Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba cnm. Cok sukur iyiyiz. Buyumeye calisiyoruz. Artik yaramazliklara da basladik. Cok sayfaya giremiyorum. Gece uyksuLuklarimiz devam ediyor. Sen nasilsin cnm. Umarim hersey yolundadir.

Her halimize şükür canım oğlum hastaydı 3 gündür onunla uğraşıyorum
geceleri uyuyamadı ağladı yavrum ateşler içindeydi bide hırıltılı öksürüğü var
Ateşi düştü çok şükür ama öksürüğü geçmedi
İştahı da gitti bişey yemiyor
Daha iyi olur inşaAllah

Cnm ya cok gecmis olsun. Ben cok uzuluyorum bole minik cocuklarin hasta olmasina . hele bu zamanda daha da zor. Allah sifa verir ins.

Yakın bir arkadasımın dugunu vardı hafta sonu. Baska bir ilde vırus dolayısıyla esim gitmeyi pek istemiyordu Allah biliyor ama Bı bahane olmadan da gelemiyorum demek istemedim. Bayramda Esimın boynunda aniden ceviz buyuklugunde bısey cıktı korktuk tabi sonra doktora gidelim dedik doktor da tumor dedi risklı olabilir dedi bir suru test yaptı en son biyopsi yapılsın dedi ne oldugunu ogrenmek ıcın sonrasında alınacak ameliyat ile. Bu durum tam dugun haftasına denk geldi aynı hafta benim de dısım kırıldı tabi ben de Bı yandan onunla ugrasıyırum yanı bu kadar sey olmusken dugunu duusnmem mı gerekiyordu size sormak istedim bana soylemedıgı laf kalmadı hayır keyfen gitmesem neyse ki oyle de olabilirdi cunku Baska bir ilde ve vırus var ve hamileyim. Dunden beri canım cok sıkıldı vicdan yapmıyorum pısman da degılım Allah biliyor cunku bencillik degil mi bu yapılan sizce bu kadar lafı hallettim mı? Gelınlugınu sacını falan bile sormamısım fotograf ıstememısım ılgılenmemısım diyorum hastanedeydık diye sen ne olursa olsun gelirdin gelmedin demekkı ederımız buymus diyor hala anlam veremedim insanlar neden boyle niye hep kendileri haklı sureklı herkes benden ilgi bekliyor gıbı hissediyorum beni soran merak eden yok ama.

Cnm ya cok gecmis olsun. Ben cok uzuluyorum bole minik cocuklarin hasta olmasina . hele bu zamanda daha da zor. Allah sifa verir ins.

Amin canım Allah razı olsun aynen bende üzülüyorum minicik bedenleri acıyor dile getiremiyolar tek yaptıkları şey ağlamak
Rabbim kuzularımıza ve bizlere daima sağlık sıhhat versin amin

Öncelikle çok geçmiş olsun canım Rabbim beterinden korusun eşine de şifâ versin
Sen doğru olanı yaptın o haldeyken gidilmez
Eşinin başına bişey gelmemiş olsaydı bile hamile olman yeterli çünkü sen şuan en büyük risk grubundasın, kendini sakınmak zorundasın. Arkadaşın tamamen bencillik etmiş, seni de düşünmesi gerekirdi
Senin sağlığın, başkalarının eğlencesinden düğününden çok daha önemli. Yerinde olsam bende aynısını yapardım . Seni anlayacağı yerde bide üste çıkarak kalbini kırmış.
Sizin başınıza sağlık sorunu çıkmış, arkadaşınsa saçını makyajını sormamanın derdinde.
Hani bi laf vardır, kasap et derdinde koyun can derdinde diye...aynı o misal
Ben benim halimi düşünmeyen birinin arkadaşlığındanda şüphe ederim. Sen üzme kendini hamilesin moralin yüksek olmalı
Arkadaşınında bigün aynı şey başına gelirse o zaman can taşımanın ne demek olduğunu anlar. Sana tavsiyem seni düşünmeyen halini sormayanlara haketmedikleri değeri verme

Cok tesekkur ederım canım valla uzulme dım desem yalan olur benim saglıgım onun sacın dan daha kıymetsiz en zor anlarında da isimi gucumu bırakıp destek olmusumdur kotu gun dostuyum demekkı dedim birbirimize yaptıklarımızı mı sıralıcaz ben de sana destek oldum diyor haftaya da tekırdag da dugunu var bana 750 km uzaklıkta oraya gelmemi bekliyor gitmeyeceğim bu saatten sonra zaten gıtmem aynı hafta esimın sagdıcının en yakın arkadasının dugunu var o aradı gelemiyorum dedi ve kimse sorun yapmadı ne bıcım ıs anlamadım herkesin gucu bana yetiyor sanırım

