- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #29.501
Yaş aldıkça daha çok tecrübe sahibi oluruz bende senin gibiyim. Akıllandım artıkAynen bencede. Mesela ben beni üzenleri, bana haksızlık edenleri hemen hayatımdan çıkarabiliyorum artık eskiden kendimi yiyip bitirirdim. Kalbe yük oluyolar o ağırlık altında eziliyosun sonra psikolojik buhranlar ,üzüntüler , değmiyo.... En güzeli hayatından çıkarmak. Değer verdiğin birilerinden olunca tabi bi müddet sindirmek zor oluyo ama o da geçiyo be ..
Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin canım.Aman iyi olun da... Arada bi durumuna bakıyorum yakın zamanda siteye girdiğini görünce yazayım dedim
Hamdolsun canım..hala yok yerimizde sayıyoruz
Bune kız beyaz bayrak. Adet mi oldun yoksa
Kimse yokkmu bayrağıBune kız beyaz bayrak. Adet mi oldun yoksa
Yok ben yeni doğum yaptım 4 ay bittiBune kız beyaz bayrak. Adet mi oldun yoksa
Maşalah size o zamnaYok ben yeni doğum yaptım 4 ay bitti
Maşalah size o zamna
Darısı başıma benimde 6 yaşında bir oğlum var. 2 yıldır ikinciyi düşünüyoruz :)bir oğlum var 5 yaşına girecek kızımda 4 ayı bitti Allahın izniyle
Selam bat 30 AğustosSelamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillâhirrahmânirrahim diyerek başlıyorum inşâAllah en kısa zamanda hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz❤
Haydi kızlar toplanalım...Ama sizden ricam bat yazdırıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak değil mi
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili kardeşlerim listeyi hergün güncelliyorum. Adını listeye yazdırmak isteyenler benim adımı etiketleyerek adet tarihlerini belirtsinler, adıma etiket yapılmayan her mesajı göremeyebilirim...eğer buraya adını yazdırıpda başka topiklere gidecekseniz lütfen listemde boşa yer kaplamayın
Adı listede yazılı olanlar adet görürseniz lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin veya hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.
MELEĞİNİ UMUTLA BEKLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ
@nisandeniz22 haziran
@Smile Forever
@Kutsalll Enerjiii
@Nisanesintisi01
@Semaknc
@AyTerapisii11 haziran
HAMİŞLERİMİZ
Mavi Boncugumm 10 Mayıs 2019'da 10+3'de gebeliği sonlandırıldı
@Canm oglmmm
@balbebekk
@benibekleyinSat: 30 Mart
@NurovSat:23 mayıs
@BeriberiberilSat:29 nisan
@Gonulmeyvesi
DOĞUM YAPAN ANNELERİMİZ
@Eneaciz25 kasım saat: 14:15'te 38+2'de meleğine kavuştu
@Reyosero25 kasım saat: 10:30'da 39+1'de meleğine kavuştu
@Hayal Kocak1 aralık 38+3'te meleğine kavuştu
@Tatlim12345Meleğine kavuştu
sukufenazz 20 ocakta 34 haftalık meleğine kavuştu
@mervana879410 Şubat saat 20:30'da 37 haftalık meleğine kavuştu
@Lostinparadise16 şubatta kavuştu
@hayaksiiMeleğine kavuştu
fer_nur 17 Nisan saat 22:00'de 37+5'te meleğine kavuştu
@Emine Hatayli20 nisan saat 15:58'de 39+0'da meleğine kavuştu
@hayalinizleMeleğine kavuştu
@Yazgele28 günlük küvezden sonra meleğine kavuştu
Benim de 30 ağustos ama adet olucam sanki ya baş ağrım tuttu bugün. Her ay olur bu adet öncesi bir baş ağrısıSelam bat 30 Ağustos
Ben test yaptım negatifBenim de 30 ağustos ama adet olucam sanki ya baş ağrım tuttu bugün. Her ay olur bu adet öncesi bir baş ağrısı
belli mi olur geç falan döllenir belki.Ben test yaptım negatifkırmızı kartımı bekliyorum
Temin yaptım çok tansiyonum düşüyor başım ağrıyordu bir kaç seferdir ilaç aldım ama korkarak . Tekrar ilaç alırsam diye tereddüt edip yaptım. Nasip değilmiş. Eylül boş geçecek doktor dur dedi apandisit yaraları kapansın sonra tekrar ekimde artık nasipsebelli mi olur geç falan döllenir belki.
Ben yapmadım ya geçen ay yaptım hüsran yapımşycam gecikirse yaparım
Merhabalar size bişey sorabilir miyim?Aa bende biokadin kullanmıştım operasyondan sonra 2 hafta
Etkili o gerçekteninşallah bidaha olmaz
Üfff kadın olmak ne zor
Arkadaşlar bana da yardım eder misiniz ,selamlartamam canım
Hah bende de hpv taraması yapıldı ama temiz çıktı. Ben prof gitmedim canım. Fakültede bi hocaya gittim. Bende de akıntı çok olurdu geçti şükür
Bende ki enfeksiyon biokadın diye bi fitili 3 defa kullandıktan sonra geçmişti. 1 buçuk yıl kullanmadığım ilaç kalmamıştı o işe yaradı. Bana da sürekli ascus diyip durdular. Bi prof e falan git canım. Benimkini o çözmüştüArkadaşlar bana da yardım eder misiniz ,selamlarbenm bhartolin apsesi ve vulvar vestibulit ameliyatı oldum baya rahatladım ama akıntım bir türlü geçmiyor ve yine yanma başladı sonra da kanamalar oldu ... bir sürü Prof a gittim Farklı umurlarında bile değil ... yanmam asla geçmiyor ... 9 cm lik kist var ona da bakmıyorlar ne yapcam ben smearde Ascus çıktı ama hpv m temiz ... sürekli bi enfeksiyon var ... sporcuyum işimden gücümden oldum
Canım 25 tane Prof a gittim yaBende ki enfeksiyon biokadın diye bi fitili 3 defa kullandıktan sonra geçmişti. 1 buçuk yıl kullanmadığım ilaç kalmamıştı o işe yaradı. Bana da sürekli ascus diyip durdular. Bi prof e falan git canım. Benimkini o çözmüştü
Allah yardımcın olsun. Çok zor bi durum gerçekten. Özellikle enfeksiyon gibi basit bişeyin tedavi edilememesiCanım 25 tane Prof a gittim yaBhartolin i ancak anladılar ... benm de aynı şekilde bi sürü ilaç fitil kullandım ... biokadini denicem canım çok teşekkür ederim önce bi cuma enfeksiyona gideyim ... ❤