- 22 Nisan 2017
- 2.328
- 2.280
- 32
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #29.361
Gebelik var canım değerin şimdiye çoktan sıfırlanmıştır diye düşünüyorum üstelik yumurtlama da görmüşsün yarın hayırlı haberini alıp bize de verirsen sevinirimYarın vericem. Kan pıhtılaşması var ama cok değil yani tartısmalı kimi doktor iğne kullan diyo kimi demiyo en son düşükte kullandım ama bos gebelikti hiç bi sorun yok anlıcagın. Tüp benek doktorum genetik sıkıntı olabilir embriyolarını genetik teste göndericez dedi tam tedavi zamanı oldu son gebelik. Bakalım yarın bu ne olacak
Bende değerin düşmediğini asla düşünmüyorum tek korkum kimyasal olması ama hesaplarıma gmre 3 haftalık bile değil o yüzden silik olması cok normal yarın değeri öğrenip haner veririm 2 gün sonrada artarsa zaten umutlanabilirimGebelik var canım değerin şimdiye çoktan sıfırlanmıştır diye düşünüyorum üstelik yumurtlama da görmüşsün yarın hayırlı haberini alıp bize de verirsen sevinirim
Bence 3 haftalık için normal testteki durumu inşallah artar canım Rabbim gönlüne göre verilen zor bir süreçten geçmişsin sonumuz hayır olsun inşallah ben de aşılama ve tüp bebek olayına geçmeyi düşmüyorum artık kendi adıma yoruldum her ay üzülmekten umarım siz bu ay sevinirsiniz ve o yaşadıklarımız mutluluğa dönüşür eminim yaşadıklarımız kolay değildi bundan sonrası artık güzel olsun dilerim hepimiz adınaBende değerin düşmediğini asla düşünmüyorum tek korkum kimyasal olması ama hesaplarıma gmre 3 haftalık bile değil o yüzden silik olması cok normal yarın değeri öğrenip haner veririm 2 gün sonrada artarsa zaten umutlanabilirim
Sizindemi düşükleriniz var 4 bucuk senedir uğrasıyoruz sebepsiz infertilite 2 bos gebelik 3 kimyasal var buda sonuncu inşallah sağlıklı olur bi aşılama 2 de tüp bebek var. Bu sene başımdan beri 3.tüp bebeğe başlamak kısmet olmadı inşallah bu sağlıklı ilerlerde hiç gerek kalmaz allah hepimize kolaylık versin gercekten zor ama pes etmek yok devamBence 3 haftalık için normal testteki durumu inşallah artar canım Rabbim gönlüne göre verilen zor bir süreçten geçmişsin sonumuz hayır olsun inşallah ben de aşılama ve tüp bebek olayına geçmeyi düşmüyorum artık kendi adıma yoruldum her ay üzülmekten umarım siz bu ay sevinirsiniz ve o yaşadıklarımız mutluluğa dönüşür eminim yaşadıklarımız kolay değildi bundan sonrası artık güzel olsun dilerim hepimiz adına
Baya yorucu bir süreç olmuş sizin gerçekten insallah sağlıklı bir gebelik olur ve artık gerek kalmaz ben 2 yıldır düşünüyorum olmuyor fakat 2 4 6 yıl gerçekten çok zor ben 1 de anlıyorum 5 de çünkü bekleyiş aynı bekleyiş süreç aynı süreç özellikle manevi olarak yoruyor gerçekten eşim benim varikoselmis geç fark ettik 7 ay önce ameliyat oldu hiç hamile kalamadım bizde de böyle bir sorun var eşim bayram sonu test yaptıracak düzelme var m diye ama hamilelik oluşmadığına göre bir sıkıntı var sanki güzel düşünmek son çaremiz tüp bebek bu kış düşünüyorum yaptırmayı nasip önce. Aşılama ama onu hemen düşünüyoruz bakalım önce sizden güzel haberi alalım ben daha yeni adet oldum buna bile seviniyorum artıkSizindemi düşükleriniz var 4 bucuk senedir uğrasıyoruz sebepsiz infertilite 2 bos gebelik 3 kimyasal var buda sonuncu inşallah sağlıklı olur bi aşılama 2 de tüp bebek var. Bu sene başımdan beri 3.tüp bebeğe başlamak kısmet olmadı inşallah bu sağlıklı ilerlerde hiç gerek kalmaz allah hepimize kolaylık versin gercekten zor ama pes etmek yok devam
Allah yardımcımız olsun inşallah hepimiz için hayırlısı olur bencede direk başlayın tedaviye ihmal etmeyin zaman kaybı olmasınBaya yorucu bir süreç olmuş sizin gerçekten insallah sağlıklı bir gebelik olur ve artık gerek kalmaz ben 2 yıldır düşünüyorum olmuyor fakat 2 4 6 yıl gerçekten çok zor ben 1 de anlıyorum 5 de çünkü bekleyiş aynı bekleyiş süreç aynı süreç özellikle manevi olarak yoruyor gerçekten eşim benim varikoselmis geç fark ettik 7 ay önce ameliyat oldu hiç hamile kalamadım bizde de böyle bir sorun var eşim bayram sonu test yaptıracak düzelme var m diye ama hamilelik oluşmadığına göre bir sıkıntı var sanki güzel düşünmek son çaremiz tüp bebek bu kış düşünüyorum yaptırmayı nasip önce. Aşılama ama onu hemen düşünüyoruz bakalım önce sizden güzel haberi alalım ben daha yeni adet oldum buna bile seviniyorum artık
