Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar 10 ay once bebegımı kaybettım 20. Haftada ıkı aydor denıyoruz buay butun belırtılerı yasamama rağmen adet oldum moralım psikolojim coktu artık kendımı kotu hıssedıyorum ıkıau erken ama olmuyor cuma gunune randevu aldım artık dr angıdıcem

Allah yardımcın olsun zor bir süreç olsa gerek. Kolay değildir muhakkak ama herkes en unuttuğun umursamadığın anda oluyor diyor. Rabbim bir insan ruhu yarattıysa ve bizi vesile kılacaksa onu dünyaya göndermeye er yada geç muhakkak olur inşallah.

Hemde cok zor ınsanların bebeklerının dogduklarını gordukce hergın ölüyorsun sabır cok zor ıs Allahım ıns yenıden bır tutunma dalı versın ıns hamılelık ıcın neler yapıyosunjz

Merhaba ben yeni üye oldum.5 aylık evliyim. Yaşım 34. İlk 3 ay doğum kontrol hapı kullandım. Sonra bebek fikrine kapılınca ilacı bıraktım. Geçen aydan çok umutlu değildim. Çünkü doğum kontrol hapı etkisi devam eder gibi şeyler duydum. Ama bu aydan çok umutluydum. Reglime 3 gün kala erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı dün regli olmam gerekiyordu ama olmadım. Umutlanmak istemiyorum ama içten içe de ya varsa diyorum. Beklemek gerçekten çok zor. Gebelik testlerinin yanılma ihtimali var mı? Ne yapsam? Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin.

Erken gebelik testlerine pek guvenmiyorum bitane normal test yapsana canim gecmisnhem

Canım adetin gelmeden yapmışsın varsada çıkmaz zaten üzülme biraz daha bekle olacak inşallah Rabbim tez zamanda nasip etsin

Kızlar 4 gün gecikmeden sonra regl oldum daha önce hiç gecikmem olmamıştı adet dönemine kadar çok belirtim oldu önceki yumurtlamadan beri adete kadar sürekli akıntım oldu 4 gün gecikme olunca hem idrar hem kan testi yaptırdım negatif çıktı ertesi gün adet gördüm zaten fakat 5. Gününde kesildi hatta 4. Gün bile lekelenmeye dönmüştü bende buyüzden 5. Gün eşimle birlikte oldum daha sonra akıntıyla pembe kan sonrasında kahve leke gelmeye devam etti suan hiçbir belirtim yok. Asıl meseleye gelirsek benim çikolata kistim var eşime de teşhis konmadı ama sperm olmayabilir etrafımda hamile olanları duyunca içim eziliyor artık bende hamile olabilir miyim umutsuz biliyorum ama

Sabah yaparim canim bu ilk idrar degildi sabah ilk idrarla yapim diyorum. Hadi sen de yap senin cizgin kocamaaan olsun
Yok ki testim evimde eczaneye uzak yarın ancak alabilirim 1 e kadar açıkya eczaneleri. İlk idrarı kaçırmış olurum. İki tane alırım olmadı pazar sabah yaparım:)

mrb bayanlar yenı uyeyım bende aranıza katıldım sizlere birkac sormak ıstedıklerım var polısıkover var bende bekarken bıle adet duzensızlıgı vardı ılac harıcı kendılıgınden olmazdı evlıyım 11 aylık ve korunmuyoruz 3 ay once klomen kullandım ve sonuc alamadık ve bende özele gıdıyorum suan dr hormon testı yptı ve femara dıye ılac verdı suan onu kullanıyorumyarın 5gunu olucak sabah aksam 1er tane al 5 gun kullan ve 5 gun ara ver ve gel muayeneye dedı gebelık tedavısıne baslamamız dedı ve fıtılde kullanıyorum sorum su bu femara ılacla hamıle kalma sansı varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…