- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 42
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #29.341
Sen olmayınca kimse aktif olmuyor burda ama. Sayfalara geri dön.Onun amacı burda eski bildiği kişilerle yazışmak☺
Sen olmayınca kimse aktif olmuyor burda ama. Sayfalara geri dön.
Günaydın biz iyiyiz şükür hayırdır ne aksilikleriVefalı arkadaşım günaydınben fazla yokum buralarda bazı aksilikler oldu onunla uğraşıyoruz sen napıyosun iyimisin
Günaydın biz iyiyiz şükür hayırdır ne aksilikleri
canım benim de ilk testim böyleydi hem de sabah idrarı olmasına rağmen. adetin gecikti mi?kızlar pek bakamıyorum buralara ya ama buraya çok bakıncada kendi kendimi dinlemekten deliriyom ben az önce comfort days test yaptım 2 dk içinde çizgi göründü ama çok aşırı silik kafam karıştı ya hafif pembe akıntımda var doktor randevusu alsam mı ki ilk defa hemen çıkıverdi çizgi ama kamerada görünmüyo hamilemiyimdir acaba çok panik oldum
başka testim yok ya erken gebelik testi aldık bilerek anında çıktı ama 1dk bile beklemeden adetimin düzeni yokki en son adet olmadım zaten 3 gün kahverengi lekelenme oldu geçti şimdi gene akıntım var pembemsi çok az ama gerisi normal akıntı arada bazen açık pembe oluyo inşallah bişey olmaz ya doktora gitsem iyi olucak ama hamilemiyim acaba heycan yaptımcanım benim de ilk testim böyleydi hem de sabah idrarı olmasına rağmen. adetin gecikti mi?
elinde başka test var mı? sabah yine yapsan?
Çok geçmiş olsunGeçen gün bizim araba park halindeyken otobüs geldi bizim aynayı götürdü çamurlukda gitti arabadaydım ben
sigorta yapar sandık otobüs sahibi tamam tutanak tutturalım sorun değil ama durağın orda olduğunuz için sigorta yapmaz falan demiş
Şoför dikkatsiz herif o an deseydi arabayı çekin çekerdim ama kenardaydık zaten durağın önü boştu çarpması mı gerekiyodu şimdi işin içinden sıyrıldılar bayram üstü masraf çıktı başımıza
sinirim hala geçmedi o herife msj atıcam
Sen bir doktora git bence eğer hamileysen ne bilim progestan falan yazarbnm sabah idrarı değildi yeni yaptım işte keske sabah yapsaymışım
gidicem randevu alıcam bugun umarım bi sıkıntı yoktur bi iki dk içinde belirdi çizgi yanılma payı olmaz heraldeSen bir doktora git bence eğer hamileysen ne bilim progestan falan yazar
Hemen belirdiyse bence vardır bişeyler. Ovu testleri de eğer ovu olduysan öyle 10 dk falan beklemene gerekn yok hemen o an koyuluk çıkıyor zatengidicem randevu alıcam bugun umarım bi sıkıntı yoktur bi iki dk içinde belirdi çizgi yanılma payı olmaz heralde
Kan versene canım silik çizgin var anında çıkmış ben anında çıkmayan çizgilere asla itibar etmiyorum çok gördüm daha sonra çıkanı ama sonuç hep negatif senin hemen çıkmış kan ver derimgidicem randevu alıcam bugun umarım bi sıkıntı yoktur bi iki dk içinde belirdi çizgi yanılma payı olmaz heralde
1 temmuzda düşük yaşayıp hiç korunmadın mı sen?? Bune acele canım :). amn ha korunun en azından bir adet geçene kadar.Kızlar 1 temmuzda kendiliğinden düşük yaptım dün iki kez bugünde bi kez gebelik testi yaptım silik çizgi var yarın kan vericem bu şekilde olup hamile kalan varmı bugün yaptıgım kaset test pembeye bulandı net göremedim dünki gibi ama çizgi var arkadaşlar
Acele evet benim düşüklerim kimyasallarım var 2 tüp bebek yaptırdık negatif zaman kaybetmek istemedik. Şöyle söyliyim ben düşükten 13 gün sonra falan ovulasyon testi yaptım yumurtlamaya bakmak için negatifti ama yumurtlama oldu bence bikaçgü. Sonra. Dün yine ovulasyon testi yaptım karnım ağrıyonca koyu cıktı eğer beta sıfırlanmasa ilkindede koyu cıkardı zaten şüpelenip ondan gebelik yaptım uyku halide başladı yani bikaç belirti yeni1 temmuzda düşük yaşayıp hiç korunmadın mı sen?? Bune acele canım :). amn ha korunun en azından bir adet geçene kadar.
Bu çizgide şöyle canım düşüğün henüz yeni olduğundan henüz beta değerin sıfırlanmamıştır. Baktındın mı hiç betana. Gebelik değerlerin sıfırlanmamış olabilir.
Anladım canım ama bilemedim. Peki düşüklerinin sebebi ne bunu öğrendiniz mi?Acele evet benim düşüklerim kimyasallarım var 2 tüp bebek yaptırdık negatif zaman kaybetmek istemedik. Şöyle söyliyim ben düşükten 13 gün sonra falan ovulasyon testi yaptım yumurtlamaya bakmak için negatifti ama yumurtlama oldu bence bikaçgü. Sonra. Dün yine ovulasyon testi yaptım karnım ağrıyonca koyu cıktı eğer beta sıfırlanmasa ilkindede koyu cıkardı zaten şüpelenip ondan gebelik yaptım uyku halide başladı yani bikaç belirti yeni