- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
Amin amin ins.Mucizeler hep umulmadık anlarda gelir unutmaAllah ummadığını başına versin emiii bende hiç bilmiyorum bir yanım yok diyor ama adet gelene kadar umut vardır
Evet evet yeniyimsenin 2.galiba demi? ovulasyon testi yaptım ama onu da çok anlayamadım acemilikten piki kaçırdım sonraki günü değerlemdirdim. Şu an düzenli adetlerim ama düzensizlik de çok yaşadım, soğan kürü yaptım. Yok bu akıntılar dışında normalim o yüzden çok gaza gelmedim değilmiş gibi hissediyorum çok konsantre olamadım bu ay.
Hihhohoo isme bakmazsam böyle olur3 tane çiçeği var onun
Amin amin ins.
Rabbim gonlune gore versin
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimizeYok canim. 3 tane kizim var.
Bide oglum olsun istiyorum. Son bi defa daha sansimi denemek istedim. Hayirlisi artik
Olur oyle seyler ❤Hihhohoo isme bakmazsam böyle olur
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimizebenim kuzenimin de 3 kız sonra masallah
Masallah ne guzel. Rabbim isteyen herkese 2 meyveyide tattirsin insRabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimizebenim kuzenimin de 3 kız sonra oğlan.
Canım Rabbim hayırlısını versin. İsteyen herkese tattirsin inşallah. Cuma günün hurmetine dualarımız kabul olur inşallah. Rabbim gönlüne göre versin inşallahKızlar hayırlı geceler . Cumamız mübarek olsun . Yeni gördüm sayfayı okuyamadım msj ları yarın okuycam tek tek .
Kızlar 4 buçuk yıllık evliyim 2. Aşılamami olucam yarın sabah birincisi tuttu ama düşük yaptım.
Yarın sabah 10 da olucam bugün akşam çatlatma iğnemi oldum.
Kızlar allah rızası için canı gönülden dua bekliyorum yalvaririm dua edin artık tükendim . Inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde tutunur bebeğim. Ben herkese dua ediyorum inanın rabbim dileyen isteyen herkese salih saliha hayırlı evlatlar nasip etsin. Nolur kızlar dua edin mübarek gün bana . Kalbim yerinden çıkacak sanki gebelik testi yapicam o derece heyecanliyim uyku tutmuyor . Zaten aşılamadan sonra bol bol konuşuruz inşallah. Rabbim dualarımızı kabul etsin .
Rabbim gonlune gore versin. Emekleriniz bosa cikmasin. InsKızlar hayırlı geceler . Cumamız mübarek olsun . Yeni gördüm sayfayı okuyamadım msj ları yarın okuycam tek tek .
Kızlar 4 buçuk yıllık evliyim 2. Aşılamami olucam yarın sabah birincisi tuttu ama düşük yaptım.
Kızlar allah rızası için canı gönülden dua bekliyorum yalvaririm dua edin artık tükendim . Inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde tutunur bebeğim. Ben herkese dua ediyorum inanın rabbim dileyen isteyen herkese salih saliha hayırlı evlatlar nasip etsin. Nolur kızlar dua edin mübarek gün bana . Kalbim yerinden çıkacak sanki gebelik testi yapicam o derece heyecanliyim uyku tutmuyor . Zaten aşılamadan sonra bol bol konuşuruz inşallah. Rabbim dualarımızı kabul etsin .
Kızlar hayırlı geceler . Cumamız mübarek olsun . Yeni gördüm sayfayı okuyamadım msj ları yarın okuycam tek tek .
5 aylık evliyiz canım biz de tam zamanımız bence ben hep diyordum yaşayım herşeyi dolu dolu en son bebek kalsın çünkü onunla değişcek dünyamız onunla ilgilenirken aklım hiç birşeyde hevesim kalmasın diyordum şükür hiç birşeyde hevesim kalmadı rabbim nasip ederse tel hevesim isteğim bir bebekDoğru diyosun geç diyemeyiz tabide olgun genç yaş diyelimben eskiden kendi kendime hep 30 yaşında anne olucam derdim öyle oldu...27'imde evlendim ilk 14 ay çocuk düşünmedik ama o zaman bile düşüncelerim farklıymış...sen ne kadardır evlisin
5 aylık evliyiz canım biz de tam zamanımız bence ben hep diyordum yaşayım herşeyi dolu dolu en son bebek kalsın çünkü onunla değişcek dünyamız onunla ilgilenirken aklım hiç birşeyde hevesim kalmasın diyordum şükür hiç birşeyde hevesim kalmadı rabbim nasip ederse tel hevesim isteğim bir bebek
Kızlar hayırlı geceler . Cumamız mübarek olsun . Yeni gördüm sayfayı okuyamadım msj ları yarın okuycam tek tek .
Merhaba arkadaslar ben de bu aylar planliyorum bat 3 nisan bu aydan cok umutlu degilim ama hayirlisi olsun. Benimde bi oglum var 3 yasinda. Kiz istiyoruz allah saglikli versin tabi. Herkese bol dua ediyorum allah hepimizin kalbine gore versin insallah.
Rabbim bu mübarek günde isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın tez vakitte bu sayfada hepimiz müjdelerimizi paylaşalımAmin hayırlı cumalar canım Rabbim muradına erdirsin inşaallahismini yazıverde namazlarımda ismen dua edeyim sanada
Bende 4,5 senelik evliyimbir fakire sadaka ver mazlumun duası da kabul olur