- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.691
- 31
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #29.001
Ah yavrum inşallah ya
Olacak canım benim olacakAh yavrum inşallah ya
Teşekkürler kürklümmmmm
İnşallah canım şu hayatta bi polis olmayı bi de anne olmayı çok istiyordum ilk hayalime kavuştum inşallah buna da kavuşurumOlacak canım benim olacak
ne zaman gideceksin kuzum doktora?Olacak canım benim olacak
canım arkadaşım inşallah rabbim kabul edecek dualarımızıTeşekkürler kürklümmmmm❤İnşallaj kuzum duanızla olacak bir gün Allahım senin de Umutumut82 un ve buradaki diğer bebek bekleyen tüm kardeşlerimin de sağlıkla kucaklarını almayı Rabbim nasip etsin inşallah kuzum amin ❤
yaa sen polis misin kızİnşallah canım şu hayatta bi polis olmayı bi de anne olmayı çok istiyordum ilk hayalime kavuştum inşallah buna da kavuşurum ♥
Bebeğim cuma gideceğiz daha görmedik zaten doktor kese için cuma gel dedi. Hani ben sana herşey güzeldir kötü düşünme falan diyordum ya insanın elinde değilmiş aklıma hep kötü şeyler geliyor yane zaman gideceksin kuzum doktora?
keseyi gördünüz mü?
Teşekkürler kürklümmmmm❤İnşallaj kuzum duanızla olacak bir gün Allahım senin de Umutumut82 un ve buradaki diğer bebek bekleyen tüm kardeşlerimin de sağlıkla kucaklarını almayı Rabbim nasip etsin inşallah kuzum amin ❤
Bebeğim cuma gideceğiz daha görmedik zaten doktor kese için cuma gel dedi. Hani ben sana herşey güzeldir kötü düşünme falan diyordum ya insanın elinde değilmiş aklıma hep kötü şeyler geliyor ya
Sen 6. Hafta mosın canım. Kaç günlük şuan. Çok stresli gerçektenCanım bende çarşamba gidicem senle aynı durumdayım
İster istemez her şeyi düşünüyorum
Sen 6. Hafta mosın canım. Kaç günlük şuan. Çok stresli gerçekten
Sen 6. Hafta mosın canım. Kaç günlük şuan. Çok stresli gerçekten
Evet canısıcanım arkadaşım inşallah rabbim kabul edecek dualarımızı
yaa sen polis misin kız
İnşallah canım benim inşallah rabbim çok büyük
Bebeğim cuma gideceğiz daha görmedik zaten doktor kese için cuma gel dedi. Hani ben sana herşey güzeldir kötü düşünme falan diyordum ya insanın elinde değilmiş aklıma hep kötü şeyler geliyor ya
Şuan çalışıyor musunuz?Evet canısı
İnşallah yaaa bende Çarşamba vermiştim geçen hafta doktor yaklaşık 10 gün ileriye attı kese için5+4 görünüyor canım
En son geçen hafta pazar kan vermiştim doktor bi hafta sonra gel dedi bugüne randevu bulamadım çarşambaya aldım o yüzden
İnşallah keseyi görürüz
4+6 benimkide canımSenin kaç günlük
SüperEvet canısı
Hayır öyle düşünem eski adet tarihinde adet olmayacaksın sonuçta bir operasyon geçirdin rahim toparlayacak 3 ay sonra falan eski adet düzenine dönersin sen. ben de öyle oldu adet tarihlerim değişti falan yani. Bende doktor koruma verdi 3 ay işte haziran ayında bırkatık korunmayı ama bu ayda birşey yok tırt.Kızlar bişey sorucam size şimdi ben polip aldırdım bir hafta önce ve antibiyotik kullandım oda bitti bugün 14. Günüm tam doktor kanaman bitince denemeye devam edebilirsin korunmana gerek yok dedi ama ben şuan hiç yumurtlama belirtisi yaşamıyorum akıntı falan . Antibiyotik yumurtlamayı geciktirir mi bilgisi olan var mı
Çok ilginç gedi bana sen bir kan tahlili verHanımlar merhaba aranızda yeniyim ay içnide yumurtlamayı çatlamayı gördüm adetime 4 gün kala ovülasyon testlerim yine hep kırmızı çıkmaya başladı ikinci bi yumurtlama mı acaba diye düşündüm ama kırmızılık hep sürdü çatlama olmadı adetimin üzerinden 5 gün geçti şuan ve hala kırmızı çıkıyor ovülasyon testlerim dün gün içinde gebelik testi yaptım ve sonuç negatiff bikaç gün daha bekleyip kan testi yaptırmalı mıyım acaba adetlerim çok düzenlidir bu arada günü gününe olurum hiç şaşmaz yıllardır bu ay ilk defa böyle oldu
Aynen canım dün yumurtlama akıntısı gördüm zaten test yoktu yapamadım ama değerlendirdik her ihtimale karşı bakalım ne zaman adet olucamHayır öyle düşünem eski adet tarihinde adet olmayacaksın sonuçta bir operasyon geçirdin rahim toparlayacak 3 ay sonra falan eski adet düzenine dönersin sen. ben de öyle oldu adet tarihlerim değişti falan yani. Bende doktor koruma verdi 3 ay işte haziran ayında bırkatık korunmayı ama bu ayda birşey yok tırt.
Doktor daha 5 haftalıkken çağırdı ama beNimerhaba kizlarKurkmantoluS hadi gözün aydın cnm Allah tamamina erdirsin..6 ,7 .haftalarda kese ve kalp atimini görünüzmu artik kimyasal ve dis gebelik riski kalmıyor insallah..en iyisi 7 veya 8. haftada ilk kontrol.cunku kalp atimini da görmüş oluyorsun ve rahatliyirsun
5 haftada kese gorunuyor genelde canim ondan çağırmıştır ondan bir hafta sonra da kalp atimi icin cagiracaktir muhtemelenDoktor daha 5 haftalıkken çağırdı ama beNi
kuzum eşinle nasıl oldunux