- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
Banada yazarmısın kuzum bende alayım ondan
Yazarim tabiki canim .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada yazarmısın kuzum bende alayım ondan
Ve erken gelen kirmizilar bu aydan cok umutluydum dun bi testte incecik bi cizgi gordum sanmistim ama sanirim kuruma iziymis. Bidahaki aya nasip inşallah.
Üzülmemek elde değil. Her ay her ay. Biliyorum. Inşallah en kısa zamanda hepimize nasip olur annelik. Hiç üzülme Allah büyük.Ve erken gelen kirmizilar bu aydan cok umutluydum dun bi testte incecik bi cizgi gordum sanmistim ama sanirim kuruma iziymis. Bidahaki aya nasip inşallah.
Insallah canim bu ay cok.stres yaptim .. oncelikle bunu aşmam lazim. 24. Gun adet oldum.çünküTüh canım ya nasip işte olunca korunsanda oluyor olmayınca ne yapsan boş.... Üzülme inşallah nisanda olur
Insallah canim. Bide dun hafif bi cizgi gormustum testte umutlanmistim.Üzülmemek elde değil. Her ay her ay. Biliyorum. Inşallah en kısa zamanda hepimize nasip olur annelik. Hiç üzülme Allah büyük.
Yap canim ya varsa cikiyor.zaten gayet net.Bugün 27.günüm zor duruyorum test yapmadam.
Bilemiyorum. Gecen ay erkenden yaptım çıkmadı. Şimdi erkense ya çıkmazsa,üzüleceğim. En iyidi bekleyeyim de garanti olsun diyorum. Test bile almadım yapmayayım diye. Bir tanecik testim var.Yap canim ya varsa cikiyor.zaten gayet net.
Insallah canim bu ay cok.stres yaptim .. oncelikle bunu aşmam lazim. 24. Gun adet oldum.çünkü
Ben erkenden ogrenme taraftariyim. Adetle.gelince uzuluyorum. Insallah bu ay olur senjn canim .Bilemiyorum. Gecen ay erkenden yaptım çıkmadı. Şimdi erkense ya çıkmazsa,üzüleceğim. En iyidi bekleyeyim de garanti olsun diyorum. Test bile almadım yapmayayım diye. Bir tanecik testim var.
Hayırlısı.
Ne bilim canim onceden 28di git gide dustu.. acaba stresten miAh o stres yokmu zaten bizi yiyip bitiren o iyi yönünden bakalım canım en azından adetlerin düzenli bu çok önemli şükredilecek bişey keşke bende 24-28 arası görseydim en azından adeti daha az beklemiş olurdum
Ay evet ya benim düzensiz bekle bekle gelmiyor yumurtlama.Ah o stres yokmu zaten bizi yiyip bitiren o iyi yönünden bakalım canım en azından adetlerin düzenli bu çok önemli şükredilecek bişey keşke bende 24-28 arası görseydim en azından adeti daha az beklemiş olurdum
amin inşallahkizlar ne cok 3 kalan var ben de oyle. ya insallah hepimiz hayirli haberleri aliriz.
Yaaa ağzın bal yesin inşallah :)O bende de var canım, hatta geçen günlerde ped bile takmıştım ben, regl olacağım diye. Bu kesinlikle en önemli belirti
Ne bilim canim onceden 28di git gide dustu.. acaba stresten mi
Ay evet ya benim düzensiz bekle bekle gelmiyor yumurtlama.
Hala da öyle ya, alt karnım ağrıyor belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor regl olacağım diye korkuyorum açıkçası. Gerçi kızımda da böyleydim, doktora sormuştum oda kanama yoksa normal demişti. Bebek yerleşiyor demişti. İnşallah hepimiz sağlıklı gebelik yaşarız canım. Geçen aydan sonra hala korkuyorum ben, kimyasal yaşamıştım. Allah bu sefer hayırlısıyla bana bağışlar inşallah sizin de inşallah canım müjdenizi alırımAl
Yaaa ağzın bal yesin inşallah :)
28- 34 arasi. Ama genelde 32 yani 18.gün oluyor yumurtlamam. Ama bu ay erken oldu.Döngün kaç gün? Aynen malesef bizim gibiler için beklemek daha zor
Hic gecikmedi canim hep geri geliyor banada dongum cok saglikli degilmis gibi geliyo tamamlanamiyo sanki.Stresten genelde uzar gecikir ama sende tam tersi olmuş bence iyi bişey sevin buna canım
Canımsın vallahi ne güzel kalbin var senin senin de haberini alacağım günü heyecanla bekliyorum bu ay aynı gün yumurtladık regl aynı gün inşallah sevincimizde aynı gün, birlikte olur oruçluymuşsun canım unuttum Allah kabul etsin, niyetini duanı yarın artık ilk idrarla bir daha yapayım öyle sevineyim bende, hala kesin diyemiyorum. Ama bende ağız boğaz kuruluğu, yumurtlamadan sonra 2 gün bel ağrısı ki bir kaç gündür yine var, kasık ağrısı, mide bulantısı, göğüslerim ağrıyor demiştim ben sağ kasığıma hafif sancı gibi bişeyde oluyordu geçenlerde, batma değilde sancı gibi. Ama şimdi batma tarzı. Alt karın ve bel ağrım mevcut. Ve uyku hali, hatta şimdi uyuyacağım gözlerim yanıyor hiç uyumamışım gibi birde duygusallık oldu. Hatırlayabildiğim belirtiler bunlar tatlım, ama kişiden kişiye değişir elbet. Çokk öpüyorum ve güzel haberlerini alacağım günü bekliyorum birde geçenlerde Allah söyletti demiştim dimi kalp gözüm mü açık neSende sağol balım ne demek sevindim yaradığına bencede inşaAllah herkese hayırlı olur bu sayfa zaten besmele ile başladım Rabbim umduğumuza kavuştursun hepimizi hayırlısıyla heyecanla bekliyorum haberini balım