Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bilniyorımm ama benim düşüncem bir kadının olması gereken yaşta anne olmuşsun bana göre normal bu yaş aralığı

Doğru diyosun geç diyemeyiz tabide olgun genç yaş diyelim ben eskiden kendi kendime hep 30 yaşında anne olucam derdim öyle oldu...27'imde evlendim ilk 14 ay çocuk düşünmedik ama o zaman bile düşüncelerim farklıymış...sen ne kadardır evlisin

Akıntın varmı şuan?

Ya o kadar çok akıntım var ki çok sıkıldım artık çok afedersiniz ama sürekli çamaşırım ıslak resmen 3-4 gündür. Renksiz kokusuz anlamsız bi ıslaklık. Neden olabilir ki fikriniz var mı? Bat yarın.

Ayyy tam sormuşsun ben de sorunu görmeden cevapladııımmm tevafuğa bakkk

Vayyyy akıntı hamileliktede olur canım rahim salgısı artar benim hamilelik boyunca bol bol gelirdi hadi inşallah hayırlı haberini bekliyorum olmazsan test yapacakmısın yarın? Benimde şu aralar açık sarı krem kıvamında geliyor ama kendimi kaptırmak istemiyorum ne zamanki 5 gün gecikir o zaman yaparım testi

3 gün önce yaptım dayanamayıp negatif çıktı ama bilmiyorum ki tekrar yapsam mı yarın? Bir kaç gün daha beklesem mi ki? Hiç adet belirtim de yok ama bu ay anlayamadım kendimi. Hımmm bilemedim ki benim de beyaZ gibi renksiz gibi, senin ne zamandı bat? Hadi hayırlısı inşallah. Ben bu konuda çok acemiyim bişi diyemiyorum 2.denemem daha

Benimde 3 gün sonra ay daha yeniymişsin yumurtlama gününü anlayabildinmi? Bana sorarsan biraz bekle ama eğer kendinde farklı bi haller olduğunu hissediyosan yarın test yapabilirsin
Tabi kendini negatife de alıştırki hayal kırıklığı yaşama bazen çok istediğimiz için vücudumuz hamileymiş gibi tepkilerde verebiliyor. Adetlerin çok düzenliyse yarın olmazsan öbür gün yap bence

Evet evet yeniyim senin 2.galiba demi? ovulasyon testi yaptım ama onu da çok anlayamadım acemilikten piki kaçırdım sonraki günü değerlemdirdim. Şu an düzenli adetlerim ama düzensizlik de çok yaşadım, soğan kürü yaptım. Yok bu akıntılar dışında normalim o yüzden çok gaza gelmedim değilmiş gibi hissediyorum çok konsantre olamadım bu ay.

Ayy canim cok sagol
Ama hamile olmadigima eminim. Vucudumu cok iyi taniyorum. Olsa kesin hissederdim. Yine de bi umut yaptim test. Kismet artik. Sizden guzel haberler bekliyorum ins

Mucizeler hep umulmadık anlarda gelir unutma Allah ummadığını başına versin emiii bende hiç bilmiyorum bir yanım yok diyor ama adet gelene kadar umut vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…