- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 30
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #1.241
Saol canım amin inşallah rabbim gönlümüze göre verir hayırlsıyla benim iki tane kızım var ilkinde ne nasıldı pek fazla bilmiyodum takip falan adetim geçtikten sonra öğrenmiştim hiç belirtide yoktu kanda 5 haftalık çıkmıştı ikincisini hiç beklemiyodum çünkü adetimin 35 40. Günlerindeydim adet olmayı bekliyodum yani sadece bi kere kaçamak oldu zaten ayıptır söylemesi hemen ardından kalktım tuvalete gittim abdestimi falan aldım hiç dikkat etmedim çünkü kolay hamile kalabilen biri değilim o ara da pek istemiyoduk zaten 7 8 gün sonra zaten belirtiler başladı bende zaten bi gün sonrada kanda öğrenmiştim o ara boşanma eşiğindeydik kesinlikle bi birlikteliğimiz olmuyodu o gece bi kere oldu sadece allahtan oda tutmuş adetimin 35 40. Günlerindeydim o bizim mucizemiz oldu o kadar erken öğrendikki boşanmaktanda onun sayesinde vazgeçtik gerçekten bizim için bi mucizeydi çünküMaaşallah canım ya Allah bağışlasın
Rabbim o kadar büyükki Onun Ol demesiyle iş bitiyo zaten şükürler olsun
İnşaallah bide hayırlı sağlıklı oğluşun olur
Kızında peki hatırlıyomusun yumurtlamadan önce mi sonra mı hamile kalmıştın?
Benimde oğlum 1,5 yaşında kız çocuğu çok istiyorum Rabbimden dileğim öncelikle sağlıklı hayırlı saliha bir kız evlat nasip etsin tabiki takdir Onundur neyi takdir etmişse başımızın üstüne