Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaş aldıkça daha çok tecrübe sahibi oluruz bende senin gibiyim. Akıllandım artık

Selam bat 30 Ağustos

belli mi olur geç falan döllenir belki.

Ben yapmadım ya geçen ay yaptım hüsran yapımşycam gecikirse yaparım
Temin yaptım çok tansiyonum düşüyor başım ağrıyordu bir kaç seferdir ilaç aldım ama korkarak . Tekrar ilaç alırsam diye tereddüt edip yaptım. Nasip değilmiş. Eylül boş geçecek doktor dur dedi apandisit yaraları kapansın sonra tekrar ekimde artık nasipse

Selam kızlar bugün hormon testlerimi vermek için devlet hastanesine gittim.

Test hangi hormon testlerini aldı benden bilmiyorum 1 tüp kan aldı sadece alttan muayene etti. Sağda 4 solda da 5 yumurtanız var görünüyor dedi. Ben de gördüm ultrasonda gösterdi yumurtaları.TEst sonuçlaruı perşembe çıkacak. Çok geç bir tarih bence daha önce verdiğimde bir gün sonrasında çıkıyordu sonuçlarım.

Yumuralarım için 38 yaş için normal dedi. 4 ün altında olursa biz iyi görmüyoruz dedi. Bakalım perşembe vir de özele gideceğim asıl o zaman bir önderme bekliycem doktordan nasıl bir yol izlemelyiz dicem doktora.

Aa bende biokadin kullanmıştım operasyondan sonra 2 hafta
Etkili o gerçekten inşallah bidaha olmaz
Üfff kadın olmak ne zor
Merhabalar size bişey sorabilir miyim?
Biokadin fitili ıslatıp kullanılması gerektiği yazıyo onu bildiğin suyla mı ıslatmak gerekiyor yoksa içinde kendi solüsyonu var mı

tamam canım

Hah bende de hpv taraması yapıldı ama temiz çıktı. Ben prof gitmedim canım. Fakültede bi hocaya gittim. Bende de akıntı çok olurdu geçti şükür
Arkadaşlar bana da yardım eder misiniz ,selamlar benm bhartolin apsesi ve vulvar vestibulit ameliyatı oldum baya rahatladım ama akıntım bir türlü geçmiyor ve yine yanma başladı sonra da kanamalar oldu ... bir sürü Prof a gittim Farklı umurlarında bile değil ... yanmam asla geçmiyor ... 9 cm lik kist var ona da bakmıyorlar ne yapcam ben smearde Ascus çıktı ama hpv m temiz ... sürekli bi enfeksiyon var ... sporcuyum işimden gücümden oldum

Bende ki enfeksiyon biokadın diye bi fitili 3 defa kullandıktan sonra geçmişti. 1 buçuk yıl kullanmadığım ilaç kalmamıştı o işe yaradı. Bana da sürekli ascus diyip durdular. Bi prof e falan git canım. Benimkini o çözmüştü

Canım 25 tane Prof a gittim ya Bhartolin i ancak anladılar ... benm de aynı şekilde bi sürü ilaç fitil kullandım ... biokadini denicem canım çok teşekkür ederim önce bi cuma enfeksiyona gideyim ...

Canım 25 tane Prof a gittim ya Bhartolin i ancak anladılar ... benm de aynı şekilde bi sürü ilaç fitil kullandım ... biokadini denicem canım çok teşekkür ederim önce bi cuma enfeksiyona gideyim ... ❤
Allah yardımcın olsun. Çok zor bi durum gerçekten. Özellikle enfeksiyon gibi basit bişeyin tedavi edilememesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…