Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım arkadaşım inşallah rabbim kabul edecek dualarımızı
İnşallah canım şu hayatta bi polis olmayı bi de anne olmayı çok istiyordum ilk hayalime kavuştum inşallah buna da kavuşurum ♥
yaa sen polis misin kız
İnşallah canım benim inşallah rabbim çok büyük
ne zaman gideceksin kuzum doktora?
keseyi gördünüz mü?
Bebeğim cuma gideceğiz daha görmedik zaten doktor kese için cuma gel dedi. Hani ben sana herşey güzeldir kötü düşünme falan diyordum ya insanın elinde değilmiş aklıma hep kötü şeyler geliyor ya

Amin canim umutsuzluk yok. Hepbirlikte güzel haberler alicaz Allah in izniyle.

Evet canısı

Hayır öyle düşünem eski adet tarihinde adet olmayacaksın sonuçta bir operasyon geçirdin rahim toparlayacak 3 ay sonra falan eski adet düzenine dönersin sen. ben de öyle oldu adet tarihlerim değişti falan yani. Bende doktor koruma verdi 3 ay işte haziran ayında bırkatık korunmayı ama bu ayda birşey yok tırt.

Çok ilginç gedi bana sen bir kan tahlili ver

Aynen canım dün yumurtlama akıntısı gördüm zaten test yoktu yapamadım ama değerlendirdik her ihtimale karşı bakalım ne zaman adet olucam

merhaba kizlar KurkmantoluS hadi gözün aydın cnm Allah tamamina erdirsin..6 ,7 .haftalarda kese ve kalp atimini görünüzmu artik kimyasal ve dis gebelik riski kalmıyor insallah..en iyisi 7 veya 8. haftada ilk kontrol.cunku kalp atimini da görmüş oluyorsun ve rahatliyirsun

Doktor daha 5 haftalıkken çağırdı ama beNi
kuzum eşinle nasıl oldunux

Doktor daha 5 haftalıkken çağırdı ama beNi
kuzum eşinle nasıl oldunux
5 haftada kese gorunuyor genelde canim ondan çağırmıştır ondan bir hafta sonra da kalp atimi icin cagiracaktir muhtemelencnm esim dün beni ikna etti sanirim ..kendi teklifi zerre dahil olmadigim bi fikir mersin e amca oglunun oraya ev tutacak oraya taşınacağız annesiyle artik gorusmek istemiyorum o yuzden bosanmayi tercih etmistim ana esim bosanmayi kabul etmefigini birlikte farkli bi şehire yerleşmeyi teklif etti simdilik dusunmedeyim annesi sonradan bana hepten dusman olur gibime geliyor..o yuzden bilmiyirum kararsizim.bildigim tek sey artik katiyyen annesiyle yuzyuze gelmeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…