Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güzelce düşün ve en doğru kararı ver inşallah canım

Çok sevindim ya inşallah Her şey yoluna girer

Arkadaslar lütfen yardım edin.Adetime 7 gün var.Bugün dayanamadım kan testi verdim.Sonuç 2.17 çıktı.Hamilelik olabilir mi acaba?Doktor için randevu vermiyorlar labrotuvardaki adam benim yorum yapmam yasak diyor.Kafayi yicem.Yatamam ben bugün

adete 7 gun var daha cnm kesin sonuc değil-dir varsa bile çıkmayabilir .yengem gecen adete 1 gun kala kan verdi negatif ama adet 2 hafta gecti tekrar kan vermeye gitti ve surpriz hamileymis.yani ne desek yanlis olur.

adete 7 gun var daha cnm kesin sonuc değil-dir varsa bile çıkmayabilir .yengem gecen adete 1 gun kala kan verdi negatif ama adet 2 hafta gecti tekrar kan vermeye gitti ve surpriz hamileymis.yani ne desek yanlis olur.
testte min.0 maks.5 yazinca bana sanki var gibi geldi

Eklentiler

• 20200629_171029.jpg
    64,3 KB · Görüntüleme: 36
Bu sonuç negatif ama gebe değilsiniz anlamına gelemez çünkü daha adete 7 gün varmış, adet gününde ya da yaklaşınca tekrar kan vermeniz gerekli

Yükseledebilir yengem adet ten bi gün önce yaptırdı 1.68 çıktı sonra 2 gün sonra 5 daha sonra 10 çıktı bu şekilde yükselmişti. Umarım sizinde öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…