- 1 Nisan 2019
- 14.000
- 38.368
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #29.021
Güzelce düşün ve en doğru kararı ver inşallah canım5 haftada kese gorunuyor genelde canim ondan çağırmıştır ondan bir hafta sonra da kalp atimi icin cagiracaktir muhtemelencnm esim dün beni ikna etti sanirim ..kendi teklifi zerre dahil olmadigim bi fikir mersin e amca oglunun oraya ev tutacak oraya taşınacağız annesiyle artik gorusmek istemiyorum o yuzden bosanmayi tercih etmistim ana esim bosanmayi kabul etmefigini birlikte farkli bi şehire yerleşmeyi teklif etti simdilik dusunmedeyim annesi sonradan bana hepten dusman olur gibime geliyor..o yuzden bilmiyirum kararsizim.bildigim tek sey artik katiyyen annesiyle yuzyuze gelmeyeceğim
insallah cnmGüzelce düşün ve en doğru kararı ver inşallah canım
Çok sevindim ya inşallah Her şey yoluna girer5 haftada kese gorunuyor genelde canim ondan çağırmıştır ondan bir hafta sonra da kalp atimi icin cagiracaktir muhtemelencnm esim dün beni ikna etti sanirim ..kendi teklifi zerre dahil olmadigim bi fikir mersin e amca oglunun oraya ev tutacak oraya taşınacağız annesiyle artik gorusmek istemiyorum o yuzden bosanmayi tercih etmistim ana esim bosanmayi kabul etmefigini birlikte farkli bi şehire yerleşmeyi teklif etti simdilik dusunmedeyim annesi sonradan bana hepten dusman olur gibime geliyor..o yuzden bilmiyirum kararsizim.bildigim tek sey artik katiyyen annesiyle yuzyuze gelmeyeceğim
tesekkurler cnm benim icin zor bi karar olacak bilmiyor um şimdilik .kaynanam in bundam haberi bile yok duysa eminim oglununu evlatlijtan red ederÇok sevindim ya inşallah Her şey yoluna girer
Ederse etsin kendine eder yazıklar olsun evlatlarının mutsuzluğundan beslenen bu insanlaratesekkurler cnm benim icin zor bi karar olacak bilmiyor um şimdilik .kaynanam in bundam haberi bile yok duysa eminim oglununu evlatlijtan red eder
adete 7 gun var daha cnm kesin sonuc değil-dir varsa bile çıkmayabilir .yengem gecen adete 1 gun kala kan verdi negatif ama adet 2 hafta gecti tekrar kan vermeye gitti ve surpriz hamileymis.yani ne desek yanlis olur.Arkadaslar lütfen yardım edin.Adetime 7 gün var.Bugün dayanamadım kan testi verdim.Sonuç 2.17 çıktı.Hamilelik olabilir mi acaba?Doktor için randevu vermiyorlar labrotuvardaki adam benim yorum yapmam yasak diyor.Kafayi yicem.Yatamam ben bugün
testte min.0 maks.5 yazinca bana sanki var gibi geldiadete 7 gun var daha cnm kesin sonuc değil-dir varsa bile çıkmayabilir .yengem gecen adete 1 gun kala kan verdi negatif ama adet 2 hafta gecti tekrar kan vermeye gitti ve surpriz hamileymis.yani ne desek yanlis olur.
Idrar testi de yapıntestte min.0 maks.5 yazinca bana sanki var gibi geldi
idrar testi de deneyebilirsin varsa silik çıkar ilk iki oglumda 6 gun kala silik cikmisti idrar testindetestte min.0 maks.5 yazinca bana sanki var gibi geldi
Bu sonuç negatif ama gebe değilsiniz anlamına gelemez çünkü daha adete 7 gün varmış, adet gününde ya da yaklaşınca tekrar kan vermeniz gerekliArkadaslar lütfen yardım edin.Adetime 7 gün var.Bugün dayanamadım kan testi verdim.Sonuç 2.17 çıktı.Hamilelik olabilir mi acaba?Doktor için randevu vermiyorlar labrotuvardaki adam benim yorum yapmam yasak diyor.Kafayi yicem.Yatamam ben bugün
Yapmayin yaBu sonuç negatif ama gebe değilsiniz anlamına gelemez çünkü daha adete 7 gün varmış, adet gününde ya da yaklaşınca tekrar kan vermeniz gerekli
Yükseledebilir yengem adet ten bi gün önce yaptırdı 1.68 çıktı sonra 2 gün sonra 5 daha sonra 10 çıktı bu şekilde yükselmişti. Umarım sizinde öyledirArkadaslar lütfen yardım edin.Adetime 7 gün var.Bugün dayanamadım kan testi verdim.Sonuç 2.17 çıktı.Hamilelik olabilir mi acaba?Doktor için randevu vermiyorlar labrotuvardaki adam benim yorum yapmam yasak diyor.Kafayi yicem.Yatamam ben bugün
Idrar testi yaptınız mı?2 gün sonra tekrarlasam mı yoksa adet gecikmesini mi bekliyeyim.Dayanamıyorum çok umutluydum bu ay.Yaş 38 umutlarim tükeniyor artik
5 e kadar deger negatıf sayılıyor ama belli de olmaz adetınız gecıksın bir daha yaparsınızDegerin sıfırdan yüksek çıkmasının bir önemi yok diyorsunuz yani