- 19 Şubat 2016
- 1.553
- 1.723
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #29.041
gözün aydin cnm.Allah kucagina alma yi da nasip etsin insallah.Slm kizlar beta hcg 2800 olmus kesemizi gördük şükürler olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
gözün aydin cnm.Allah kucagina alma yi da nasip etsin insallah.
Slm kizlar beta hcg 2800 olmus kesemizi gördük şükürler olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Oyy maşaAllahRabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin
Cok cok tesekkur ederim canimm .
Hepimiz anne olmayı hak ediyoruz
Cok dogru canim rabbim her kadina yasatsin bu duyguyu.
Amin hamiş çok sevindim Rabbim yüzünü güldürdü çok şükür dua önemli gerçekten duayla sabırla gelen bebek yani biz şimdi buna nazlı dltelirizCok cok tesekkur ederim. Darisi isteyen kardeslerimize insallah.
Kuzu oldun mu reglAmin hamiş çok sevindim Rabbim yüzünü güldürdü çok şükür dua önemli gerçekten duayla sabırla gelen bebek yani biz şimdi buna nazlı dlteliriz
Meleğim hayırlı olsunnn ❤Günaydın bebekler
Sağol bebektomMeleğim hayırlı olsunnn ❤
Aşırı sevindim görünce sagliklica al kucağına inşallah ❤❤❤❤Sağol bebektomreisinim yerine meleğim demek ha
Sağol canikommmmm Allah razı olsun. Seninde gözün aydın. Kızlar ısrarla okuma doğum hikayesini dedi ama okudumAşırı sevindim görünce sagliklica al kucağına inşallah ❤❤❤❤
Şuan seninle konuşurken başını vuruyo bana :)Sağol canikommmmm Allah razı olsun. Seninde gözün aydın. Kızlar ısrarla okuma doğum hikayesini dedi ama okudumkorkmadım ahah
Gız gücücük bebe nasıl başını vuruyor sanaŞuan seninle konuşurken başını vuruyo bana :)
Zorlu da olsa kolay da olsa hepsi geçiyor. Sana bakışı herşeyi unutturuyor..
Gelsin sağlıcakla minik kürklü reisimiz ❤
Benden çıkan bebe hareketli oluyor baciiimGız gücücük bebe nasıl başını vuruyor sana
Ay aminn aminnn Rabbim o günleride gösterir inşallah
Anası neyse danasıda o diyinnBenden çıkan bebe hareketli oluyor baciiim
Amin inşallah meleğim