-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #28.961
Bugünde denedm evet ama malesef yine negatif kan testi yaptırmadan sanırım kesn sonuç alamayacağım ben adet belirtilerimden ekstra bi belirtide yaşamadım anlayabileceğim sadece bu ay çok gazım var hiç olmazdı tek bu fark var gerisi her ay yaaşadığıl adet belirtileri nolacak bilmiyorum her ay adeti geciken oynayan birisi olsam normal karşılayacağım ama adetim ne 1 gün geri gelir ne 1 gün ileri atar olmam gereken günde olurum hep döngüm düzenlidirBugün de test yapacak mısınız hcgyi bugün deneyebilirsiniz aslında
Ovülasyonunuuzun koyu olmadı çok ilginç şu açıdan 9 gün falan pik yapması ayrıca adet zamanı bu şekilde çıkan ovü testine göre hamilelik testininiz pozitif cıkabılırdi idrarda çıkmadı kanda çıkar insallah ama bence yarın hem doktora gidin hem hcg kanda baktırın sebebi neymiş en azından adet olacaksanız olursunuz ommayacaksanız hamile iseniz de ne olduğunu bilirsiniz diye düşünüyorum naçizane fikrim kuzum geçen yıl benim 15 gün gelmedi sürekli lavobaya kosuyordum bakıyorum şeffaf akıntı kan yok hamile oldguma inandırmişim kendimi 2 defa kanda bakıldı negatif sonra adet oldum o stres üstümden kalkıncaBugünde denedm evet ama malesef yine negatif kan testi yaptırmadan sanırım kesn sonuç alamayacağım ben adet belirtilerimden ekstra bi belirtide yaşamadım anlayabileceğim sadece bu ay çok gazım var hiç olmazdı tek bu fark var gerisi her ay yaaşadığıl adet belirtileri nolacak bilmiyorum her ay adeti geciken oynayan birisi olsam normal karşılayacağım ama adetim ne 1 gün geri gelir ne 1 gün ileri atar olmam gereken günde olurum hep döngüm düzenlidir ☹
Evet gitmeyi düşünüyorum bende Ovülasyonlarımın bu kadar koyu çıkmasından şüphelendim çünkü duymuşTum gebelik öğrenenleri bu şekilde bide üstüne üstlük adetim şaşmazken böyle olunca bi acaba mı dedim ama test yapınca negatifi görünce azcıkta olsa ihtimal vardı o ihtimalide sildim kafamdan ama yine de hamile olduğumada ben hariçOvülasyonunuuzun koyu olmadı çok ilginç şu açıdan 9 gün falan pik yapması ayrıca adet zamanı bu şekilde çıkan ovü testine göre hamilelik testininiz pozitif cıkabılırdi idrarda çıkmadı kanda çıkar insallah ama bence yarın hem doktora gidin hem hcg kanda baktırın sebebi neymiş en azından adet olacaksanız olursunuz ommayacaksanız hamile iseniz de ne olduğunu bilirsiniz diye düşünüyorum naçizane fikrim kuzum geçen yıl benim 15 gün gelmedi sürekli lavobaya kosuyordum bakıyorum şeffaf akıntı kan yok hamile oldguma inandırmişim kendimi 2 defa kanda bakıldı negatif sonra adet oldum o stres üstümden kalkınca
İnşllah canım bu açıdan doktora gitmen uygun olacaktır inşallah gönlüne göre olur hayırlı haberlerini bekliyoruzEvet gitmeyi düşünüyorum bende Ovülasyonlarımın bu kadar koyu çıkmasından şüphelendim çünkü duymuşTum gebelik öğrenenleri bu şekilde bide üstüne üstlük adetim şaşmazken böyle olunca bi acaba mı dedim ama test yapınca negatifi görünce azcıkta olsa ihtimal vardı o ihtimalide sildim kafamdan ama yine de hamile olduğumada ben hariç
Herkes inanıyor bizimkide böyle birşey bi ben hamile olduğumu düşünmüyorum şuan testlerden sonra Oda dediğiniz gibi en azındam adet olurum öğrenipNe varsa çünkü düzenimin bozulması en son istediğim şey farklı bir
Problemle karşılaşmam umarım adet olmama sebebi
Olarak
Çok teşekkür ederim inşallah isteyen herkese rabbim tez zamanda versinİnşllah canım bu açıdan doktora gitmen uygun olacaktır inşallah gönlüne göre olur hayırlı haberlerini bekliyoruz
İnşallah normal şekilde olur tabi hepimizin isteği bu aşk çocuğu olsun istiyoruzSon gittiğim doktor aşılama yapalım dedi ılk defa bir doktor tüp bebek demeden bu yöntemi dedi agustos gibi düşünüyoruz aşılama tüp bebek için bekleyeceğiz gibi kış belki onu da kısmet inşallah hiçbirine gerek kalmaz ne diyeyim insan istiyor doğal yoldan olsun ama olmaz ise de alternatif yöntemleri kullanmaktan çekinmem kuzum senin için doktor gayet güzel girişimlerde bulunmuş inşallah tüm engeller ortadan kalkmıştır hakkımızda hayırlısı olsun❤
