- 6 Mayıs 2016
- 9.112
- 9.076
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
Kızlar şeffaf beyaz uzun peçeteyle silince gelen bir akıntım var. Bu akıntı tekrar yumurtlama mı oluyor yoksa hamilelik belirtisi mi acaba? 9 gün kaldı adetime emin olamadım.
Selamun aleyküm hanımlar....
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum inşaallah bu 3 ay içinde hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz❤
Sayfama isteyen herkes davetlidir...
Buyrun kızlar toplanalım...
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
BEKLENEN ADET TARİHLERİMİZ
Mavi Boncugumm 26 Mart
@sumeyyekrc27 Mart
@Yarenimi25 Mart
@Hadicnmsende26 mart
@Smile Forever
@Vuslat_gelsin
@Kutsalll Enerjiii
@Elifleeylul31 mart
@Sessiz melekkk28 mart
@esmanur7
@Kubradnz0
@virgo_3526 mart
@beren_naz1 nisan
@ogretmen6125 mart
@Nurov28 mart
@NorthCarolina20 nisan
@suzi8823 mart
@szfb25 mart
@eecemyldz24 mart
@papatyakokankadin23 mart
@Aselkocak8 nisan
@Semaes5 nisan
@nicknamedn25 mart
@Morvampir124 mart
Lostinparadise 30 mart
@Umutumut826 nisan
@minik kalp075329 mart
---ÖNEMLİ NOT---
Kızlar hergün güncelleme yapıyorum. Listeye adını yazdırmak isteyenler adet tarihini yazarsa eklerim ama her adette yenilenmesi için lütfen bi sonraki adet tarihinizi belirtin.
Bakalım nasıl değerlendiriceksem... Çok kötüyüm akşam üzerinden beri. Bugün dışarda üşüdüm biraz ondan mıdır nedir afedersin ishal falan baya kötü durumdayım. Geçer inşallah :))Olabilir canım bendede bazen ay içinde 2 defa o akıntı gelebiliyo değerlendir hemen
Bakalım nasıl değerlendiriceksem... Çok kötüyüm akşam üzerinden beri. Bugün dışarda üşüdüm biraz ondan mıdır nedir afedersin ishal falan baya kötü durumdayım. Geçer inşallah :))
6 Nisan benimde. :) bende bu listeye talibim :)
Çok sağol canım bugüzel bilgiler için denedim bakalım :))Geçmiş olsun canım üşütmüşsün heralde... İshalin 1 numaralı ilacı karanfil anında etki ediyor prof.ibrahim Saraçoğlu hocanın kürüydü bu yemekten 1 saat sonra 8-9 tane karanfili kırıp suyla beraber yutuyosun çiğnemeden. Eğer ishal ileri evredeyse sabah akşam bu yapılıyo düzeltiyo hemen...
Bide bol su iç varsa keçiboynuzu özü ye veya kendisini...bide muz vücudun kaybettiği vitamin ve mineralleri geri verip halsizliğe iyi geliyo. Tez zamanda düzelirsin inşallah
Çok sağol canım bugüzel bilgiler için denedim bakalım :))
Benin’de ekleyin bende beklemedeyim bu Aydan pek umutluyum amma rabbim isteyen herkese nasip etsin çok amin
Merhaba benide eklermisiniz 27 martgöbüşler dolsunn inşallahh
hormon tahlillerim çok tatlım benimki yedi kez klomen+ovitrelle bide ASILAMA geçmişim var. kimsayal gebelik bile geçirmedim yumurtalarım her ay üç dört oluşuyor ama gebelik oluşmuyorYarın çağırdılarsa hormon tahlili yaparlar adetin 2 veya 3.günü bakılıyo zaten
İnşallah hayırla sonuçlanırda tez zamanda hayırlı haberini verirsin
Valla benim biraz karışık progestan içiyorum 4 tane kaldı bitince 2 gün içinde oluyormuşsun gebe değilsen ama normal tarihim 3 Nisa’nAminhoşgeldin adet tarihin?
Valla benim biraz karışık progestan içiyorum 4 tane kaldı bitince 2 gün içinde oluyormuşsun gebe değilsen ama normal tarihim 3 Nisa’n
Aminnn3 nisan yazıyorum o zaman
Hadi hayırlısı
hormon tahlillerim çok tatlım benimki yedi kez klomen+ovitrelle bide ASILAMA geçmişim var. kimsayal gebelik bile geçirmedim yumurtalarım her ay üç dört oluşuyor ama gebelik oluşmuyor
Maalesef ilk olucak inşallah olursa senin ?Hiç çocuk varmı?
Maalesef ilk olucak inşallah olursa senin ?
28 yaşındayım bekliyorum rabbim nasip etsin güzel duygular bunlarRabbim tez zamanda nasip etsin
Benim 1 oğlum var çok şükür ama 31 yaşıma az bi zaman kala anne oldum.... yaşın çok ileri değilse telaşa kapılma stres etme gerçi ileri yaşta olanlara bile Allah nasip ediyor