Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam
Uçları hassas değil ya sadece büyüdüler ve uçları hariç acıyolar bide vücut ısımda yüksek değil üşüyorum hep😔 inşallah vardır hepimizin kuzumm :dua: bi yataktan kalkabilsem incelicem ama hiç halim yok hoş gece yatarken baktım kabarcık falan da yoktu hiç

Benimde uçlar ağrımıyodu hassasiyet vardı sadece ama diğer yerler çok acıyordu sabah uyandığımda koltukaltıma kadar yayılıyodu
Kabarcıklar hemen çıkmıyo zaten göğüsler büyüdükçe çıkıyor . bazılarında ateş düşmesi de olabiliyormuş ama yinede sonuç belli olana kadar kendimizi çok kaptırmayalım kuzum 🤲hayırlısı olur inşallah 😘

Ya kızlar dun doktora gittim bana ilaç birşey yamadı tahlil yaptı altı aydan fazla ilaç verilmez bu ay kendiniz deneyin dedi ama ben pkosluyum yumurtamsı belli büyüklüğe gelip kist oluyor dedim dinlemedi vitamin bile yazmadı ya ne rtcem ben 😞😞😞😞😞

Bende 30 ocakta kurtaj oldum. bi defa adet oldum ve simdi doktor tekrar deneyebilecegimizi söyledi. Ayni 8 haftada kalpleri durmus ikizdi benimkiler. Size test falan yaotilarmi kan pihtilasmasi icin.
Evet banada kan pıhtılaşması için test yapın dedi bu ayın sonunda bende yapıcam inş.siz yaptınızmı

Benimde uçlar ağrımıyodu hassasiyet vardı sadece ama diğer yerler çok acıyordu sabah uyandığımda koltukaltıma kadar yayılıyodu
Kabarcıklar hemen çıkmıyo zaten göğüsler büyüdükçe çıkıyor . bazılarında ateş düşmesi de olabiliyormuş ama yinede sonuç belli olana kadar kendimizi çok kaptırmayalım kuzum 🤲hayırlısı olur inşallah 😘
Ara ara kontrol ederim o zaman canım çok sağol. Hepimiz için hayırlısı tatlımm😘

Evet banada kan pıhtılaşması için test yapın dedi bu ayın sonunda bende yapıcam inş.siz yaptınızmı
Yok bizimki ilk seferde yapilmiyo dedi. Zaten kücük sehirdeyiz ve yokmus. Baska sehire gitmem gerekti. Bide ikiz gebelik oldugu icin boyle oldugunu söylüyo ama korkuyorum ben. Tekrar ayni seyi yasamaktan. İnsallah yoktur oyle bi durum bu ay deniyoruz çünkü tekrar

X