Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ben nasip olacağına inanıyorum hatta içime öyle doğuyor sen yeterki ümit kesme
Kime içime doğdu dediysem hamile kaldı Allah'ın izniyle sende kalacaksın
Sadece sabret zaten başka çare mi var
Eşin neden aspirin kullanıyo peki onlarında mı kullanması lazım

Evet süre olarak etkilemiyor galiba ama etki ediyor mu diye de merak ediyordum ki kullanmışsınız olmamış peki o zaman iğne falan yapmadılar mı hiç genelde gebelikte iğneymiş de Rabbim her isteyene Hayırlı evlat versin Hayırlı da zaman da inşaAllah

Yaaaaaaa gerçekten mi inşallah içine doğan şey gerçek olur Eşim sadece takviye kullanıyor aspirin kullanmıyor
Igneyi herkese önermiyorlar canım herkese gerekmiyor ama ben yine de birkaç gün kullandım, ultrasonda kanama görülünce kestik zaten sağlıksız olduğu aşağı yukarı belli oldu hem gelişim yavaş gitti hem kese şekli bozuldu ben anladım yine aynı şeyin olacağını.Insan hissediyor. Insallah tekrarı olmaz

Kızlar betam 2 gün önce 205 ti şimdi 485 cıktı galiba düşükten hemen somra yine hamileyim ama keseyi görmeden sağlıklımı bilemiyorum haftaya gidip bi baktırırım bu değerle yüksek ihtimal kimyasal değil ama dış gebelikten cok korkuyorum inşallah görürüm keseyi ve herşey bu defa güzel ilerler

İnşaAllah tekrarı olmaz Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin Hayırlı bayramlar

Şu okunan ezanın bayram gununun yüzü suyu hürmetine Rabbım herseyı gonlunuze gonlumuze gore versın kızlar AMİN :) İçimden geldi bu konuya girip dua bırakmak istedim.Allahım kabul etsin AMİN

Amin canım kocaman amiinnn
Ne güzel dua ettin Allah razı olsun:)
Hayırlı bayramlar

Gözün aydın kardeşim olumsuz düşünmemeye çalış sağlıkla kavuşmanı diliyorum bizlere de dua edersen seviniriz:)
Rabbim bizede o bebişli bayram sevincini yaşatsın hepimize bayram hayırlara vesile olsun inşAllah

H.olsun lütfen olumsuz düşünmeyin mutlu günleriniz olsun

Amin canım benim inşallah darısı size isteyen herkese hep dua ediyorum bu zor süreçte allahım herkesin yardımcısı olsun isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…