- 13 Mart 2019
- 12.732
- 40.787
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #29.461
Amin canımçakşırı bu ay alacaktım ama vazgeçtim 2.aydır çoban çökerten içiriyorum eşime ikisi birarada almak istemedim bu ayın sonunda bitiyor sonra alırım belki
Tozu varmış bide ondan alayım diyorum keçiboynuzu özüyle karıştırırım
Yok evde geçiriyor şükür ağır değilAh canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin eşine de şifalar diliyorum ☹ hastanede mi şuan eşin? ☹
Yok evde geçiriyor şükür ağır değil
Teşekkür ederim ablacımAllah şifa versin inşallah atlatır
Sende dikkat et kendine
O başka foto istedi net değil diye canım hayırlısı bakalım haftaya öğrencez inşallah sağlıkla kucakliyim de yeter o bize ama çatlıyoruz meraktan daOy maşallaherkek gibi geldi kafası biraz iri bide ayak kısmındaki çıkıntı yukarı dik Nub teorisine göre yukarı dik olursa erkek, paralel olursa kız deniyor ama tabi doğrusunu Allah bilir
@Ikra meyra arkadaşım iyi bilir bu işleri ona soralım birdesonuç belli olunca yazarsın merak ettim bende
O başka foto istedi net değil diye canım hayırlısı bakalım haftaya öğrencez inşallah sağlıkla kucakliyim de yeter o bize ama çatlıyoruz meraktan da
Nasıl istersen canım inşallah birinden biri vesile olur biz konstantre suyunu kullandık 2.şişeye yeni başlamıştık kii güzel haberi aldık yanında da her sabah bir kaşık keçiboynuzu özü yedik pekmez gibi soğuk sıkım
@maviboncugum sagol canım iyiyim haftaya kontrolum var insallah o da iyidir sen nasılsın
Yok canim daha degilCanım şimdi gördüm etiket olmamış diye bildirim gelmedi:)
Cinsiyet belli mi?
Evet keçiboynuzu özünü bende eşime geceleri veriyorum canım sana özelden yazacaktım özelin kapalı:) çakşırı hangi marka kullanmıştın sende mi içtin onu? Hormonlarım normal olduğu için ben kullanmaya çekiniyorum
Valla iyiym canım çocuklardan siteye girmeye vaktim olmuyor. Sen nasılsın var mı güzel haberler?sukufenazz iyimisin canım sesin çıkmıyor hiç?
Başınız sağ olsun rabbim sizlere sabır versin, eşinizden iyileşir en kısa zamanda inşallahYok evde geçiriyor şükür ağır değil
Ben de anlarım erkek bu canım
Valla iyiym canım çocuklardan siteye girmeye vaktim olmuyor. Sen nasılsın var mı güzel haberler?
Mecitefendi kullandık canım marka olarak
Evet bende adetim bitmeden 1 gün önce başaldım yumurtlama görene kadar içtim eşim de 14 gün içti bıraktı
Benimde hormonlar normaldi bi sıkıntı olmadı şükür ama yinede sen bilirsin için nasıl rahat ederse
Ayy inşallaaaah çok aşırı istiyorum erkek olmasını önceliğin sağlık olsa daBen de anlarım erkek bu canım
Merhaba cnm. Cok sukur iyiyiz. Buyumeye calisiyoruz. Artik yaramazliklara da basladik. Cok sayfaya giremiyorum. Gece uyksuLuklarimiz devam ediyor. Sen nasilsin cnm. Umarim hersey yolundadir.Tatlim12345 nasılsın tatlım kuzunun durumu nasıl?