- 6 Mayıs 2016
- 9.112
- 9.076
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
28 yaşındayım bekliyorum rabbim nasip etsin güzel duygular bunlar
bilniyorımm ama benim düşüncem bir kadının olması gereken yaşta anne olmuşsun bana göre normal bu yaş aralığıGüzel olmazmı çok isterdim daha önceden olmasını Allah'ın takdiri ama daha genç yaşta evlenmek bu anlamda çok avantaj
bilniyorımm ama benim düşüncem bir kadının olması gereken yaşta anne olmuşsun bana göre normal bu yaş aralığı
HERSEYIN HAYIRLISI BEKLEMEKTEN BASKS CAREMIZ YOKAllah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah vardır bundada bir hayır
Benim de bat yarınhadi 1 gün de gecikmeli olsa 23 Mart diyelim. Ama hiç regl belirtim yok. Daha önce adet düzensizliği yaşadım. Soğan kürüyle 3 aydır düzenli oluyordum. İnş düzen bozukluğu değil de bebiştendir bu belirtisizlik
Ayyy tam sormuşsun ben de sorunu görmeden cevapladııımmmAkıntın varmı şuan?
Ayyy tam sormuşsun ben de sorunu görmeden cevapladııımmmtevafuğa bakkk
3 gün önce yaptım dayanamayıpVayyyyakıntı hamileliktede olur canım rahim salgısı artar benim hamilelik boyunca bol bol gelirdi hadi inşallah hayırlı haberini bekliyorum olmazsan test yapacakmısın yarın? Benimde şu aralar açık sarı krem kıvamında geliyor ama kendimi kaptırmak istemiyorum ne zamanki 5 gün gecikir o zaman yaparım testi
En can sıkıcısı hem gecikme hem boşuna gecikmeBenim bat bu gundu test yaptim bisey yok.
Kirmizilarida gormedim. Gecikecek yine heralde
Hayirlisi diyip denemeye devam. Bu ay adetten olursam ovulasyon takibi yapicam. Umarim hepimizin gonlundeki kucagimizda olur.En can sıkıcısı hem gecikme hem boşuna gecikme
3 gün önce yaptım dayanamayıpnegatif çıktı ama bilmiyorum ki tekrar yapsam mı yarın? Bir kaç gün daha beklesem mi ki? Hiç adet belirtim de yok ama bu ay anlayamadım kendimi. Hımmm bilemedim ki benim de beyaZ gibi renksiz gibi, senin ne zamandı bat? Hadi hayırlısı inşallah. Ben bu konuda çok acemiyim bişi diyemiyorum 2.denemem daha
Benim bat bu gundu test yaptim bisey yok.
Kirmizilarida gormedim. Gecikecek yine heralde
Evet evet yeniyimBenimde 3 gün sonraay daha yeniymişsin yumurtlama gününü anlayabildinmi? Bana sorarsan biraz bekle ama eğer kendinde farklı bi haller olduğunu hissediyosan yarın test yapabilirsin
Tabi kendini negatife de alıştırki hayal kırıklığı yaşama bazen çok istediğimiz için vücudumuz hamileymiş gibi tepkilerde verebiliyor. Adetlerin çok düzenliyse yarın olmazsan öbür gün yap bence
Ayy canim cok sagolİnşallah oğluşun seninledir
Hadi hayırlısı. En yakın en güzel zamanda olsun inşallah . İlk mi?Ayy canim cok sagol
Ama hamile olmadigima eminim. Vucudumu cok iyi taniyorum. Olsa kesin hissederdim. Yine de bi umut yaptim test. Kismet artik. Sizden guzel haberler bekliyorum ins
Yok canim. 3 tane kizim var.Hadi hayırlısı. En yakın en güzel zamanda olsun inşallah . İlk mi?
Ayy canim cok sagol
Ama hamile olmadigima eminim. Vucudumu cok iyi taniyorum. Olsa kesin hissederdim. Yine de bi umut yaptim test. Kismet artik. Sizden guzel haberler bekliyorum ins
Hadi hayırlısı. En yakın en güzel zamanda olsun inşallah . İlk mi?