Kızlar dün yazmıstım 1 temmuzda düşük yapmıştım şimdi beta hcg 205 uykum halim vardı ondan test yaptım
Canım benim sebepsiz herşey temiz direk iğneye başlamıstım ama boş gebelik kaynaklı düşük oldu ve kürtaj olmak istemedim kendiliğinden düştü. Doktora gittiğimde temiz dedi hatta yumurtan bile var hamile bile kalabilirsin demişti bende zaman kaybı olmasın diye korunmadım Ama suan hamilemiyim bilmiyorum cuma belli olur çünkü bazı arkadaşlar betan sıfırlanmamış olabilir dedi kafam karısıkMaşallah jet hızıyla hamile kalmışsın
İnşallah bu sefer sağlıkla kavuşursun
Kürtaj olmaman hamile kalmanı kolaylaştırdı
Bi kürtaj oldum 15 ay geçti hala kalamadım
Senin düşüklerinin sebebi pıhtılaşma yüzünden sanırım eşin dna testi yaptırmışmıydı
Ayy bende şu doktorların yuurtan var demesi cümelsinden birşey anlamıyorum heeeeCanım benim sebepsiz herşey temiz direk iğneye başlamıstım ama boş gebelik kaynaklı düşük oldu ve kürtaj olmak istemedim kendiliğinden düştü. Doktora gittiğimde temiz dedi hatta yumurtan bile var hamile bile kalabilirsin demişti bende zaman kaybı olmasın diye korunmadım Ama suan hamilemiyim bilmiyorum cuma belli olur çünkü bazı arkadaşlar betan sıfırlanmamış olabilir dedi kafam karısık
NedenkiAyy bende şu doktorların yuurtan var demesi cümelsinden birşey anlamıyorum heeee
Canım benim sebepsiz herşey temiz direk iğneye başlamıstım ama boş gebelik kaynaklı düşük oldu ve kürtaj olmak istemedim kendiliğinden düştü. Doktora gittiğimde temiz dedi hatta yumurtan bile var hamile bile kalabilirsin demişti bende zaman kaybı olmasın diye korunmadım Ama suan hamilemiyim bilmiyorum cuma belli olur çünkü bazı arkadaşlar betan sıfırlanmamış olabilir dedi kafam karısık
Canım bakalım cuma belli olur artık haber ederim yine inşallah artarBenimde ilk o geldi aklıma ben kürtajdan sonra doktora gitmiştim yanlış hatırlamıyosam 1 ay geçmişti bhcg 4,5'di
Kürtajdan önce 14 bin 900 küsürdü
Tabi burda betanın kaç olduğu önemli atıyorum senin 500'se onun sıfırlanması daha çabuk olur sen birkaç gün daha bekle öyle anlaşılır ancak ama kendiliğinden düştüyse kalmışda olabilirsin kürtaj daha sıkıntı oluyo o zaman rahmin toparlanması için zaman gerekiyo
Hayır bunu bana da dediler. Başka arkadaşada. Yumurtası olmaayan bir kadın var mıdır. Yani yumurtalıklaırnı ya aldırmıştır. Yada ne bilim menepozludur. Yumurtanın olması herşey yolunda mı anlamına geliyor, yoo değil. Önemli olan yumurtan sağlıklı gelişiyor mu bu önemli. Doktorlar yumurtan var mı var. Han, iki, yumurta kırda yiyelim der gibiler :):)Nedenki☺ Ben düşük yaptıgımdan bigün sonra gitmiştim o zaman demişti belki normal zamanda olmayan bişeydir ondan demiştir
Tabi inşallah artız. Ve sağlıklı bir gebelik olarak ilerlesin temennimiz bu.Canım bakalım cuma belli olur artık haber ederim yine inşallah artar
Sıfırlanmasa bile bence deger daha düşük olurdu cunku adet gunune yaklasmissin,hamile olabilirsin değerlendirmişsin çünkü...Kızlar dün yazmıstım 1 temmuzda düşük yapmıştım şimdi beta hcg 205 uykum halim vardı ondan test yaptım
Sen hamilesin canım boş gebelik ne kadar yükselebilir ki kendiliginden zaten düşmüş kürtajda yok 2 gün sonra artma varsa olay bitmiştir hayırlı olsun diyelimKızlar dün yazmıstım 1 temmuzda düşük yapmıştım şimdi beta hcg 205 uykum halim vardı ondan test yaptım
Aynen canım bende Öyle düşünüyorum 200 yüksek bi değer eğer gercekten sıfırlanmamıssa. Bakalım cuma belli olacak artık sevinemiyorum bileSıfırlanmasa bile bence deger daha düşük olurdu cunku adet gunune yaklasmissin,hamile olabilirsin değerlendirmişsin çünkü...
Ya canım sen ne kadar pozitif birisinSen hamilesin canım boş gebelik ne kadar yükselebilir ki kendiliginden zaten düşmüş kürtajda yok 2 gün sonra artma varsa olay bitmiştir hayırlı olsun diyelim