-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #1.061
Bence döngüne göre uygun zaman yapabilirsin insallah gelmiştir minikBenim yalnızca göğüslerim acıyo ama normalde adete yakın zaten acır. Testi yapınca haber ver olur mu
Veririm canim yarin deniycem bakalim insAllah olumlu bi cevap alırım benim hic goguslerim acimiyor sadece cikan sivilcelerim cikti hemen söndü biraz ondan supheleniyorumVeririm
Sen test yapmıştın dimi negatifti?Aynı durum bende de var. 2 gün kaldı regle ama göğüslerimde hiç bir ağrı yok sadece biraz şiştiler.
Evet 5 gün kala normal ucuz testlerden yapmıştım negatif adet günü sabahı tekrar yapıcam olmazsamSen test yapmıştın dimi negatifti?
Belki geç döllenmedir seninki bana da geç döllenme olabilir dediler ama benim yumurtlama günüm tam zamanında gibiydi hissettim sanki bu arada test olarak miratech var o da normal ucuz testlerden ama herkes tavsiye ediyor alabilesin ondan çok hassasmış erken gebelik testlerinden daha iyiEvet 5 gün kala normal ucuz testlerden yapmıştım negatif adet günü sabahı tekrar yapıcam olmazsam
Merhaba canım en son çarsamba günü gittiğimde doktor hazırsın dedi iki tarafta da yumurta gelişmis dedi ovitrelle yazdı bununla ya hamile de kalabilirsin adette olabilirsin duruma göre konuşruz dedi dün akşam 8 de vuruldum bakalım iliski saatleri verdi ona başlayacağız ☺
Ben hamile kaldigimda iki kasigim da siddetli bi sekilde agriyordu canim o belli olmuyorKızlar birşey sorcam hamilelik olsa tek bir kasığa ağrı girer heralde değil mi? Benim bi sağ kasığıma hafif bir ağrı giriyor bir sol kasığa giriyor.
İyi ozaman bir ihtimal var hamilelik içinBen hamile kaldigimda iki kasigim da siddetli bi sekilde agriyordu canim o belli olmuyor
Bana da 2 kere yumırtladım gibi geldi bu ay. İkinci yani adetten 9 gün önce olmuşsa olabilir sanki. Miratech soruyim eczaneye varsa ondan aliyim. Eczacı after 10 diye bir test verd ondan yapmıştımBelki geç döllenmedir seninki bana da geç döllenme olabilir dediler ama benim yumurtlama günüm tam zamanında gibiydi hissettim sanki bu arada test olarak miratech var o da normal ucuz testlerden ama herkes tavsiye ediyor alabilesin ondan çok hassasmış erken gebelik testlerinden daha iyi
İnşallah canim rabbim hayirlisiyla hepimize nasip etsin sagliklica yavrularİyi ozaman bir ihtimal var hamilelik içinteşekkürler canım sevindim
Merhaba canım en son çarsamba günü gittiğimde doktor hazırsın dedi iki tarafta da yumurta gelişmis dedi ovitrelle yazdı bununla ya hamile de kalabilirsin adette olabilirsin duruma göre konuşruz dedi dün akşam 8 de vuruldum bakalım iliski saatleri verdi ona başlayacağız ☺
Amin inşallah canımHadi hayırlısı olsun inşaallah hayırla sonuçlanır canım
Testte çıkmaması olmadığı anlamına gelmez, umutsuzluğa kağılman için henüz çok erken...Bat 2 gün var test negatif bu ay çok umutluydum oysa..
Bat 2 gün var test negatif bu ay çok umutluydum oysa..
İki kere oluyor mu kiBana da 2 kere yumırtladım gibi geldi bu ay. İkinci yani adetten 9 gün önce olmuşsa olabilir sanki. Miratech soruyim eczaneye varsa ondan aliyim. Eczacı after 10 diye bir test verd ondan yapmıştım
İnşallah canım ama silikte olsa bir çizgi çıkardı diye düşündüm hayırlısı ne biyelim.Testte çıkmaması olmadığı anlamına gelmez, umutsuzluğa kağılman için henüz çok erken...
Teşekkürler canımDaha adetin gelmedi üzülme canım gecikmen olmadıki