Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selamun aleyküm hanımlar....
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum inşaallah bu 3 ay içinde hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz 😀
Sayfama isteyen herkes davetlidir...
Buyrun kızlar toplanalım...
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin🤲🌹🌹🌹🌹😚

BEKLENEN ADET TARİHLERİMİZ
Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm 👉 26 Mart
@sumeyyekrc 👉 27 Mart

@Yarenimi 👉25 Mart
@Hadicnmsende 👉 26 mart

@Smile Forever👉
@Vuslat_gelsin👉
@Kutsalll Enerjiii 👉
@Elifleeylul 👉 31 mart
@Sessiz melekkk 👉28 mart
@esmanur7👉
@Kubradnz0👉
@virgo_35 👉 26 mart

@beren_naz 👉 1 nisan
@ogretmen61 👉 25 mart
@Nurov 👉 28 mart
@NorthCarolina
👉20 nisan
@suzi88
👉23 mart
@szfb 👉 25 mart
@eecemyldz 👉24 mart

@papatyakokankadin 👉 23 mart
@Aselkocak 👉8 nisan
@Semaes👉 5 nisan
@nicknamedn 👉 25 mart
@Morvampir1👉 24 mart
Lostinparadise Lostinparadise 👉 30 mart
@Umutumut82👉 6 nisan
@minik kalp0753 👉29 mart

---ÖNEMLİ NOT---
Kızlar hergün güncelleme yapıyorum. Listeye adını yazdırmak isteyenler adet tarihini yazarsa eklerim ama her adette yenilenmesi için lütfen bi sonraki adet tarihinizi belirtin. 😘🌹🌼🌷

6 Nisan benimde. :) bende bu listeye talibim :)

Bakalım nasıl değerlendiriceksem... Çok kötüyüm akşam üzerinden beri. Bugün dışarda üşüdüm biraz ondan mıdır nedir afedersin ishal falan baya kötü durumdayım. Geçer inşallah :))

Geçmiş olsun canım üşütmüşsün heralde... İshalin 1 numaralı ilacı karanfil anında etki ediyor prof.ibrahim Saraçoğlu hocanın kürüydü bu yemekten 1 saat sonra 8-9 tane karanfili kırıp suyla beraber yutuyosun çiğnemeden. Eğer ishal ileri evredeyse sabah akşam bu yapılıyo düzeltiyo hemen...
Bide bol su iç varsa keçiboynuzu özü ye veya kendisini...bide muz vücudun kaybettiği vitamin ve mineralleri geri verip halsizliğe iyi geliyo. Tez zamanda düzelirsin inşallah🤲

Geçmiş olsun canım üşütmüşsün heralde... İshalin 1 numaralı ilacı karanfil anında etki ediyor prof.ibrahim Saraçoğlu hocanın kürüydü bu yemekten 1 saat sonra 8-9 tane karanfili kırıp suyla beraber yutuyosun çiğnemeden. Eğer ishal ileri evredeyse sabah akşam bu yapılıyo düzeltiyo hemen...
Bide bol su iç varsa keçiboynuzu özü ye veya kendisini...bide muz vücudun kaybettiği vitamin ve mineralleri geri verip halsizliğe iyi geliyo. Tez zamanda düzelirsin inşallah🤲
Çok sağol canım bugüzel bilgiler için denedim bakalım :))

Yarın çağırdılarsa hormon tahlili yaparlar adetin 2 veya 3.günü bakılıyo zaten
İnşallah hayırla sonuçlanırda tez zamanda hayırlı haberini verirsin🤲🥰🌷
hormon tahlillerim çok tatlım benimki yedi kez klomen+ovitrelle bide ASILAMA geçmişim var. kimsayal gebelik bile geçirmedim yumurtalarım her ay üç dört oluşuyor ama gebelik oluşmuyor

hormon tahlillerim çok tatlım benimki yedi kez klomen+ovitrelle bide ASILAMA geçmişim var. kimsayal gebelik bile geçirmedim yumurtalarım her ay üç dört oluşuyor ama gebelik oluşmuyor

Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah vardır bundada bir hayır 🙄

Maalesef ilk olucak inşallah olursa senin ?

Rabbim tez zamanda nasip etsin🤲
Benim 1 oğlum var çok şükür ama 31 yaşıma az bi zaman kala anne oldum.... yaşın çok ileri değilse telaşa kapılma stres etme gerçi ileri yaşta olanlara bile Allah nasip ediyor

X