Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sende de mi vardı servisit akıntım oluyor fitil veriyor doktorlar ama tam anlamıyla geçmiyor en son yara ver dedi smear temiz geldi.napıcam senin nasıl geçti

Yok kuzum yanlış yazmışım ben ona söyledim o da bana sormamı istedi
anladım bebekim netimi yok neden girmiyor
Gecen sene yaptırmıstım temizdi ama bu ay sonu tekrr gidicem. Ne olabilir sence
Kuzum valla inanır mısın tam 14 ay Servisit için Uğraştım. Hele ilk başta doktor enfeksiyon olduğunu bile anlamadı beni oyaladı durdu. En son fakülteye gittim kolposkopi ve biyopsi yapıldı bi virüs vardı cinli minli adını unuttum ona bakıldı temiz çıktı. Sonra fakültedeki doktor bana biokadın diye bi fitil verdi. Dediki eczacı sana bunun yerine başka bşey vermek isterse alma bunu istiyorum de dedi. Gerçekten de eczacı muadili olduğunu söylediği başka bi fitil vermek istedi kabul etmedim. Biokadını aldım. 2 defa kullandım ve geçti enfeksiyon. Gittiğin doktor çok önemli. İmkanın varsa profösöre gitmeye çalış derim

Neti yok canım ondan giremiyormuş neti gelince gelir mutlaka

Ya işte bende hpv var o yuzden takıyorum biraz da aslında. İnşallah o geçer de ben de akıntı vardı sarı ben ondan gittim kadın doğuma servisit olmussun dedi işte iyice canım sıkıldı sen hangi profa gittin

Neti yok canım ondan giremiyormuş neti gelince gelir mutlaka
tamam canım
Hah bende de hpv taraması yapıldı ama temiz çıktı. Ben prof gitmedim canım. Fakültede bi hocaya gittim. Bende de akıntı çok olurdu geçti şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…