- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.215
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #28.981
Ben takvim yapmamıştımParmak hesabi yapmaktan yoruldum. Insallah bu sefer hevesim kursagimda kalmaz. Sonradan takvimi kaldirmak zorunda kalmak daha cok yipratiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben takvim yapmamıştımParmak hesabi yapmaktan yoruldum. Insallah bu sefer hevesim kursagimda kalmaz. Sonradan takvimi kaldirmak zorunda kalmak daha cok yipratiyor
Ben takvim yapmamıştım
Senin şubat olabilir allah nasip etsin takvim 1 martTercih meselesi tabi şart degil.
Senin şubat olabilir allah nasip etsin takvim 1 mart
Kuzum kimyasal yada dış gebelik vs olduğu ne zaman belli oluyorYumurtlama tarihine göre 1 mart çıkıyor. Belki doktor net tarih verir. Gerci olsunda şubat mart farketmiyor. Yoksa ankaraya tüp bebege
Kuzum kimyasal yada dış gebelik vs olduğu ne zaman belli oluyor
Sonra da adet mi olunuyor canım. Kaç günde oluyor ki. Acaba hala öyle bi ihtimal var mo bizdeCanim benim en son 3.kez beta hcg yükselmeyip düsüse gecti.
Sonra da adet mi olunuyor canım. Kaç günde oluyor ki. Acaba hala öyle bi ihtimal var mo bizde
Eğer o hissettiğin ağrılar falan olmuyorsa şuan olmaz artık bence canım. Ama insan ister istemez düşünüyor demiBenim en son 200 lerden düşüse gecmisti siddetli regli agrilari olmustu beta hcg degeri birkac gün sonra sıfıra inince regli olmustum. Bu sefer olmaz insallah .
Eğer o hissettiğin ağrılar falan olmuyorsa şuan olmaz artık bence canım. Ama insan ister istemez düşünüyor demi
Amin canım mutluluğumuz yarım kalmasın inşallahAynen canim düsünüyorum gece gündüz. Ama dua etmekten başka çaremiz yok. Rabbim hepimizin yüzübe baksın.
Amin canım mutluluğumuz yarım kalmasın inşallah
Ederim inşallah kuzum güzel haberlerle gelYarin randevum var dua et bana canim.
Ederim inşallah kuzum güzel haberlerle gel
Evet kuzum çok şükürKürklümmmmmmm gebe misinnnn ELHAMDÜLİLLAH yaaaaaa nasıl sevindim anlatamammmm❤
Evet kuzum çok şükür
İnşallah kuzum teşekkür ederimRabbim hayırla doğurmayı nasip etsin canım benim ❤
Ederim inşallah kuzum güzel haberlerle gel
İnşallah kuzum. N Nisanesintisi01 Semaknc Mavi Boncugumm bu bebeklerde güzel haber verir inşallahInsallah kuzum . Bu hafta hep iyi haberler alalim hepimiz