- 15 Eylül 2018
- 926
- 659
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
Canım hiç üzülme, bak şöyle düşün 14 gün sonra yumurtlayacaksın ve bir 14 gün sonra öğreneceksin inşallahVe erken gelen kirmizilarbu aydan cok umutluydum dun bi testte incecik bi cizgi gordum sanmistim ama sanirim kuruma iziymis. Bidahaki aya nasip inşallah.
Amin canim hepimizin insallah. DualarimdasinizCanım hiç üzülme, bak şöyle düşün 14 gün sonra yumurtlayacaksın ve bir 14 gün sonra öğreneceksin inşallahsadece 1 ay daha bekleyeceksin göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor inan. Allah muradını tez zamanda versin inşallah
Canımsın vallahine güzel kalbin var senin senin de haberini alacağım günü heyecanla bekliyorum bu ay aynı gün yumurtladık regl aynı gün inşallah sevincimizde aynı gün, birlikte olur oruçluymuşsun canım unuttum Allah kabul etsin, niyetini duanı yarın artık ilk idrarla bir daha yapayım öyle sevineyim bende, hala kesin diyemiyorum. Ama bende ağız boğaz kuruluğu, yumurtlamadan sonra 2 gün bel ağrısı ki bir kaç gündür yine var, kasık ağrısı, mide bulantısı, göğüslerim ağrıyor demiştim ben sağ kasığıma hafif sancı gibi bişeyde oluyordu geçenlerde, batma değilde sancı gibi. Ama şimdi batma tarzı. Alt karın ve bel ağrım mevcut. Ve uyku hali, hatta şimdi uyuyacağım gözlerim yanıyor hiç uyumamışım gibi birde duygusallık oldu. Hatırlayabildiğim belirtiler bunlar tatlım, ama kişiden kişiye değişir elbet. Çokk öpüyorum ve güzel haberlerini alacağım günü bekliyorum birde geçenlerde Allah söyletti demiştim dimi kalp gözüm mü açık ne
Hic gecikmedi canim hep geri geliyor banada dongum cok saglikli degilmis gibi geliyo tamamlanamiyo sanki.
28- 34 arasi. Ama genelde 32 yani 18.gün oluyor yumurtlamam. Ama bu ay erken oldu.
Amin canim elbette herseyin daha zoru var. Napalim bekliyoruzİnan geri gitmesi gecikmesinden daha iyi
yumurtalıkların hızlı çalışıyor demekki ne güzel....doktorlar 21-35 arası normal diyor zaten en fazla 21'e kadar iner
senin gördüğünü göremeyen o kadar insan varki canım insan adeti gelmeyince oturup ağlayası geliyor patlayacak gibi oluyor Allah kimseyi o duruma düşürmesin
İnşallah kuzummAyyy canım yaaa, inşallah sende bu güzel haberi alacaksın9 aydır deniyorum, kimyasal yaşadım. O tam bir hayal kırıklığıydı benim için. Pozitifi görmeden önce adet olsaydım takmazdım. Bilmezdim çünkü. Hayırlısıyla gelsin inşallah canım sabır canım sabır bak ben bu ay olmazsa önümüzdeki aya diye planlar yapıyordum, ovulasyon testlerimi sayacaktım yeter mi diye. Allah büyük, beni umutlandırdı, darısı enn kısa zamanda size inşallah
Kız gözlerimi doldurdunHahahahahavalla demiştin "çocuklar"dedin malum olmuş bak sende benim canımsın ya tamda belirtileri söylemişsin aman herşeye ağlamada şimdi amin inşaallah Allah razı olsun balım 1 ay tuttum çok şükür son 2 günüm kaldı ama haftaya tutucam onları da inşallah..ay dediğin gibi olur inşallah çok amin bende oğlanı yeni uyuttum öğle uykusunu daha yeni uyuyor böylede olunca gece yatmak bilmiyor hala düzenli uyku düzenimiz yok
Sen biraz uyu hamişim şimdi ne tatlı gelir o uykuinşaallah sevincin kat kat artar güzel hamişim bende seni çok öpüyorum Allah'a emanetsin yeğenime iyi bak ha
Olsun kuzum daha genciz önümizdeki ay inşallahVe erken gelen kirmizilarbu aydan cok umutluydum dun bi testte incecik bi cizgi gordum sanmistim ama sanirim kuruma iziymis. Bidahaki aya nasip inşallah.
