- 12 Haziran 2020
- 947
- 594
- 28
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #29.541
Merhaba sizin aşılama mi olduEvet aynen öyle cnn.dogum hazırlıklarımız başladı temizlik yerleştirme vs
Yok normal oldu..Merhaba sizin aşılama mi oldu
Mrb iyisindir inş. Bebekte iyidir Boncuktan haberin var mı?Yok normal oldu..
Merhaba cnm. Çok şükür iyiyiz 2 hafta kaldı inşallah.boncuk maalesef haberim yok burdan yazar diye baktım ama 2 aydır yok cidden merak ettim bende ne oldu ki acabaMrb iyisindir inş. Bebekte iyidir Boncuktan haberin var mı?
Anladım canım hayırlı doğumlarMerhaba cnm. Çok şükür iyiyiz 2 hafta kaldı inşallah.boncuk maalesef haberim yok burdan yazar diye baktım ama 2 aydır yok cidden merak ettim bende ne oldu ki acaba
İsmi ne olacak prensesinMerhaba cnm. Çok şükür iyiyiz 2 hafta kaldı inşallah.boncuk maalesef haberim yok burdan yazar diye baktım ama 2 aydır yok cidden merak ettim bende ne oldu ki acaba
Ayse inşallah.sen neler yapıyorsun cnmİsmi ne olacak a
Maşallah cnn sizde büyümüşsünüz bayağı.. Nasıl gidiyorselam kızlar ben de 30. haftadayım
iyi çok şükür şimdilik. büyüdü karnım baya zorlanmaya başladım ama bebek iyi olsun da önemli değil.Maşallah cnn sizde büyümüşsünüz bayağı.. Nasıl gidiyor
Benim kızımın adı da ayşe :)Ayse inşallah.sen neler yapıyorsun cnm
Kesin in ilk haftası sezeryan günü. Öncesi gelmesseiyi çok şükür şimdilik. büyüdü karnım baya zorlanmaya başladım ama bebek iyi olsun da önemli değil.
sizin doğum ne zaman?
Aaa çok güzel ya lac yaşındaydı?kaç çocuk var?çalışıyor muydun?Benim kızımın adı da ayşe :)
Kızım 6 ay. 4 günlük. Oğlum 5 yaşındaAaa çok güzel ya lac yaşındaydı?kaç çocuk var?çalışıyor muydun?
Kuzucukiyi çok şükür şimdilik. büyüdü karnım baya zorlanmaya başladım ama bebek iyi olsun da önemli değil.
sizin doğum ne zaman?
Maşallah Allah bağışlasın. Benimde 7,4 bide şimdiki kizim işte.Kızım 6 ay. 4 günlük. Ayşe Nehir oğlum 5 yaşında Emin Emir
Amin sizinkileride Allah bağışlasınMaşallah Allah bağışlasın. Benimde 7,4 bide şimdiki kizim işte.