- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 42
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #29.321
Benim bir arkadaşımda çatlatma iğnesi bir işe yaramdı kızda kist oluştu hemde kocaman ve kız sezeryan ameliyat gibi kist aldırdı. Çocuk sahibi olmadan sezeryan oldu yaaCanim 7 klomen 2 femare 2 gonal f 3 asilama oldum zaten hormonlarim cok oynakti birde insilün direnci başladi
Benim bir arkadaşımda çatlatma iğnesi bir işe yaramdı kızda kist oluştu hemde kocaman ve kız sezeryan ameliyat gibi kist aldırdı. Çocuk sahibi olmadan sezeryan oldu yaa((( . Çok üzücü. Değse bar içekilen bunca sıkıntı sitrese
Sende benim gibisin. Bir oğlun var. Benim de bir oğlum var 6 yaşına girdi yeni.Rabbim tekrar nasip eder insallah. Tek istedigim ogluma saglikli bir kardeş.
Sende benim gibisin. Bir oğlun var. Benim de bir oğlum var 6 yaşına girdi yeni.
Ben de 38 yaşımdayım. Kürtajım var 2019 Aralıkta. O olduysa yine olur düşüncesindeyim. Tüp bebek yaptırmayı hiç düşünmedim. Aşılama falan düşündüm bir ara sonra rahim filmi dedi doktor onu çektirip 6 ay bekletiyoruz çiftleri dedi ben rahim filminden sonra 2. ayda hamile kaldım. Ama gelişmedi o ayrı bir konu. Hiç çocuğu olmayan insanlar var ben tüp bebek o yüzden çok hayırlı olacağını düşünmüyorum yani Allah'ın zoruna gider gibi bir inanış var içimde. ama tabiki siz deneyinBenim oğlumda 6 yasinda ama yaş 37 oldu son şansım tüp bebek kasım ayinda sonra bırakirim. Hayirlisini istemek lazim
Kızlar birde benim affedersiniz acayip gazim var kasik ağrısıyla beraber oluyo bu adete var bat 30 temmuz 15 inde pik oldum hayırdır inşallah
Henüz 6.gun yumurtlamadan sonra değil mi yerleşme olabilir lekelenme gelecek mi bekle bakalım ama olmayabilir de zorunlu değil zaten henüz daha 10 gün var adete çok erken beklemek gerek hayırlısı olsun canım Rabbim gönlüne göre versin kasık agrısı güzele işaret bence tam da 6 7 gün sonra yumurtlamadan hayır olsunKızlar birde benim affedersiniz acayip gazim var kasik ağrısıyla beraber oluyo bu adete var bat 30 temmuz 15 inde pik oldum hayırdır inşallah
Evet canım 6. Gün. Bu zamanlarda mi olur yoksa döllenme bilmiyorum ki. Lekelenme gelmesin ya kürtaj olduğum hamileliğimde olmuştu megersm o gün kalp atışı durmuş yavrumun kötu bir anısı var bendeHenüz
Henüz 6.gun yumurtlamadan sonra değil mi yerleşme olabilir lekelenme gelecek mi bekle bakalım ama olmayabilir de zorunlu değil zaten henüz daha 10 gün var adete çok erken beklemek gerek hayırlısı olsun canım Rabbim gönlüne göre versin kasık agrısı güzele işaret bence tam da 6 7 gün sonra yumurtlamadan hayır olsun
Anladım canım ben yerleşme lekesinden bahsetmiştim aslında hakkında hayırlısı olsun beklemekten başka çare yok kasık agrın hala devam ediyor mu ve sürekli olacak şekilde mi agrıyor rahatsız edecek kadar mesela nasıl bir agrı adet sancısı yaşıyor musun normalde ona benziyor mu çok soru sordumEvet canım 6. Gün. Bu zamanlarda mi olur yoksa döllenme bilmiyorum ki. Lekelenme gelmesin ya kürtaj olduğum hamileliğimde olmuştu megersm o gün kalp atışı durmuş yavrumun kötu bir anısı var bende
Yok çok değil canım. Yerleşme kanaması olmadı hiç. Kasık ağrım hala var hafiften gündüz daha çok oluyo adet ağrısı gibi şiddetli değil tatlı tatlı ağrıyo. Ama başkada birşey yokAnladım canım ben yerleşme lekesinden bahsetmiştim aslında hakkında hayırlısı olsun beklemekten başka çare yok kasık agrın hala devam ediyor mu ve sürekli olacak şekilde mi agrıyor rahatsız edecek kadar mesela nasıl bir agrı adet sancısı yaşıyor musun normalde ona benziyor mu çok soru sordum
Hımm tamam kuzum Allah sonunu güzel eylesinYok çok değil canım. Yerleşme kanaması olmadı hiç. Kasık ağrım hala var hafiften gündüz daha çok oluyo adet ağrısı gibi şiddetli değil tatlı tatlı ağrıyo. Ama başkada birşey yok
Kimi arıyorsun senKimseler yok mu?
ArkadaşlarımıKimi arıyorsun sen ☺
Arkadaşlarımı
Burası çok aktif değil. Ben de genelde TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA grubu var oraya takılıyorum baya aktif o sayfaArkadaşlarımı
Burası çok aktif değil. Ben de genelde TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA grubu var oraya takılıyorum baya aktif o sayfa