Şuan kesin hamilemiyim bilemiyorum ama yumurtlamadan sonra 1-2 gün aşırı bel ağrım olmuştu. Birkaç gündür yine başladı. Kasık ve alt karın ağrım var, regl olacakmışım gibiİnşallah kuzummbelirtin oldumu hiç anladınmı bişeylerden
İnşallah canım benim kaçıncı gününde testini yaptınŞuan kesin hamilemiyim bilemiyorum ama yumurtlamadan sonra 1-2 gün aşırı bel ağrım olmuştu. Birkaç gündür yine başladı. Kasık ve alt karın ağrım var, regl olacakmışım gibiağız kuruluğum var 1 haftadır belki, uyku hali, hemen duygulanma kiii asla duygusal bir insan değilimdir, göğüs ağrım var. Akıntım hiç yok, kupkuru. Kızımdada böyleydi, 0 akıntı ile başlamış hatta yok denecek kadar az olmuştu 9 ayda da. Başım dönüyor birde 2 gün önce bayılacak gibi olmuştum. Komşum gelmişti olduğum yere çökmüştüm ateş basmış haphalsiz kalmıştım öylece. Mide bulantım var ama bazende aşırı acıkıyorum hatırlayabildiklerim bunlar. Tabi kişiden kişiye değişir canım, inşallah sen de enn kısa zamanda müjdeli haberi alırsın ❤
Kız gözlerimi doldurdunyaaa söz bittiği yerdeyim, şuan inan bebekten daha çok senin gibi bir insanı tanıdığım için mutluyum, bu ay olmasa önümüzdeki ay olur derdim bebekte senin gibi kalbi güzel bir insana rast gelmek daga güzel bir duygu vallahi tüm kalbimle söylüyorum ❤❤ 1 ay oruç tuttun helal olsun, Rabbim kabul etsin canım. Ben ancak ramazanda tutabiliyorum. Allah'ım bu güzel ibadetin hatrına seni de sevindirsin hemde kız çocuğuyla inşallah benim kızın uykusu maşallah deyim erkek çocukları farklı oluyor belki, kısa zamanda düzelsin inşallah ta anneciğini yormasın çok öptm o minicik ellerinden seninde güzel yüreğinden görüşürüz canım benim bir müddet kaçıyorum Allah'a emanetsiniz
Regle 3 var, şimdi özel de kan verdim. 2 saate çıkacakmış. İnşallah güzel haberle dönerim size kızlarİnşallah canım benim kaçıncı gününde testini yaptın
O bal damlayan ağzını yirim ya
Çok aminhamileyken tutamadığım borçları tuttum çok şükür ertele ertele nereye kadar..ömür geçiyor
Hakkımda söylediğin o güzel düşüncelere çook teşekkür ediyorum balım bilmukabeleo senin gönlünün güzelliği maaşallah kızınada öp yerime tatlı yanaklarından görüşmek üzere ballim
Ah bu özellerRegle 3 var, şimdi özel de kan verdim. 2 saate çıkacakmış. İnşallah güzel haberle dönerim size kızlar
Insallah canimOlsun kuzum daha genciz önümizdeki ay inşallah ☺☺
Tertemiz 0.100 çıktı sonuç. İkinci şokumu yaşadım kızlar. Hayırlısı böyleymiş ama ben gebelik işini bir süre erteleyeceğim. Olursa olur olmazsa olmaz. Yapacak bir şey yok. Rabbim en hayırlısını bilirbu belirtilerde galiba regl olacağım onun belirtileri.
İnşallah siz sevinirsiniz canolar,Allah'a emanet olun
Tertemiz 0.100 çıktı sonuç. İkinci şokumu yaşadım kızlar. Hayırlısı böyleymiş ama ben gebelik işini bir süre erteleyeceğim. Olursa olur olmazsa olmaz. Yapacak bir şey yok. Rabbim en hayırlısını bilirbu belirtilerde galiba regl olacağım onun belirtileri.
İnşallah siz sevinirsiniz canolar,Allah'a emanet olun