Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ve erken gelen kirmizilar bu aydan cok umutluydum dun bi testte incecik bi cizgi gordum sanmistim ama sanirim kuruma iziymis. Bidahaki aya nasip inşallah.
Canım hiç üzülme, bak şöyle düşün 14 gün sonra yumurtlayacaksın ve bir 14 gün sonra öğreneceksin inşallah sadece 1 ay daha bekleyeceksin göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor inan. Allah muradını tez zamanda versin inşallah

Amin canim hepimizin insallah. Dualarimdasiniz

Hahahahaha valla demiştin "çocuklar"dedin malum olmuş bak sende benim canımsın ya tamda belirtileri söylemişsin aman herşeye ağlamada şimdi amin inşaallah Allah razı olsun balım 1 ay tuttum çok şükür son 2 günüm kaldı ama haftaya tutucam onları da inşallah..ay dediğin gibi olur inşallah çok amin bende oğlanı yeni uyuttum öğle uykusunu daha yeni uyuyor böylede olunca gece yatmak bilmiyor hala düzenli uyku düzenimiz yok
Sen biraz uyu hamişim şimdi ne tatlı gelir o uyku inşaallah sevincin kat kat artargüzel hamişim bende seni çok öpüyorum Allah'a emanetsin yeğenime iyi bak ha

Hic gecikmedi canim hep geri geliyor banada dongum cok saglikli degilmis gibi geliyo tamamlanamiyo sanki.

İnan geri gitmesi gecikmesinden daha iyi
yumurtalıkların hızlı çalışıyor demekki ne güzel....doktorlar 21-35 arası normal diyor zaten en fazla 21'e kadar iner
senin gördüğünü göremeyen o kadar insan varki canım insan adeti gelmeyince oturup ağlayası geliyor patlayacak gibi oluyor Allah kimseyi o duruma düşürmesin

Amin canim elbette herseyin daha zoru var. Napalim bekliyoruz tez zamanda nasip olur insallah isteyen herkese

İnşallah kuzumm belirtin oldumu hiç anladınmı bişeylerden

Kız gözlerimi doldurdun yaaa söz bittiği yerdeyim, şuan inan bebekten daha çok senin gibi bir insanı tanıdığım için mutluyum, bu ay olmasa önümüzdeki ay olur derdim bebekte senin gibi kalbi güzel bir insana rast gelmek daga güzel bir duygu vallahi tüm kalbimle söylüyorum 1 ay oruç tuttun helal olsun, Rabbim kabul etsin canım. Ben ancak ramazanda tutabiliyorum. Allah'ım bu güzel ibadetin hatrına seni de sevindirsin hemde kız çocuğuyla inşallah benim kızın uykusu maşallah deyim erkek çocukları farklı oluyor belki, kısa zamanda düzelsin inşallah ta anneciğini yormasın çok öptm o minicik ellerinden seninde güzel yüreğinden görüşürüz canım benim bir müddet kaçıyorum Allah'a emanetsiniz

İnşallah kuzumm belirtin oldumu hiç anladınmı bişeylerden
Şuan kesin hamilemiyim bilemiyorum ama yumurtlamadan sonra 1-2 gün aşırı bel ağrım olmuştu. Birkaç gündür yine başladı. Kasık ve alt karın ağrım var, regl olacakmışım gibi ağız kuruluğum var 1 haftadır belki, uyku hali, hemen duygulanma kiii asla duygusal bir insan değilimdir, göğüs ağrım var. Akıntım hiç yok, kupkuru. Kızımdada böyleydi, 0 akıntı ile başlamış hatta yok denecek kadar az olmuştu 9 ayda da. Başım dönüyor birde 2 gün önce bayılacak gibi olmuştum. Komşum gelmişti olduğum yere çökmüştüm ateş basmış haphalsiz kalmıştım öylece. Mide bulantım var ama bazende aşırı acıkıyorum hatırlayabildiklerim bunlar. Tabi kişiden kişiye değişir canım, inşallah sen de enn kısa zamanda müjdeli haberi alırsın

İnşallah canım benim kaçıncı gününde testini yaptın

O bal damlayan ağzını yirim ya
Çok amin hamileyken tutamadığım borçları tuttum çok şükür ertele ertele nereye kadar..ömür geçiyor
Hakkımda söylediğin o güzel düşüncelere çook teşekkür ediyorum balım bilmukabele o senin gönlünün güzelliği maaşallah kızınada öp yerime tatlı yanaklarından görüşmek üzere ballim

Cansın cann

Tertemiz 0.100 çıktı sonuç. İkinci şokumu yaşadım kızlar. Hayırlısı böyleymiş ama ben gebelik işini bir süre erteleyeceğim. Olursa olur olmazsa olmaz. Yapacak bir şey yok. Rabbim en hayırlısını bilir bu belirtilerde galiba regl olacağım onun belirtileri.
İnşallah siz sevinirsiniz canolar, Allah'a emanet olun

Allah yar ve yardimcin olsun canim. Seninde bir tane kuzun var galiba. Benimde 1 oglum var. Rabbim evlatlarimizin yüzü suyu hürmetine kardeş nasip etsin.

Nasıl ya şaka gibi test mi bozuktu o zaman hayırlısı balım ya ne güzelde sevinmiştik Allah büyük elbet nasip edecek inşallah çok özlettirme kendini
Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın şükürler olsun onlar varolmayanlarada nasip etsin Allah'a emanet ol cancazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…