Zaten hep kadınlar çıkarır böyle sorun ederler
Erkekler bişeyi diretmiyolar öyle hemen alınganlık etmiyolar. Seni anlıyorum değer verdiğin birinden görünce zoruna gidiyor
750 km çok uzun bi mesafe bir hamile için
Bende düğün zamanımda yakın arkadaşım kınama düğünüme gelmedi diye çok alınmıştım ama asıl kırıldığım şey şuydu
O zaman o şehir dışındaymış, hadi gelemedi ama düğünümden 1 hafta önce onu arayıp geleceksin dimi demiştim kına günümü tekrar hatırlatmıştım tabi falan demişti , şehirdışına gideceğinden bahsetmedi ve daha sonradan neden gelmedin diye sorduğumda
"Aa ben onu unutmuştum" dedi bu lafından ötürü çok kırıldım yani demekki hatırlasaydı gelebilirdi ama hatırlamamış bile unutmuş, ben arayıp hatırlatmama rağmen hemde.
Buna rağmen düğünümden sonra benim evime gelmesini bekledim eğer gelseydi yumuşardım en azından telafi edebilirdi isteseydi ama etmedi düğünden sonra koptuk zaten yıllardır görüşmedik. Bazen insanlara fazla değer vermekle hata ediyoruz

Dugunume sadece 1 arkadasim geldı geri kalanına kusmedım konusunu bile acmadım herkesin kendi duzenı dedim gectım sımdı bir ton sebebim varken boyle olması uzdu Bı suru aciklama da yaptım gereksiz yere kendimi ispatlamaya calıstım

Bundan sonra kendi düşünsün
bazen kendini ıspatlamaya çalışınca karşı taraf kendini çok haklı zanneder
Kendilerine dönüp bakmazlar bacım ben artık eskisi kadar insanlar için kendimi parçalamıyorum eskiden çok yapardım o hatayı

Artık kendi bilir napayım kı dugun gunu ararım ıyı dileklerde bulunurum kabul etmezse tavır alırsa daha da kılımı kıpırdatmam kac gundur hastane ısım var naptinız diye soran yok ben milletin sac modelink dusunmedım diye sucluyum ne ıyı

Yerinde olsam onu bile yapmam
Bi kere halini arzetmişsin o kendini düşünmüş zaten

Umutumut82 nasıl oldun canım biraz daha iyi misin?

Daha iyiyim canım benim. Kışlık hazirliklarimi yaptim. Kürtaj sonrasi kontrole bile gitmedim. Doktor 10gün sonra kontrole gel demisti gitmedim. Insallah icerde hersey yolundadir. Sen nasilsin varmi güzel haber

Daha iyiyim canım benim. Kışlık hazirliklarimi yaptim. Kürtaj sonrasi kontrole bile gitmedim. Doktor 10gün sonra kontrole gel demisti gitmedim. Insallah icerde hersey yolundadir. Sen nasilsin varmi güzel haber

İyi olmana sevindim kuzum Allah daha iyi etsin. Ben kışlık için henüz bişey yapamadım
Bence bi defa da olsa kontrole git mutlaka o önemli. Hamdolsun bende oğlum hastaydı kaç gündür onunla ilgileniyodum
Kendimle ilgili gelişmeleri özelden yazarım

Yani senin eşinin böyle bir rahatsızlığı var hamilesin arkadaşının kızdığı şeye bak..şımarıklık yapmış.
Hay Allah nedir bizim bu yüz verdiğimiz insanlardan çektiğimiz.
Sen neye laf saydığının fsrkıdnamısın yavrum deseydin.
Eşimin durumu ciddiydi ben hastanedeyim senin dert ettiğin şeye bak...

Kendini hiç üzme yavrunu düşün..oda kendi havasında zaten seni düşündüğü yok. Sen niye dert ediyorsun.

Kendini hiç üzme yavrunu düşün..oda kendi havasında zaten seni düşündüğü yok. Sen niye dert ediyorsun.

Aynen bencede. Mesela ben beni üzenleri, bana haksızlık edenleri hemen hayatımdan çıkarabiliyorum artık eskiden kendimi yiyip bitirirdim. Kalbe yük oluyolar o ağırlık altında eziliyosun sonra psikolojik buhranlar ,üzüntüler , değmiyo.... En güzeli hayatından çıkarmak. Değer verdiğin birilerinden olunca tabi bi müddet sindirmek zor oluyo ama o da geçiyo be ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…