- 6 Mayıs 2016
- 9.112
- 9.076
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #1.101
Yok tatlım ne kusuru, yazmıştım ama görmemiş olabilirsin. Teşekkür ederim...
Rica ederim canım ne demek
Hayırlısı üzülme inşaallah önümüzdeki aya güzel haberi alırsın bat kaç yazayım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok tatlım ne kusuru, yazmıştım ama görmemiş olabilirsin. Teşekkür ederim...
Kan tahlili ver netleşsin cnm bencecanim gecikti bugün 3. gün ya da 2. sasece akıntı geliyo baska bisey yok
İlk çocuk için mi uğraşıyorsunuz canım? Bakalım bu ay da olmazsa ben de ovulasyon yapabilirim.Aynen canım yumurtlama günlerimde ovülasyon yapıcam bende bakalım. Yaşta 37 herşeyin faktörü var...
olsun canim gunler torbaya girmedi nisanda hayirli haberler gelsin inşallahBen patladım....
1 hafta bekliyim diyom artik canim en azindan doktora gidince gecikti cok derim belki adetle alakali sıkıntı vardır hem görünürümKan tahlili ver netleşsin cnm bence
Onda da haklısın cnm. Rabbim hayırlısını versin inşallah1 hafta bekliyim diyom artik canim en azindan doktora gidince gecikti cok derim belki adetle alakali sıkıntı vardır hem görünürüm
İnşallah pozitif olur canımkızlar bugün adet olmam gerekiyodu olmadımmhiç şaşmazdı önceki gün erken gebelik yaptım bişey çıkmadı az önce kan verdim umudum yok ama çok heycanlıyım ne olur dua edin inşallah hepimiz güzel haberleri alırız
Güzel haberlerini bekliyoruz.kızlar bugün adet olmam gerekiyodu olmadımmhiç şaşmazdı önceki gün erken gebelik yaptım bişey çıkmadı az önce kan verdim umudum yok ama çok heycanlıyım ne olur dua edin inşallah hepimiz güzel haberleri alırız
Hayırlısı olsun canım üzülme bir dahaki aya inşallah bebişin gelir Rabbim sağlık versin.şimdi sonuç çıktı 0.18 yani yokmuş
inşallah canım allah razı olsunHayırlısı olsun canım üzülme bir dahaki aya inşallah bebişin gelir Rabbim sağlık versin.
miratech bana hamile olmadgm bi zamanda çift çizgi cıkarmıştı.kanda baktırdım yoktu tabi.Bana da 2 kere yumırtladım gibi geldi bu ay. İkinci yani adetten 9 gün önce olmuşsa olabilir sanki. Miratech soruyim eczaneye varsa ondan aliyim. Eczacı after 10 diye bir test verd ondan yapmıştım
Bir testin yapacağı en büyük kötülük bu olur herhalde hayal kırıklığımiratech bana hamile olmadgm bi zamanda çift çizgi cıkarmıştı.kanda baktırdım yoktu tabi.
Hadi bakalım canım inşallah adet değildirsabahtan beri cok akintim geldi bugün. az once de akintiyla karışık uçuk pembe bisey gördüm peçetede. muhtemelen adet geliyor. yerleşme kanamasi bu kadar geç olur mu? 3 gun gecti adetim
Bende 8 bucuk haftada oldum 15 gun falan gecmedi kanama. 30 ocakta olmustum kurtaji adet 10 martta geldi. Siz cabuk atlatmissiniz ne güzel. İnsallah tekrar yasariz o duyguyu saglikli bi sekilde5 buçuk 6 haftalik ti 9 gün leke gibi geldi 10 14 Mart arası adet gibi geldi kesildi tamamen
sabahtan beri cok akintim geldi bugün. az once de akintiyla karışık uçuk pembe bisey gördüm peçetede. muhtemelen adet geliyor. yerleşme kanamasi bu kadar geç olur mu? 3 gun gecti adetim