- 1 Nisan 2019
- 14.000
- 38.367
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #29.061
Bence azalmaz kuzum sana öyle geliyordurGünaydın minnoşlarbu sayfanın sayısı mı azaldı bana mı öyle geliyor sanki 2000 küsürlerin üstündeydi yanlış hatırlamıyorsam
Mavi boncuğumda 3000 civarıydı diyor artık ne oldu bilmiyorumBence azalmaz kuzum sana öyle geliyordur
Yaaa bilmiyorum ki kuzum o zaman valla. Sen nerden sordun ki telden miMavi boncuğumda 3000 civarıydı diyor artık ne oldu bilmiyorum
Evet ben fark etttim o da bana sordu ben de evet dedim fark ettim dedim gruba sormamı istediYaaa bilmiyorum ki kuzum o zaman valla. Sen nerden sordun ki telden mi
Nasıl yani ee o girmiyor ama nerden görüyorEvet ben fark etttim o da bana sordu ben de evet dedim fark ettim dedim gruba sormamı istedi
Sende de mi vardı servisit akıntım oluyor fitil veriyor doktorlar ama tam anlamıyla geçmiyor en son yara ver dedi smear temiz geldi.napıcam senin nasıl geçtiHaa unutmuşum
Kız yok olmadı değil. Doktor bulamadı ne olduğunu. Ascus dedi durdu. Tam 11 ay sonra enfeksiyon dedi başka doktor şükürler olsun. İyiki değiştirmişim doktoru
Kronik servisit diye geçiyor kuzu
Canım kolposki ve biyopsi yaptırdın mıSende de mi vardı servisit akıntım oluyor fitil veriyor doktorlar ama tam anlamıyla geçmiyor en son yara ver dedi smear temiz geldi.napıcam senin nasıl geçti
Yok kuzum yanlış yazmışım ben ona söyledim o da bana sormamı istediNasıl yani ee o girmiyor ama nerden görüyor
Gecen sene yaptırmıstım temizdi ama bu ay sonu tekrr gidicem. Ne olabilir senceCanım kolposki ve biyopsi yaptırdın mı
anladım bebekim netimi yok neden girmiyorYok kuzum yanlış yazmışım ben ona söyledim o da bana sormamı istedi
Kuzum valla inanır mısın tam 14 ay Servisit için Uğraştım. Hele ilk başta doktor enfeksiyon olduğunu bile anlamadı beni oyaladı durdu. En son fakülteye gittim kolposkopi ve biyopsi yapıldı bi virüs vardı cinli minli adını unuttum ona bakıldı temiz çıktı. Sonra fakültedeki doktor bana biokadın diye bi fitil verdi. Dediki eczacı sana bunun yerine başka bşey vermek isterse alma bunu istiyorum de dedi. Gerçekten de eczacı muadili olduğunu söylediği başka bi fitil vermek istedi kabul etmedim. Biokadını aldım. 2 defa kullandım ve geçti enfeksiyon. Gittiğin doktor çok önemli. İmkanın varsa profösöre gitmeye çalış derimGecen sene yaptırmıstım temizdi ama bu ay sonu tekrr gidicem. Ne olabilir sence
Neti yok canım ondan giremiyormuş neti gelince gelir mutlakaanladım bebekim netimi yok neden girmiyor
Kuzum valla inanır mısın tam 14 ay Servisit için Uğraştım. Hele ilk başta doktor enfeksiyon olduğunu bile anlamadı beni oyaladı durdu. En son fakülteye gittim kolposkopi ve biyopsi yapıldı bi virüs vardı cinli minli adını unuttum ona bakıldı temiz çıktı. Sonra fakültedeki doktor bana biokadın diye bi fitil verdi. Dediki eczacı sana bunun yerine başka bşey vermek isterse alma bunu istiyorum de dedi. Gerçekten de eczacı muadili olduğunu söylediği başka bi fitil vermek istedi kabul etmedim. Biokadını aldım. 2 defa kullandım ve geçti enfeksiyon. Gittiğin doktor çok önemli. İmkanın varsa profösöre gitmeye çalış derim
Ya işte bende hpv var o yuzden takıyorum biraz da aslında. İnşallah o geçer de ben de akıntı vardı sarı ben ondan gittim kadın doğuma servisit olmussun dedi işte iyice canım sıkıldı sen hangi profa gittinanladım bebekim netimi yok neden girmiyor
Kuzum valla inanır mısın tam 14 ay Servisit için Uğraştım. Hele ilk başta doktor enfeksiyon olduğunu bile anlamadı beni oyaladı durdu. En son fakülteye gittim kolposkopi ve biyopsi yapıldı bi virüs vardı cinli minli adını unuttum ona bakıldı temiz çıktı. Sonra fakültedeki doktor bana biokadın diye bi fitil verdi. Dediki eczacı sana bunun yerine başka bşey vermek isterse alma bunu istiyorum de dedi. Gerçekten de eczacı muadili olduğunu söylediği başka bi fitil vermek istedi kabul etmedim. Biokadını aldım. 2 defa kullandım ve geçti enfeksiyon. Gittiğin doktor çok önemli. İmkanın varsa profösöre gitmeye çalış derim
tamam canımNeti yok canım ondan giremiyormuş neti gelince gelir mutlaka
Hah bende de hpv taraması yapıldı ama temiz çıktı. Ben prof gitmedim canım. Fakültede bi hocaya gittim. Bende de akıntı çok olurdu geçti şükürYa işte bende hpv var o yuzden takıyorum biraz da aslında. İnşallah o geçer de ben de akıntı vardı sarı ben ondan gittim kadın doğuma servisit olmussun dedi işte iyice canım sıkıldı sen hangi profa gittin
Sadece o fitille mi geçti yara falantamam canım
Hah bende de hpv taraması yapıldı ama temiz çıktı. Ben prof gitmedim canım. Fakültede bi hocaya gittim. Bende de akıntı çok olurdu geçti şükür
Bide bi antibiyotik vermişti onu hatırlamıyorum. Ama önemli olan fitildi sanırım. Batikon gibiydi aynı.Sadece o fitille mi geçti yara falan
Naber bebekim
İyim şükür kahvaltı yapıyoruz gelsene sen nslsn bitekimNaber bebekim
Afiyet olsun canım benim. Bende hala yatıyorum kalkmadım yataktanİyim şükür kahvaltı yapıyoruz gelsene sen nslsn bitekim