- 1 Ekim 2010
- 463
- 32
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #29.521
Canim birsey sorucam 4 yumurta 5 yumurta derken tek seferde o kadar mi yumurtlamisin yani.ne demek oluyor bu sayi kusurabakma bilmedigim icin soruyorum ama..Selam kızlar bugün hormon testlerimi vermek için devlet hastanesine gittim.
Test hangi hormon testlerini aldı benden bilmiyorum 1 tüp kan aldı sadece alttan muayene etti. Sağda 4 solda da 5 yumurtanız var görünüyor dedi. Ben de gördüm ultrasonda gösterdi yumurtaları.TEst sonuçlaruı perşembe çıkacak. Çok geç bir tarih bence daha önce verdiğimde bir gün sonrasında çıkıyordu sonuçlarım.
Yumuralarım için 38 yaş için normal dedi. 4 ün altında olursa biz iyi görmüyoruz dedi. Bakalım perşembe vir de özele gideceğim asıl o zaman bir önderme bekliycem doktordan nasıl bir yol izlemelyiz dicem doktora.
Canım aynen ben de 1 senedir çekiyorum doktorlara çok güvenirdim ,resmen tiksindim ... iğrençler ,umurlarında değiliz ,hiç bi halt da bildikleri yok kendileri bilmedikleri için bu acıyı sallamıyorlar daAllah yardımcın olsun. Çok zor bi durum gerçekten. Özellikle enfeksiyon gibi basit bişeyin tedavi edilememesi
Ben bi kaç doktora gittim. İyisini bulmak çok önemli gerçekten. Umarım bi an önce atlatırsınCanım aynen ben de 1 senedir çekiyorum doktorlara çok güvenirdim ,resmen tiksindim ... iğrençler ,umurlarında değiliz ,hiç bi halt da bildikleri yok kendileri bilmedikleri için bu acıyı sallamıyorlar da
Saol cnm benm...inşallah.... istanbuldaysan doktor önerisi alabilirim...Ben bi kaç doktora gittim. İyisini bulmak çok önemli gerçekten. Umarım bi an önce atlatırsın
Öpücük biraz yanlislikla olmustaCanim birsey sorucam 4 yumurta 5 yumurta derken tek seferde o kadar mi yumurtlamisin yani.ne demek oluyor bu sayi kusurabakma bilmedigim icin soruyorum ama..
Yok canım malesef değilimSaol cnm benm...inşallah.... istanbuldaysan doktor önerisi alabilirim...
Yok canım bunlar folikul nerdeee o kadar yumurtalssm dorduz besiz doğurdum heraldeCanim birsey sorucam 4 yumurta 5 yumurta derken tek seferde o kadar mi yumurtlamisin yani.ne demek oluyor bu sayi kusurabakma bilmedigim icin soruyorum ama..
1 ay olacak yok bende merak ettimKızlarMavi Boncugumm nerelerde?
Evet yok uzun süredir sadece burdan konuşuyordum ben kendisi ileKızlar maviboncugum ile iletişime geçecek kimse yok mu 40 gün olmuş foruma bakmayalu be oldu ku acaba
Inşallah önemli bisey i yoktur yine kafası dağınık vs dir de girmek istememiştir diyelim...Evet yok uzun süredir sadece burdan konuşuyordum ben kendisi ile
Evet olabilirInşallah önemli bisey i yoktur yine kafası dağınık vs dir de girmek istememiştir diyelim...
Maşallah 33.haftadasın zaman ne cabuk geçiyorInşallah önemli bisey i yoktur yine kafası dağınık vs dir de girmek istememiştir diyelim...
Evet aynen öyle cnn.dogum hazırlıklarımız başladı temizlik yerleştirme vsMaşallah 33.haftadasın zaman ne cabuk geçiyor
Allah kolaylık versin bilirim hazırlıkları heyecanlı geçiyorEvet aynen öyle cnn.dogum hazırlıklarımız başladı temizlik yerleştirme vs
AminFormda kimse pek kalmadı yazanda yok hamile kalanlar çoğunlukta ama allah isteyen herkese versin