Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya canım sen ne kadar pozitif birisinteşekkürler inşallah düşük hayırlı bi şeye nasip olur cuma görücez bakalım sağlıklıysa artar zaten
ben hep olumsuz düşüncelerden uzak olmayı tercih ediyorum güzel bakıp güzel görmek ya da olumlu bakıp olumlu düşünmek daha iyi gibi yaydığımız enerji de çok önemli moralin bunla bir bağlantısı olmalı diye düşünüyorum içimden geçen snelw ikiyi olumlu inanarak söylüyorum sen de kendine pozitif bak

Cok sağol canım cuma haber ederim güzel haberler alırım inşallah

Sıfırlanmasa bile bence deger daha düşük olurdu cunku adet gunune yaklasmissin,hamile olabilirsin değerlendirmişsin çünkü...

Canımm seninle daha önce başka bi topikte yazışırdık nasılsın dicem tahmin edebiliyorum durumunu Allah sağlıklı hamilelikler nasip etsin bütün herşeyine baktırdın dimi

Canımm seninle daha önce başka bi topikte yazışırdık nasılsın dicem tahmin edebiliyorum durumunu Allah sağlıklı hamilelikler nasip etsin☹ bütün herşeyine baktırdın dimi
Amin canım inşallah....Baktırdık hem bize hem bebeğe,bebeğin genetik incelemesinde sorun çıktı sağlıksız gebelik dediler, ama bir nedeni yok bizimle alakalı.Sonuç şu, sağlıklıyı bulana kadar deneyecekmişiz.Tabi o cesareti bulabilirsem.Fiziksel ruhsal bittim gerçekten bittim

Üzüldüm ya sperm dna , kromozom ,pıhtılaşma hepsi normal mi çıktı?
Bebeğin sağlıklı olmaması kromozomla alakalı bi durum oluyo genelde
Eşinle akrabalığın kan uyuşmazlığı falanda yok dimi . Tabi olmayınca herşey normal bile olsa olmuyo misal bendede öyle şuan
Biz tedbir amaçlı vesileler arıyoruz kendimize işte...takdir Allah'ın elbet O dileyince olacak
için yanıyo biliyorum ama lütfen umudunu yitirme çevremizde ne örnekler görüyoruz duyuyoruz ama Rahman bi bakıyosunki lutfetmiş ne mucizeler var.... Beklemek işin en zor kısmı ama Allah'a sığıncaz
O dilerse ne güneşler doğar
O dilerse gönüllerimiz coşar , dünyamız cennet olur. Hikmetinden sual olunmaz
Biz elimizden geleni yapalım pes etmek yok inanalım canım benim

Hafif pıhtılaşma eğilimi dışında bir şey çıkmadı ama neden değil bebeği o yüzden kaybetmediğim kesinleşti zaten Zamanı değilmiş ya da belki de bana nasip olmayacak belki de kaderime yazılmadı diyorum canım, Allah'a sığındım elden başka bir şey gelmiyor. Aspirin ve takviye kullaniyorum eşim de kullanıyor, gebelik olursa iğne başlayacağız yine de içim rahat etsin diye. Kaderimde varsa gelecek o günler

Progestrona bakıldımı canım hamileyken kayıpların da kanama lekelenme varmıydı

Progestrona bakıldımı canım hamileyken kayıpların da kanama lekelenme varmıydı
Ikisinde de başından beri progesteron kullandım doktorum rutin veriyor canım,ilkinde leke sadece bir kere hafif olmuştu, ikincide hicbir sey olmadı.Progesteron ikincide bir kere baktırdım yüksekti ama zaten kullanıyordum

Ikisinde de başından beri progesteron kullandım doktorum rutin veriyor canım,ilkinde leke sadece bir kere hafif olmuştu, ikincide hicbir sey olmadı.Progesteron ikincide bir kere baktırdım yüksekti ama zaten kullanıyordum
Senin kiler boş gebelikmi kalp atışı mı duruyo canım

Kan pıhtılaşması mı çıktı sizde coraspin mi kullanıyorsunuz bende üç kimyasal yaşadım kromozomlar eşimde de bende de normal çıktı ama bende kan pıhtılaşması varmış vitaminler ile aspirin kullanıyorum gebe kalınca da aynı iğneymiş eşiniz ne kullanıyor peki ilaç olarak bir de bu aspirin işe yarıyor mu ki kaybınız için de Allah sabır versin nasibinizde yokmuş hayal kırıklığı çok kötü bir şey benim arkadaşım korunduğu halde oldu hemde bi buçuk yaşında da oğlu varken yani demem o ki Rabbim isteyince veriyor ya gerçekten

Senin kiler boş gebelikmi kalp atışı mı duruyo canım
Yok bebek görünüyor ama kalp atışı duyulmadan gelişimi duruyor. Ilkinde yavaş da olsa gördük kalp atışı ama duyamadik, ikincide hiç gormedik bile bebek 3 mm'de kalmıştı gelişimi durduğunda.beta hcg duzgun artıyor ama gelişim yavaş oluyor

Kesinlikle öyle, Allah kaderimize ne yazdıysa onu yaşıyoruz... Benim mthfr C677T ve pai genim heterozigot. Sizde ne cıktı? Proxymen kullanıyor eşim

Hayırlısı canım inşallah tez zaman da nasip olur

Kesinlikle öyle, Allah kaderimize ne yazdıysa onu yaşıyoruz... Benim mthfr C677T ve pai genim heterozigot. Sizde ne cıktı? Proxymen kullanıyor eşim
Benim de paı 4g 5g olan ile faktör XIII V35L heterozigot çıktı bilmiyorum ne kadar doğru yanlış ama doktorum homozigot daha ciddi bir şey heterozigot o kadar değil demişti bebe aspirini verdi işte coraspin 100mg olan bir ayı geçti kullanalı bu ayda ovulasyon kullandım artık bilmiyorum işin Aslı üç tane de üst üste kayıp yaşayınca gebe kalsam sevinebilirmiyim acaba diye düşünüyorum

Seni çok iyi anlıyorum muhtemelen hep tedirginlikle geçecek bundan sonrası...Homozigot daha ciddiymiş.Ben de 100 mg kullanıyorum bir aydır. 2 adet sonrasında korunmayı bırak dedi ama ben ne yapacağımı bilmiyorum.bir yandan da korkunun hiç geçmeyeceğini düşünüyorum,onu beklersem daha çoooook beklerim gibi geliyor

Evet korku tedirginlik bunlar da bizleri etkiliyor bana korunma gibi bir şey demeleri söz konusu olmadı aslında korkmuyorum da hiç korunmuyorum ama şöyle ki hamilesin deselerde diyorum ki buda gidebilir muhtemel bunda da aynı psikoloji olacak ama ben istiyorum o yüzden ovulasyon kullandım bu korkuyu yenmemiz gerek hepsini geçtim Rabbimin vereceği can varsa İnan her türlü veriyor ama yoksa illa ki alıyor bazen bu rahatlıkta oluyorum salıyorum biz elimizden geleni yapalım takdir Allah’ın tek merak ettiğim bu aspirin işe yarıyor mu yada kullananlar kaç ay sonra sağlıklı gebelik yaşadılar merak ediyorum

Aspirinin süre olarak etkilediğini düşünmüyorum ben bu arada ikinci gebelikte aspirin de kullanmıştım yine aynı şey oldu.Bakalım bundan sonra neler olacak hayırlısı sağlıklısı olsun, Kadir gecesinde hamileydim Allaha hep sağlıklısı için dua ettim nasip değilmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…