- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #29.301
Son durum ne canım?
Sana dua ediyorum kuzum yürekten Allahım ona can versin diye her şeye can veren Allah bebeğine de versin inşallah bunu çok istiyorumCanim carsamba gittigimde kese yol bebek hepsi vardi 8+3falandim döllenmeye göre 7+3 kalp atisi yok cuma gel bakip kürtaj günü verelim dedi. 2 gün ağladım uyumadim .dün doktorun idasina girince buranda sinirlerim bosaldi agladim.kadında üzüldü gel tekrar bakalim dedi. Vajinal ultrasonda tekrar bakti yine kalp atisi yokmus crl diye bir ölcü aldı bebekten 5+5 haftalikmis dedi.sonrada pazartesi tekrar gel ama umutlanma hafta sonu kanaman olursa acile gel dedi.çünkü kese rahim ağzına gelmiş. ama kan sulandiricilarida pazartesiye kadar kullan dedi. Kafam allak bullak.
Sana dua ediyorum kuzum yürekten Allahım ona can versin diye her şeye can veren Allah bebeğine de versin inşallah bunu çok istiyorum
Canim carsamba gittigimde kese yol bebek hepsi vardi 8+3falandim döllenmeye göre 7+3 kalp atisi yok cuma gel bakip kürtaj günü verelim dedi. 2 gün ağladım uyumadim .dün doktorun idasina girince buranda sinirlerim bosaldi agladim.kadında üzüldü gel tekrar bakalim dedi. Vajinal ultrasonda tekrar bakti yine kalp atisi yokmus crl diye bir ölcü aldı bebekten 5+5 haftalikmis dedi.sonrada pazartesi tekrar gel ama umutlanma hafta sonu kanaman olursa acile gel dedi.çünkü kese rahim ağzına gelmiş. ama kan sulandiricilarida pazartesiye kadar kullan dedi. Kafam allak bullak.
Başta görünmüş sonra yok demiş sen bence 1 hafta daha bekle geç döllenmelerde böyle şeyler olabiliyo zaten sağlıksızsa rahim atar ama içinde kalmasın en azından erken mi davrandım acaba dememiş olursun
Ben 10.haftaya kadar bekledim çünkü 8-9 haftalarda duyanları duymuştum
Allah hakkında hayırlısını versin canım
Arkadaşlar 24.temmuz Zilhicce ayının 3.günü oluyor bugün edilen dualar kabul oluyormus evlat dileyenler dua edebilir aşagıya yükledim açıklamasını
Rica ederim kuzumSagol canim benimmmm
Canım çok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun inşallah tez zamanda Rabbim yüzünü güldürür dualarım seninleCanim carsamba gittigimde kese yol bebek hepsi vardi 8+3falandim döllenmeye göre 7+3 kalp atisi yok cuma gel bakip kürtaj günü verelim dedi. 2 gün ağladım uyumadim .dün doktorun idasina girince buranda sinirlerim bosaldi agladim.kadında üzüldü gel tekrar bakalim dedi. Vajinal ultrasonda tekrar bakti yine kalp atisi yokmus crl diye bir ölcü aldı bebekten 5+5 haftalikmis dedi.sonrada pazartesi tekrar gel ama umutlanma hafta sonu kanaman olursa acile gel dedi.çünkü kese rahim ağzına gelmiş. ama kan sulandiricilarida pazartesiye kadar kullan dedi. Kafam allak bullak.
Canım çok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun inşallah tez zamanda Rabbim yüzünü güldürür dualarım seninle
Bugün doktora gittin mi kuzumCok tesekkür ederim canim pazartesi kürtaj olucak.hayirlisi buymus
Günaydın, ne yaptın canım. Oldun mu operasyonCanim carsamba gittigimde kese yol bebek hepsi vardi 8+3falandim döllenmeye göre 7+3 kalp atisi yok cuma gel bakip kürtaj günü verelim dedi. 2 gün ağladım uyumadim .dün doktorun idasina girince buranda sinirlerim bosaldi agladim.kadında üzüldü gel tekrar bakalim dedi. Vajinal ultrasonda tekrar bakti yine kalp atisi yokmus crl diye bir ölcü aldı bebekten 5+5 haftalikmis dedi.sonrada pazartesi tekrar gel ama umutlanma hafta sonu kanaman olursa acile gel dedi.çünkü kese rahim ağzına gelmiş. ama kan sulandiricilarida pazartesiye kadar kullan dedi. Kafam allak bullak.
Günaydın, ne yaptın canım. Oldun mu operasyon
Kızlar günaydın, benim dün ve bugün acayip kasık ağrım var. Alt kasık bölgesinde adet oalcak gibiyim. Acaba yerleşme ağrısı mı diyorum umutlanma diyorum sonra kendi kendime. Sadece ağrı var göğüslerimle ilgili bir şey yok. İlk hamileliğimde de geçmeyen bir kasık ağrım vardı. Ama göğüslerim hassas mıydı hiç hatırlamıyorum ama adet olmayı bekliyordum sürekli ağrım olduğu için. Sonra bir öğrenmişim 4 haftalık gebeyim :):):): Şimdi, 15 inde piki gördüm ben ama o günü değerlendiremedim. sonrası iki günü ve pikten bir gün öncesini değerlendirmiştim. Pik öncesi de hep gün aşırı değerlendirdik doktorun tavsiyesiyle. Dua edelim lütfen inşallah yerleşme ağrısıdır. BAT 01 Ağustos
Hayırlısını diliyorum canım. Bir önceki gebeliğim gibi olacaksa olmasın. Kürtajla sonuçlandı benim o ebeliğim malesefCanim benim rabbim gönlüne gore versin. Benimde pik den 1 gün önceki günden tutmustu. Benim regli öncesi sadece kasık agrim olmustu regli olacak gibi birde sol kasigimda batma olmustu.
Gerçi o kürtajda bile vardır bir hayır sağlıksız bir bebek dünyaya getirmektense erkenden allahım aldı onuHayırlısını diliyorum canım. Bir önceki gebeliğim gibi olacaksa olmasın. Kürtajla sonuçlandı benim o ebeliğim malesef
o kadar nasıl aldın canım ya 20 kg az değil 2 yıl için.SEnin hiç bebeğin yok mu? Herşeye razı geliyoruz aslında bakıldığında bebeklermiz için.Canim pazartesi günü sabah 6 da cagirdilar. Nasip degilmis.ekim Kasim ayına kadar korunup tüp bebek merkezine gidecegim. Bu arada 2 yıl icinde hormon ilac iğne derken 20kg aldim.diyet ve spor yapip kilo vericem.
Allah gönlüne göre versin sabır versin. 2019 Aralıka bende kürtaj oldum kalp atışları oluşmadığı için bebeğiminCanim pazartesi günü sabah 6 da cagirdilar. Nasip degilmis.ekim Kasim ayına kadar korunup tüp bebek merkezine gidecegim. Bu arada 2 yıl icinde hormon ilac iğne derken 20kg aldim.diyet ve spor yapip kilo vericem.
o kadar nasıl aldın canım ya 20 kg az değil 2 yıl için.SEnin hiç bebeğin yok mu? Herşeye razı geliyoruz aslında bakıldığında bebeklermiz için.