı ben adet oldum sandım bildiğin parlak kıpkırmızı ama koyu değil hani kesik kanı gibi o şekilde leke geldi tamam oluyorum dedim aynı gün yine geldi ve kesildi devamı yok baktım Allah Allah bende hiç böyle bişey olmazdı ilk ordan şüphelendim ama belki adetim gelir diye 4 gün bekledim gelmedi idrar testi yaptım kopkoyu çift çizgi Allah'ım dünya benim oldu
Şükürler olsun verene.... O gün hava karlıydı dışarı çıkamadım 3 gün çatladım meraktan🤭 kan vermeye 3 gün sonra gittim yani hcg'em 3267 çıktı. 5 haftalık dediler...
Onun dışında ilk zamanlarda çok gazım olurdu durduk yere bişey yemeden... Daha sonra kasık ağrılarım oldu adet ağrısı gibi...
Bide en önemlilerden göğüs ağrımdı özellikle sabahları dokunamıyordum altlara doğru yayılan ağrı sızı.... İlk bunlardı ama hepsini adet gününden sonra hissettim ben
Bulantı ve öğürmelerim daha sonra başladı
Şimdikinde şuana kadar hiçbir belirtim olmadı dün adet günümdü test yaptım öyle öğrendim
İnşaAllah sağlıklıdır en çok onu düşünüyorum Rabbime emanet 😣 pazartesi tekrar kan vermeye gidicem inşaallah bakalım

Hamile kalmak istiyorum iki yıllık evliyim evliliğim ilk zamanları istemedik daha sonra iki ciddi ameliyat geçirdim ilaç kullanımı tedavi derken bir yıl daha geçti nerdeyse 6 aydır felan düşünüyoruz ama nasip olmadı halen bu ay adet günüm 7gün geçti çok umutlandım test yaptım sonuç negatif çok kötüyüm yaşımdan dolayı mı bilmiyorum doktora gittim yumurtalıklarında sorun yok dedi ama neden olmuyor halen yaşım 31 artık yaşımda geçiyor istiyorum bir türlü olmuyor çok mutsuzum bana dua. Edin
Yaşında henüz bişey yok 35ten sonra zor diyorlar sadece inşallah en kısa sürede gebe kalırsınnn

X