Son gittiğim doktor aşılama yapalım dedi ılk defa bir doktor tüp bebek demeden bu yöntemi dedi agustos gibi düşünüyoruz aşılama tüp bebek için bekleyeceğiz gibi kış belki onu da kısmet inşallah hiçbirine gerek kalmaz ne diyeyim insan istiyor doğal yoldan olsun ama olmaz ise de alternatif yöntemleri kullanmaktan çekinmem kuzum senin için doktor gayet güzel girişimlerde bulunmuş inşallah tüm engeller ortadan kalkmıştır hakkımızda hayırlısı olsun❤
Kuzum doktorlar ben de bir sıkıntı görmedi sadece yastan dolayı 38 39 diyeyimCanim asilamanin normal gebelikten pek farki olmuyor. ben 3 sefer yaptirdim. Pek tavsiye etmiyorum. Tam olarak sizin neden olmuyordu.sebepsizmi
Kuzum doktorlar ben de bir sıkıntı görmedi sadece yastan dolayı 38 39 diyeyimeşimde siperim azlığı vardı baya dusuktu doktor imkansız dedi bu şartlar altında ancak tüp bebek dedi bir de varikısel ameliyatı dedi o da yüzde yüz değil iyileşme olabılır de olmayabilir de dedi 7.aydayız ameliyat olalı ama henüz hiç bir test yaptıramadık eşim başka şehirde çalışıyor en büyük engellerden biri bu ancak agıstos gibi iyileşme var mı yok mu baktıracağız inşallah öyle işte kuzum bekliyoruz en geç 1 yılmış en erken 6 ayda ıyılesme olurmuş en iyi iyileşme de 8.aydaymıs bakalım eğer ıyılesme varsa bilmiyorum bu işler kısmet işi diye düşünüyorum sonsuz tevekkül ediyorum sabırla bekliyorum ❤
Ayy böyle güzel haberleri okuyunca duyunca o kadar mutlu oluyorum içimi unut kaplıyor kuzum eşim keçiboynuzu özü içiyor aman aman ne nazlar be nazlar anlatamam şişkinlik yapıyormuş öyle diyor promotil men kullanıyor ben de women kullanıyorum aynı takviyenin onun doktoru yazmıştı ben kendim kullanıyorum kimse kullan demediYasinda birsey yok canim. Esin ameliyat olduysa genelde 7. Ayda hamile kaliyorlar. keciboynuzu özü ,çaksir suyu hergün findik badem ceviz kullanmisti bir arkadas esine ameliyattan sonra birde proman k diye bir ilac icmisti 2 3 ay bebegi dogdu o da tüp bebege niyetlenmisti. Zaten 1 sperm 1 yumurta yetiyor canim. proman k baya etkili bir ilaç. Aşılama deneyebilirsin 1 sefer. Ama bence kendiliginden gelicek bebegin. birde canim biryerde okumustum taze havuc suyu cok iyi sperm sayi ve hizi icin. Doktor diyorki tavsanlar niye cok cabuk cogaliyorlar havuc sayesinde. Rabbim doldursun kucagini biran önce
Ayy böyle güzel haberleri okuyunca duyunca o kadar mutlu oluyorum içimi unut kaplıyor kuzum eşim keçiboynuzu özü içiyor aman aman ne nazlar be nazlar anlatamam şişkinlik yapıyormuş öyle diyor promotil men kullanıyor ben de women kullanıyorum aynı takviyenin onun doktoru yazmıştı ben kendim kullanıyorum kimse kullan demediarı sütü bal polen. Propolis karışımına ise bu hafta basladık beş de macun tarzı bir şey kullanıyor aktar hazırlamıştı keşke badem ceviz yese bitter alıyorum bu tarz şeyleri yemiyor eşim ama kabak çekirdeği çintiyor akşamları havuç suyunu çok duydum aslında çok istiyorum keşke düzenli içirebilsem ahh ben bu konuda ondan çok cekiyorum yeter bu kadarı diyor
Amin inşallah canım Allah razı olsunValla erkeklerde hakli mideleri çoplük oluyor. Neyse sonu iyi olsun meleginiz gelsinde önemli olan o.
Senin kasık agrın ne zaman başladı kuzum hani adet tarihinden itibaren mi daha önce miValla erkeklerde hakli mideleri çoplük oluyor. Neyse sonu iyi olsun meleginiz gelsinde önemli olan o.
Senin kasık agrın ne zaman başladı kuzum hani adet tarihinden itibaren mi daha önce mi
merhabalar
Sendende Allah razı olsun.Mrb. Seni görünce hep tüp bebek konusmalarimiz aklima geliyor. Baya yardimci olmustun Allah razi olsun
Hamilelik takvimi yapılmışMrb. Seni görünce hep tüp bebek konusmalarimiz aklima geliyor. Baya yardimci olmustun Allah razi olsun
Hamilelik takvimi yapılmış