- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
Ayy hadi inşallah biraz böyle yüzü falan değişince doktorun çok korktum amin hepimize inşallah canımm benimKalp sesi icin daha cok erkeeenn. Acele etme insallah saglicakla gelecek kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy hadi inşallah biraz böyle yüzü falan değişince doktorun çok korktum amin hepimize inşallah canımm benimKalp sesi icin daha cok erkeeenn. Acele etme insallah saglicakla gelecek kuzum
Stres yapipta etkileme bebisi daha onunde bikac hafta var kuzum o mucize sesi duymana erken duyarsin insallah ama bizede dua etAyy hadi inşallah biraz böyle yüzü falan değişince doktorun çok korktum amin hepimize inşallah canımm benim
Evet canım 3 yaşında bir oğlum var. Rabbim herkesin evlatlarını korusun bizlerinde. Hayırlısıyla sağlıklı birde kızım olsa daha ne isterim. Rabbim çok yormadan herkese istediği hayırlı evladı versin bize de.Allah bağışlasın seninde oğluşun var ha kaç yaşında? Bide şöyle hayırlı sağlıklı kızımız olsa ne güzel olur dimi Rabbim hayırlısını versin. Bu arada benim burun tıkanıklığım olmadı ama yerleşme kanamam oldu genel ihtimaller tabi bunlar
Evet canım 3 yaşında bir oğlum var. Rabbim herkesin evlatlarını korusun bizlerinde. Hayırlısıyla sağlıklı birde kızım olsa daha ne isterim. Rabbim çok yormadan herkese istediği hayırlı evladı versin bize de.
Tabi doğru söylüyorsun Dualarım hep sizinle Tabiki bol bol dua ederim sizler için canımm ilk gebelik olcak hayırlısıyla çok farklı duygular içindeyim normaldir heralde hepsiStres yapipta etkileme bebisi daha onunde bikac hafta var kuzum o mucize sesi duymana erken duyarsin insallah ama bizede dua et
Normal tabi kuzum ya. Dur daha heyecanlari yeni basliyo kalp atisi cinsiyeti tekmesi derken hooop bi bakmissin pembis yanakli gelivermis. Rabbim kolaylik versin her anindaTabi doğru söylüyorsun Dualarım hep sizinle Tabiki bol bol dua ederim sizler için canımm ilk gebelik olcak hayırlısıyla çok farklı duygular içindeyim normaldir heralde hepsi
Yaa d vitamini o kadar etkiliyormuymuş kuzum ya yeni öğreniyorum Belki de benim 2 aydır ondan olmuyor takviye aldığım halde 15in üzerine çıkmıyor. En son ekimde baktırmıştım 10 du. değerim.buse_ipek09
Damla kullanıyosun dimi? Benim eski işyerinde bi kadın vardı 7 senelik evliydi çocuk için neler yapmışlar olmamış sağlık sorunları da yokmuş... Ben işden ayrıldıktan sonra duydumki hamile kalmış d vitamini düşük çıkmış onu kullandıktan sonra kalmış
Bazı vitamin değerleri gebeliği zorlaştırabiliyor... Hepimizin d vitamini düşük zaten genelde... Hele benim ev bile güneş görmüyor malesef havalarda soğuk dışarı çıkamıyoruz takviye şart bende kullansam tekrar bi kan tahlili yaptırmam lazım
İnşallah tez zamanda Rabbim nasip eder üzülme ama herşeyde hayır vardır canım
Tedbir bizden takdir Allah'tan
Çok teşekkür ederim. 19undan 24üne kadar kahverengi az kanamam vardı. Bugün ise kırmızı çok yoğun ve ağrılı adet kanamasına döndü.Amin geçmiş olsun canım Allah sağlıklısını nasip eder inşallah bat yazarsın durumuna göre artık ...kendine dikkat et
Amin cümlemize inşallahNormal tabi kuzum ya. Dur daha heyecanlari yeni basliyo kalp atisi cinsiyeti tekmesi derken hooop bi bakmissin pembis yanakli gelivermis. Rabbim kolaylik versin her aninda
Canim 8. Haftanin sonunda duydum kalp atisini. Gonlunu ferah tutMerhaba hanımlar cuma günü kanda beta hcg baktırdım 13 bin çıkmıştı bugün doktora gittim yine bakıldı bu sefer de 30 binlerde çıktı size resmini sizlere atıyorum bugün ultrason la baktı kese görünüyor ama kalp atışlarını duyamadi sonra vajinal ultrasonla baktı yine duyamadi bu arada 5 haftalıkmis öyle dedi normal haftaya yine bakalım dedi ama benim içime kuşku düştü var mı benimle aynı durumu yaşayan yardımcı olursanız çok sevinirim
Ben de daha olmadım bekliyorum yapmıcam benimde umudum yok regl oldum olucam.Batı 25 olanlar ne alemdesiniz? Ben daha olmadım test de yapmadım umudum yok belki olmazsam yarın sabah yaparım
Teşekkür ederimCanim 8. Haftanin sonunda duydum kalp atisini. Gonlunu ferah tut
Ovulasyonla takip ettin mi?Ben de daha olmadım bekliyorum yapmıcam benimde umudum yok regl oldum olucam.
Klomen ile takip edildi ilk klomen başarısız az önce başladı ilk defa ağlamak geldi içimden. Bu ay sanırım ara vericem çok umutlanmıştım çünkü .Ovulasyonla takip ettin mi?
Ağla ama pes etme en güzel zaman da olacak inşallah.. bak burda kaç kişiyiz yalnız değilsin umudunu kaybetme..Klomen ile takip edildi ilk klomen başarısız az önce başladı ilk defa ağlamak geldi içimden. Bu ay sanırım ara vericem çok umutlanmıştım çünkü .
buse_ipek09
Damla kullanıyosun dimi? Benim eski işyerinde bi kadın vardı 7 senelik evliydi çocuk için neler yapmışlar olmamış sağlık sorunları da yokmuş... Ben işden ayrıldıktan sonra duydumki hamile kalmış d vitamini düşük çıkmış onu kullandıktan sonra kalmış
Bazı vitamin değerleri gebeliği zorlaştırabiliyor... Hepimizin d vitamini düşük zaten genelde... Hele benim ev bile güneş görmüyor malesef havalarda soğuk dışarı çıkamıyoruz takviye şart bende kullansam tekrar bi kan tahlili yaptırmam lazım
İnşallah tez zamanda Rabbim nasip eder üzülme ama herşeyde hayır vardır canım
Tedbir bizden takdir Allah'tan
Çok teşekkür ederim. 19undan 24üne kadar kahverengi az kanamam vardı. Bugün ise kırmızı çok yoğun ve ağrılı adet kanamasına döndü.
Bu kanama ne kadar sürecek acaba?
Halsizim ve başım fıldır fıldır dönüyor.
Çarşamba günü doktora görünene kadar çatlayacağım meraktan.